Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Szkot

Szukam uczciwej, samotnej kobiety z dziećmi której jest źle i chciałaby wyjechać

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
mieszkam w UK ja bym tam nawet nie mieszkała,bo mi w PL dobrze:-)

babeczki w kropeczki nie obracaj kotra ogonem:-) nie napisałam,ze Polka mieszkająca w PL jest aniołem .Pisze cały czas o kobietach z Pol ,które uciekają z Pl gdzies za granicę i bardzo często słabo sie cenią.

Gość mieszkam w UK
Twoje histeryczne prowokacje świadczą tylko o twoich kompleksach bo dla ciebie dzień bez pojechania kogoś online to dzień stracony... a nerwy to ty kobiecino z polszy możesz mieć zaraz jak wróci mój facet i pokażę mu jak mnie obrażałaś i kpiłaś z naszego związku... część tego co piszesz jest wręcz karalna w UK...

mieszkam w UK nopenwie,ze dzien bez obraznai kogos na kafe jest dniem straconym dla mnei :-) Tobie nerwy puszczaja,bo jakbys miała tak super to bys moije przytyczki miedzy uszami puszcała :-) a Ty sie indorzysz :-)

Gość mieszkam w UK
Nie uciekałam z polszy tylko przyjechałam tutaj do pracy ty durna babo i miałam odwagę i chęć i osiągnęłam sukces więc nie porównuj się do mnie siedząc całe życie na utrzymaniu jakiegoś fagasa ateistycznego i myśląc że znasz życie bo co ty wiesz o życiu?

mieszkam w UK no tak,osiągnełas sukces ;-) masz dowje dzeci bez slubu z facertem z zagranicy ;-) Widac jak Cie szanuje i kocha,ze nawet nie chec sie z toba ozenic :-) chi,chi,powtarzam sie :-) Napisz pod jakim czarnym nickiem piszesz ;-)

Gość mieszkam w UK
Nie indorzę się tylko nie pozwolę jakiejś znudzonej szmacie na uwagi typu że jestem tania albo sprzedajna... licz się szmato ze słowami i spłyń w końcu bo naprawdę pokażę te posty mojemu facetowi i on to nawet na policję zgłosi tutaj jak się wkurzy... wpieprzasz się w cudzą prywatność, obrażasz i szydzisz... co ci się zdaje że alfą i omegą jesteś?

Gość babeczki w kropeczki
Popieram. Przeginasz na całej linii wwwwwwwwwwwwww.

mieszkam w UK mam preawo pisac,bo takei parwo dałaś mi Ty,bo napisałas o sobie duzo i piszesz nadal ze mną,Dyskutujesz ze mną o sobie.To własnie jest danie prawa.Sprzedałaś sie kobeitko i to tanio,nawet ślubu nie masz,bo facet nie chec sie z toba ozenic i tyle.

mieszkam w UK jak juz pisałam,nie pisałabys o sobie,nie było by tematu.

Gość mieszkam w UK
Mam dom dzieci i kochającego faceta. Dla mnie to sukces. A czy chcemy ślubu czy nie to tylko i wyłącznie nasza sprawa i nie tobie to oceniać szmato z polszy która nic nigdy nie osiągnęła własnymi rękami... na tym kończę tę żenującą rozmowę i nawet jeśli tylko prowokowałaś to wiedz że jesteś naprawdę podłą osobą nie wartą dalszej rozmowy.

mieszkam w UK no pewnie,ze zycie wasze,to wasz sprawa,ale wybacz :-) jakby cie gfacert kochał,to by przed urodzeniem dzeci wziął z toba ślub :-)

A co ty się idiotko wwwwwwwwww tego ślubu uczepiłaś i skąd wiesz jak wygląda ich miłość? Jakim prawem oceniasz kto tam kogo kocha czy nie kocha? Z tego co ona pisze to oboje nie chcą tego ślubu i tyle. I nic ci do tego, naprawdę przeginasz na maxa.

babeczki w kropeczki chcę\,to sobie piszę :-) a tobie co tak sie cisnienie podnosi :-)

W ogóle temat wątku jest o kimś innym chyba?

babeczki w kropeczki wybacz,ale rzadko,ale to bardzo rzadko kobieta nie chec slubu :-) szczegolnie z facetem z zagranicy :-)

babeczki w kropeczki no to po co ze mna dyskutujesz jak tematem tego topiku jest kto inny i co innego :-)

Bo wlazłaś tu i najpierw niszczyłaś tego Szkota a potem zaatakowałaś równie wrednie dziewczynę z UK. Bawi cię jeżdżenie po ludziach przez kabel i rozkręcanie złych emocji suko? To spróbuj ze mną skarbie.

babeczki w kropeczki tak bawi mnei to :-) dla mnei to taka mało inteligentna rozrywka,z ktorej przez jakis czas zmuszona jestem korzystac :-)

Przyszło ci do tego pustego łba, że razem podjęli tę decyzję i dali sobie okres próby? W ten sposób nikt nie będzie nikogo ciągał po sądach i szarpał nerwów. Ta kobieta nie próbuje go owinąć jak widać. A jak oboje dojrzeją do tej decyzji to wezmą ślub. Lepsze to niż polskie śluby na szybko które kończą się tragediami i awanturami z udziałem dzieci. Tyle w temacie i kończ już te swoje mądrości zanim ja ciebie ocenię i uznam, że sama się sprzedałaś i teraz wmawiasz to każdej młodej bo sumienie nie daje spokoju. Pewnie miał kupę szmalu i szybko go owinęłaś nie patrząc czy kocha czy nie. Prawda, skarbie?

Gość vax
www "dla mnei to taka mało inteligentna rozrywka,z ktorej przez jakis czas zmuszona jestem korzystac " No i tyle w temacie, widac inteligentniejsze rozrywki to o poziom za wysoko :]

babeczki w kropeczki nie prbuje go owinac,bo sie po prostu boi naciskac.A pzoa tym co to za dawanie sobie jakiegos czasu w ziwazku na zycie ze soba gdy na swiat sprowadzi sie wspolne dzieci,To juz nie dawanie sobie czasu,to juz zwykły zwiazek,odpoweidzalny,mwiec jezli obie soboy tak sie kochaja,to po prostu biora slub,ale widocznie cos jest nie tak,ze facet nie jest taki ochoczy zenic sie z matką swoich dzeci.

vax :-) no ja sie przyznmałam do niezbyt inteligentnych zainteresowan,ale Ty,Wy,Oni :-) co Ty tutaj robisz :-)

Gość mama z bagażem
Mam dwóch ślicznych synów 1.5 roczku i 3 latka. Zostałam sama bo mój mąż okazał się wiecznym chłopcem, nieodpowiedzialnym i pustym. Niedorajda życiowa nie umiejąca w niczym pomóc. A miało być tak pięknie. I mieliśmy śliczny ślub i imprezę za kupę szmalu. Teraz prędzej zaufałabym pracowitemu i zaradnemu Polakowi w Szkocji niż kolejnemu palantowi w Polsce prawiącemu czułe słówka i zapewniającemu jak strasznie mnie kocha.

Kolejny raz pytam wwwwwwwwww skąd wniosek, że facet odmawia jej ślubu? Sama tworzysz fałszywe tezy i ciągniesz bez końca. Jesteś autentycznie żałosna. A teraz przeczytaj co napisała wyżej mama z bagażem.

mama, napisz do niego: prawie.szkot@o2.pl - moim zdaniem warto chociaż popisać.

Gość vax
@wwwww Ty znalazłaś rozrywkę, ja się nudzę, a oni... no właśnie - co za różnica co 'oni' tu robią i jak żyją, czego i jak szukają, w co i jak wierzą i jak do tego dążą, o ile nie dzieje się to z krzywdą dla innych? Chcą jechać niech jadą, chcą zostawać niech zostają, przecież to ich wybór i ich rozum. I tak samo naiwność jak i wrzucanie wszystkich do jednego worka jest nie na miejscu, bo kto wie co człowiekowi po głowie chodzi. A nuż taka męska 'matka Teresa' faktycznie się trafiła?

Gość mieszkam w UK
On niekoniecznie musi być matką teresą tylko po prostu dobrze liczy kasę i też ma w tym interes żeby to była matka z dziećmi... co nie oznacza że jest złym człowiekiem bo kto w tych czasach nie liczy kasy? A samotność mu dokucza swoją drogą... mój facet mi to wyjaśnił bo też był długo sam. Jak się pracuje tutaj uczciwie i chętnie to kasy jest full więc moim zdaniem on naprawdę ma dobrą wolę i obie strony mogą skorzystać na takim układzie a może z czasem będzie tak jak z moim związkiem...

Gość mama z bagażem
Idę pisać maila...

Gość prawie Szkot
Żeby już przerwać te niesmaczne spory i spekulacje powiadamiam tylko, że wszedłem w porozumienie z jedną z kobiet tym samym dziękuję wszystkim a w szczególności kobietom, które były gotowe mi zaufać. Życzę wszystkim wszystkiego dobrego i więcej wiary w człowieka.