Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowa piosenka 24

Czy to prawda,ze pracujacym wykonuje sie tez badania na choroby weneryczne?

Polecane posty

Mój kolega powiedział, że on w związku z pracą ma co jakiś czas robione badania, w tym na choroby weneryczne, np. HIV. Czy to prawda? Moja mama miała niedawno też badanie u lekarza med.pracy, ale tylko ją osłuchała, a jest pielęgniarką, a ten kolega informatykiem, czy on może mieć rację? Jeszcze nie pracowałam, więc się nie orientuję, będę wdzięczna za odp.

Gość agętura
Nigdy o tym nie słyszałam, nigdy też nie miałam takich badań. Może zależy od miejsca pracy, np. w agencjach towarzyskich czy branży filmów dla dorosłych na pewno takie badania są zalecane :)

Gość agętura
To na pewno jakaś bzdura, ja do pracy w sklepie miałam robione badania tylko na zasadzie osłuchania i rozmowy, to wszystko. Do pracy z jedzeniem trzeba jeszcze wyrobić książeczkę sanepidu. Z tymi wenerycznymi to Cię wkręcił nieźle :P

Gość a ja jak
wyrabialam sobie ksiazeczke zdrowia to mialam badania na kal,przeswietlenie klatki piersiowej i wr-na choroby weneryczne..

Gość chyba tylko w burdelu
:O

Dzięki za odpowiedzi, właśnie ten kolega tak jak pisze 'a ja jak' miał robione badania WR na weneryczne, ale dziwne, bo on pracuje tylko przy komputerze, jest informatykiem.