Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polok

Polak+Turczynka, co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Polok

Co sądzicie o związku Polaka i Turczynki?

Gość Polok
Raczej jej rodzina to osoby wykształcone, więc śmierć od noża mi nie grozi. Jednak są trochę dla mnie niemili.

Gość a teroryści z al-quidy
miewają doktoraty 🖐️

Gość Polok
Raczej nie obawiam się o swoje życie. A pod względem urody, wykształcenia i charakteru, nie mogłem lepiej trafić.

Gość jak za rok będziecie
po ślubie a ty nie zostaniesz islamem lub nie dostaniesz kosy to może i dobrze trafiłeś :classic_cool:

Gość Polok
Nie słyszałem, żeby były jakieś zamachy za związki mieszane.

Gość przppadki
zabójstw honorowych w europie z wiki In 2005 Der Spiegel reported: "In the past four months, six Muslim women living in Berlin have been killed by family members". The article went on to cover the case of Hatun Src, who was killed by her brother for not staying with the husband she was forced to marry, and of "living like a German". Precise statistics on how many women die every year in such honor killings are hard to come by, as many crimes are never reported, said Myria Boehmecke of the Tuebingen-based women's group Terre des Femmes. The group tries to protect Muslim girls and women from oppressive families. The Turkish women's organization Papatya has documented 40 instances of honor killings in Germany since 1996. Hatun Src's brother was convicted of murder and jailed for nine years and three months by a German court in 2006. In March 2009 Turkish immigrant Glsm S. was killed for a relationship outside her family's plan for an arranged marriage. In Sweden the 26-year-old Kurdish woman Fadime ahindal was killed by her father in 2002. Every year in the United Kingdom (UK), officials estimate that at least a dozen women are victims of honor killings, almost exclusively within Asian and Middle Eastern families. Often cases cannot be resolved due to the unwillingness of family, relatives and communities to testify. A 2006 BBC poll for the Asian network in the UK found that one in ten of the 500 young Asians polled said that they could condone the killing of someone who dishonored their family. In the UK, in December 2005, Nazir Afzal, Director, west London, of Britain's Crown Prosecution Service, stated that the United Kingdom has seen "at least a dozen honour killings" between 2004 and 2005. While precise figures do not exist for the perpetrators' cultural backgrounds, Diana Nammi of the UK's Iranian and Kurdish Women's Rights Organisation is reported to have said: "about two-thirds are Muslim. Yet they can also be Hindu and Sikh" Another well-known case was Heshu Yones, stabbed to death by her Kurdish father in London in 2002 when her family heard a love song dedicated to her and suspected she had a boyfriend. Other examples include the killing of Tulay Goren, a Kurdish Shia Muslim girl who immigrated with her family from Turkey, and Samaira Nazir (Pakistani Muslim). However, a lesser-known case is that of Gurmeet Singh Ubhi, a Sikh man who, in February 2011, was found guilty of the murder of his 24 year-old daughter, Amrit Kaur Ubhi in 2010. Mr. Ubhi was found to have murdered his daughter because he disapproved of her being 'too westernised'. Likewise he also disapproved of the fact that she was dating a non-Sikh man. In 2011, in Cerignola, Italy, a man stabbed his brother 19 times because his gayness was a dishonour to the family.

ja zauwazylam taki trend ze obywatele oraz obywatelki turcji ciraz chetniej wchodza w zwiazki - formalne - z posiadaczami paszposrtow unii, zwlaszcza "mlodej" unii, bo ta "starsza" juz taka naiwana nie jest;))) poza tym niespevjalnie interesuja mnie kombinacje zwiazkowe u innych;))

Gość Polok
Moja luba jest obywatelką Eurolandu, a dokładniej Niemiec. Jakoś woli polskiego inżyniera od tureckich nożowników czy niemieckich grubasów.

"[zgłoś do usunięcia] Polok Moja luba jest obywatelką Eurolandu, a dokładniej Niemiec" uderzw stol a nozyce sie odezwa;-)) " Jakoś woli polskiego inżyniera od tureckich nożowników czy niemieckich grubasów." coz za szerokie "horyzonta" - jak polak to inzynierek, a jak turek to nozownik , a jak latynos to pewnie ma dobre poczucie rytmu , co nie?;-))) jak kierujesz sie tak plytkimi streotypami i dorobina rasizmu/uogolnien to mozesz sie zapetlic dosc prosciutko wsrod kuzynow swojej wybranki - nozownkiow, of course;-)))

Gość henk1
Wszedłbym w to.odwrotność będzie zawsze katastrofą.Turczynki trzymane są pod pręgieżem,znam kilka z nich,które zrezygnowały nawet z noszenia chuściny dla piękna i wolności.Jeżeli Polak pojmnie Turczynkę to nić takiego się nie stanie.Problem pojawi się z chwilą przyjścia dzieci( do rozwiązania )sprawa wiary( do rozwiązania ).Najważniejsza jest miłość i wzajemna tolerancja a przed Bogiem stanie każdy z OSOBNA.W skali powodzenia od 1-10 daję spokojnie 9.Pamiętaj zaakceptujesz Ją musisz przyjąć również jej rodzinę bo oni żyją w klanach i szczególnie jej bracia są impulsywni i ich pot " śmierdzi "więc wczasie stosunku będziesz czuł a po 10-ciu latach razem będziesz zaczynał żygać.Jak będą dzieci to niestety nie będzie po tych 10-ciu latach odwrotu więc wszedłbym w to ,ale na jakiś czas(są dobre w łóżku ) no ale wolę Polkę fakt,że marudzi ale wychowana na własnych śmieciach i wie ,że facet nie " WIELBŁĄD NAPIĆ SIĘ MUSI". Powodzenia

Gość ogólnie temat to prowo
🖐️

Gość Polok
Bo to jest fakt. Podejrzewam, że najfajniejsze dziewczyny w moim wieku zostały już zajęte, pozostały tylko takie, które mają jakieś skrzywienia. Poza tym zauważyłem inne podejścia - nie wiem, może południowcy mają taki stosunek do życia, że są zawsze zadowoleni.

Gość ZKolonii

Turczynki są ładne . Śliczne są Syryjki i prawdziwe Kurdyjki - czyli Arabki o nie brązowych oczach . Problem tkwi w ich ...anej kulturze, a raczej małżeńskiej rezerwacji przez partnera. W związku z czym jestem mega przeciwny żeby Araby umawiali się/ żenili z białymi kobietami dla których są one mięsem do walenia pod pretekstem romantycznego podejścia i szarmanckiego traktowania. Skoro one nie mogą z nami w 90% to fair powinno być też na odwrót. Kiedyś chciałem umówić się z koleżanką Syryjką. Na kawkę , ciacho. Pomimo tego że ciała - o czym mi powiedziała - to stwierdziła że nie może bo od 2 lat w Syrii czeka na nią przyszły mąż. Spytałem czy narzeczony. Nie!! Zaprzysiężony przez rodzinę.... brawo