Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Japkoszurka

Duży brzuch przez cały czas

Polecane posty

Gość Japkoszurka

nie wiem dlaczego ale mój temat został usunięty, mówiłam że choć nie przytyłam to mój brzuch na dole powiększył się znacząco i nie mogę go wciągnąć, jest jakby tylko ze skóry a pusty w środku, ktoś pytał się o wątrobę - chodzę często do ubikacji, regularnie robię kupę (3 razy dziennie) i mam czasem niespodziewane rozwolnienia, oddaję mocz bardzo często co godzinę, czasem częściej, help

Gość ja jednakowosz
masz mięśniaki macicy

Gość Japkoszurka
kurcze, teraz tak poszukałam objawów mięśniaków macicy i pierwsze co pisze - Część kobiet skarży się na niecharakterystyczne uczucie wypełnienia lub ciężaru w podbrzuszu oraz bóle okolicy krzyżowej. - No jakbym siebie słyszała jak jęczę mamie że mnie plecy bolą i ciężko mi ... może coś więcej ?

Gość Japkoszurka
jem tak samo dosłownie nic sie nie zmienił mój jadłospis

Gość tomy tom
mnie plecy bola przed okresem ,a ze moj pms trwa 2 tygodnie ... to w sumie tak jakby caly czas bolaly,moze zmienilas diete? kapusta,kalafior fasolka ,napoje gazowane -moze to byc przyczyna

Gość Japkoszurka
choć czasem mam chorą ochotę na różności np boczek wędzony albo winogrona ale kończy się to tylko gryzem bo zaraz mi przechodzi :D

Gość Japkoszurka
mnie bolą plecy najczęściej tak tydzień po okresie aż do końca cyklu, a co do jedzenia to naprawdę nic innego nie jadam oprócz tych zachcianek ale jak już wspomniałam bardzo mało, najczęściej tylko spróbuję

Gość moze jelita sie zasyfily?
pomysl o kuracji oczyszczajacej

Gość kwiatki ....
ale serio robisz kupę trzy razy dziennie? coś dużo. raz, rano, to norma

Gość tomy tom
ahh my tu mozemy sobie gdybac,nie mam pomyslu dlaczego moze wystawac brzuch ... idz do lekarza!

Gość Japkoszurka
miałam jakiś miesiąc temu badania z kału i nic nie wskazały, co do chorób dziedzicznych to jedyne (!) co mogę odziedziczyć po rodzinie to chore nerki (dziadek), no i guzy na tarczycy mamy, ogólnie moja rodzina jest zdrowa

Gość Japkoszurka
rano między 7 a 12 robię 3 :D

Gość tomy tom
moj znajomy robi po kazdym posilku,podobno taka jego natura i zajebista przemiana materii-do pozazdroszczenia

Gość Japkoszurka
ona pisze ze jej brzuch się zapada gdy się kładzie a ogólnie jest twardy, ja mam na odwrót - brzuch jest miękki jakby pełen wody a gdy się kładę to nadal odstaje, w pasie doszło mi 14 cm ...

Gość taka siunia jestem
Twardy brzuch, miesiączki obfite to są objawy mięśniaków-wiem bo miałam:( w wieku 25 lat!!!

Gość Japkoszurka
ha ha z tym się wiąże niezła historia, mianowicie gdy moja mama poszła na wycięcie guzów tarczycy od razu potem postanowiła iść ze mną na badania hormonalne, hormony wtedy (2 lata temu) były w normie, potem poszłyśmy jeszcze na USG i padanie krwi, lekarz rodzinny stwierdził krótko - dziewczyna jest w wieku dojrzewania i prosze mi tutaj nie przychodzić z jakimiś durnymi problemami ! po tym boję się do niego chodzić, często mnie wyśmiewa, a pan od biologi-lekarz twierdzi że w tym wieku nie mam sie o co martwić ...

Gość Japkoszurka
już się nachodziłam do innych rodzinnych którzy stwierdzali - o to ta panna co jej co chwile coś jest, nie wiem czy dla ciebie to by bylo mile, do ginekologa jestem zapisana od 2 miesięcy na koniec listopada

Gość tomy tom
no lekarze nie sa mili,ale ja bym sie nie poddala,bylas z tym brzuchem u jakiegos?