Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Szkot

Szukam uczciwej, samotnej kobiety z dziećmi której jest źle i chciałaby wyjechać

Polecane posty

Gość idealna kandydatka
Zrobie ci z dupy chińska porcelane, zrobie ci z dupy szafke na buty tylko powiedz mi czy juz wybrałeś z kim chcesz wyjechać?

Gość prawie Szkot
dobra, spać mi się chce To była prowokacja - dziękuję wszystkim za uwagę. Byliście świEtni :d

Gość prawie Szkot
Ignoruj niektóre wypowiedzi - jakiś psychopata się podszywa. Australia jest świetna, może i ja o tym myślę... ale tam należy jechać z dużymi pieniędzmi, podobnie jak do Kanady zresztą. Dlatego UK jest dobre jako etap przejściowy. Nawet rodowici Szkoci często wybierają Australię... Nie, wcale nie uważam że się nie mieścisz. Tyle tylko, że 11 i 13 to może być pewien szok w ang. szkole dla nich. To weź pod uwagę.

Gość prawie Szkot
Ponownie podaję maila kontaktowego: prawie.szkot@o2.pl

Gość idealna kandydatka
masz sporo racji w tym co piszesz, że łatwiej jest wyjechać z małymi dziećmi, one się łatwiej "przestawiają", ale wierz mi, że nawet w tym kraju można wychować dzieci, które mają otwarte umysły i nie boją się zmiany miejsca zamieszkania, bo tu nie do końca o wiek chodzi, jeśli dziecko nie czuje się dobrze w swoje rodzinie teraz w tym kraju, to nie będzie się czuło dobrze za granica, a jeśli dziecko jest szczęśliwe bo na takie się je wychowuje to będzie mu dobrze na całym świecie, tam gdzie będą z nim jego bliscy....... więc sądzę, że jesli mi się uda zabrać dzieci z tego kraju to będzie to ich świadomy wyjazd. Czemu chcę wyjechać.......? bo w tym kraju nie mieszkają szczęśliwi ludzie i trudno umożliwić dzieciakom dobry start w dorosłość

Gość prawie Szkot
ide na posiedzenie do wc tak mnie zeście zmolestowali że musze co nieco upuścić :p

Gość prawie Szkot
Również masz wiele racji. W Polsce panuje atmosfera wiecznego przygnębienia... nie bez przyczyny zresztą bo jak być szczęśliwym i radosnym gdy kasy nie starcza na koszty nawet. Na drugim biegunie przyćpane i ogłupione propagandą sukcesu małolaty... to zdecydowanie nie jest kraj pro rodzinny tylko anty rodzinny. Może masz również rację, że dzieci o otwartych głowach bez większego problemu zaakceptują zmianę otoczenia i szybko się wciągną. To jest bardzo realne. Nie mam natomiast kontaktu z nikim kto ma dzieci w tym wieku i przeprowadzkę za sobą więc ciężko mi ocenić i wskazać na ew. trudności do pokonania. Ale wygląda na to, że wiesz czego chcesz... czyli tak jak ja. Wtedy naprawdę wiele można zrobić.

Gość idealna kandydatka
i prawda jest taka, że ten kraj nie odpowiada aspiracjom ani moim, ani moich dzieci

Gość idealna kandydatka
a w ogóle to wkkkurwia mnie ten kraj

Gość prawie Szkot
I na pewno nie jest za późno. Jesteś wręcz w idealnym wieku na taki skok.

Gość prawie Szkot
a ja mam na ten kraj wywalone

Gość idealna kandydatka
ej ty prawie szkocie jak długaśna jest twoja kaprawa postać i twój chooj

Gość prawie Szkot
Polska to niestety umieralnia bez wielkich perspektyw. Całe to pitolenie o rozwoju jest żałosne bo kraj ma długi na granicy 55% PKB, a to jest już druga Grecja. Twoje wnuki nawet odsetek nie spłacą od tego więc co tu się może zmienić? I jak realizować się w kraju wiecznego kolesiostwa.

Gość idealna kandydatka
wiesz jednak napiszę do ciebie na maila, bo tu ktoś jako ja wypisuje coś dziwnego .chyba się mu nudzi w życiu

Gość prawie Szkot
No również połowa "moich" postów nie jest moja jak widać... normalka, żule internetowe szaleją dopóki matka prądu nie wyłączy...

Gość idealna kandydatka
niestety ale szukam frajera ktorego naciagne na kasiurke przykro mi szkocie ale taka jest prawda smutna

Gość prawie Szkot
wrócilem z klopa ale mi polecialo bylo slychac tylko plusk-plask nawet sie niepodtarlem ja jepie

Gość idealna kandydatka
to moze bysmy sie dzis spotkali skoro sie niepodtarles po sraniu to pewnie ladnie pachniesz mi stoi az tak sie podekscytowalam

Gość prawie Szkot
ok. a masz kondony jakies chyba ze w anusa polecimy?

Gość idealna kandydatka
wysłałam maila

Gość prawie Szkot
Właśnie zaglądam do poczty. Dzięki - popiszemy jutro. Dobrej nocy!

Gość meżik
mam 3 małych dzieci rodzina mi nie pomaga..... napisałam maila do Ciebie.....

Gość aaaanka
ja mam dwójke mlodsze 2 latka a starsze 3,5 mieszkam na wiosce z rodzicami ciogle sie klucimy brakuje mi juz sil i gorzej byc nie moze ja bym z toba pojechala a o dzieci sie nie boje

Gość 67u
warjatki. dsperatki narobiły bavchorow w biedzie i terz ksiecia z bajk szuaja plisssssss

Gość aaaanka
wcale nie szukam księcia a do szczescia każdy ma chyba prawo nie? zwlaszcza moje dzieci!!

Gość majka598235
Ja też bym pojechała. Na bank dużo jest takich samotnych facetów i nie każdy musi być od razu zły. Nie rozumiem niektórych chamskich tekstów bo to chyba zazdrość zwykła. Mam jedno małe dziecko (niedługo roczek), ojciec wpisany jako nieznany bo zwiał od razu jak się dowiedział i nie chcę od niego nic, nawet alimentów. Napiszę maila do Ciebie.

Gość majka598235
67u - obyś ty nigdy nie zrobiła sobie dziecka w biedzie wredna krowo!

Gość wielka doniczka
decyzja latwa nie jest ale w sumie to latwiej dogadac sie z takim facetem niz przebijac przez proze zycia w PL...

Gość aaaanka
napisałam maila może odpisze..

Gość aaaanka
tak bardzo chcialabym wyjechać mam śliczne dzieci i chce im zapewnic przyszlość!!