Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Dlaczego kobiety lecą na dresów, cwaniaków, żelusiów, bawidamków?

Polecane posty

Gość czegoś nie pojmujesz
pomarańczo. dla nieudacznika looosera "żeluś" to każdy przystojny facet w dobrych ciuchach. Nie żadne kg brylantyny na łbie :D🖐️

A później PP pójdzie na kurs i pod pomarańczą za miesiąc będzie temat: "Zakochałam się w geju. Co robić?".

Gość Zuzanna Amelia !
PP - kurs tanca to fajna rzecz. Zapisalas sie sama czy od razu z partnerem do tanca?

Gość buhah ha hah ah
looser zazdrości normalnym życa :D:D:D:D:D:D:D:D spadaj łośku na szczaw i nie przeszadzaj dziewczynie w kontaktach z normalnymi ludźmi

Dzisiaj widziałem takiego jednego. Spodnie rurki, chusta na szyi i kapelusz na głowie. Pewnie szedł na kurs tańca.

Gość szczerze???
doprawdy nie wiem... to zalezy od kobiety, co jej imponuje. Mi sie podobali dresiarze jak mialam 15 lat a pozniej zaczelam patrzec nie na wyglad tylko na to co facet ma w glowie, z wygladu to tyle by byl zadbany i mial dobry gust, bardziej interesowalo mnie by bylo o czym z nim pogadac. Sa kobitki, ktore nie maja wyrobuionego poprawnego wzorca do tego przychodzi chcica wieku nastoletniego i moda... tak wtedy baby uganiaja sie za zelusiami itp, ale pamietaj... takie zachownie swiadczy o tym, ze z takiego otoczenia pochodzi i jest taka sama jak dresy, zelki itd

Gość i poczułeś się od niego
lepszy bo przecież ty byś siętak nigdy nie ubrał, ty byś się nigdy nie uczył języka obcego, ty bys nigdy nie poszedł na studia, ty bys nigdy nie znalazł dobrej pracy, ty bys nigdy nie miał zainteresowań i ty byś nigdy nie miał dziewczyny jak taki pedał :classic_cool:🖐️ znamy tą twoją prawiczą śpiewkę

Zuziu, sama się zapisałam, ale tam jest nadwyżka facetów, więc mam partnera i nie muszę szukać. Bardzo fajny, sympatyczny chłopaczek. Nie uważa, że taniec jest "niemęzgi" jak uprzedzony Luser, na którego bezsensowne posty nie chce mi się nawet wprost odpisywać. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia !
To mialas szczescie bo jak ja sie kiedys chcialam zapisac to mi od razu powiedzieli zebym najpierw kogos sobie znalazla bo jest i tak za duzo dziewczyn. Czego bedziesz sie uczyc?

rozne sa style ubierania sie ja mysle ze sie calkiem gustownie i ladnie ubieram fajna koszula spodnie buty mysle ze jest ok ale do tego trzeba tez ladnie pachniec a na to musze poczekac bo brak funduszy ale wsumie to ok

A takie najbardziej elementarne rzeczy, to jest dla tych, co jeszcze nie za bardzo umieją (czyli dla mnie). Kroki podstawowe, rumby, salsy, dwa na jeden i inne takie. :classic_cool: A może rozszerz Zuziu, czemu u Ciebie coraz gorzej, zaniepokoiłaś mnie.:P😭

Gość Zuzanna Amelia !
PP - bo ja w lesie mieszkam. Ty pewnie w jakims wiekszym miescie.

Gość ale oni z pewnoscia
maja dziewczyny , zainteresowania a jezeli ten taniec to ich praca to maja i pieniadze w przeciwienstwie do ciebie pajacu 🖐️

wiekszosc kobiet chyba raczej lubi tanczyc i chciala by zatanczyc z swoim partnerem jak idzie na jakas impreze a jak facet nie umie to co ma sie nudzic kazdy powinien umiec tanczyc nie koniecznie tance towazyskie ja wogole nie umiem

Gość Zuzanna Amelia !
Ta dziewczyna w czarnym tanczy swietnie. bardzo dobrze czuje rytm. /Para numer 15/

BLE BLE ma bardzo fajne podejście. :classic_cool: Masz tu kwiatek ode mnie, bo po tym co Luzer popisał, to aż miło poczytać kogoś fajnego.🌻:P

Gość Zuzanna Amelia !
Ble Ble - bardzo madrze napisales. tak wlasnie jest. Niestety bardzo niewielu facetow chce tanczyc. A szkoda. Nie trzeba nawet znac wszystkich krokow , wystarczy jako takie wyczucie rytmu.

Gość a oby cie samochod
potracil wyswiadczyl przysluge spoleczenstwu

Widzę, że nowe pokolenie miejscowych lamusów i ciot rośnie :D Dawno mnie nie było, ale jęki te same, tylko ludzie... no powiedzmy się zmieniają.

mowie ze facet powinien umiec tanczyc ale jak bywalem w klubie kiedys to nie tanczylem bo poprostu nie umiem i tyle i bardzo do tego sie wstydzilem to bylo okropne looooser - nie obraz sie ale wiekszosc kobiet lubi wychodzic gdzies gdzie sie tanczy i chciala by sobie z swoim partnerem po tanczyc a jak facet nie umie to albo bedzie z dupa siedziala albo znajdzie sobie innego kto by z nia zatanczy a tego bys nie chcial nie

Gość Zuzanna Amelia !
Pomarancz - idz sie przejrzec w lustrze bo zaczynasz bredzic.