Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fragoretti

czy uwazasz ze to przypadek?

Polecane posty

Gość fragoretti

opisze kilka sytuacji w moim zyciu: kiedys sie przeprowadzilismy, pozniej tego zalowalem po powrocie do domu od obecnych wlascicieli tego mieszkania, rozplakalem sie z nerwow, niewiadomo jak corka wlascicieli rozchorowala sie na padaczke (dowiedzialem sie o tym od siostry). druga sytuacja kiedys sie kochala we mnie taka dziewczyna kiedy zacfzelem startowac do jej kolezanek obrazila sie, ja sie zdenerowalem a jedna z tych kolezanek zaszla w ciaze, druga tez ciaze, trzecia posiwiala chociaz ma 20lat. trzecia sytuacja kiedys napisala do mnie na portalu spolecznosciowym kolezanka z klasy, tyle ze ona mieszkala w innym miescie juz i niewidziala mnie od przeszlo 2 lat, malo tego zdazylem sie z nia kiedys poklocic. co o tym sadzicie, przypadek czy cos wyzej? dosyc to dziwne

Gość skad tacy idioci
i co w tym dziwnego i nadzwyczajnego ?

Gość niedobrze_mi
Coś wyżej. Jak nic.

Gość fragoretti
pierwsza sytuacja ze akurat ona zachorowala po mojej wizycie druga sytuacja ze wszystkie trzy sie ze mnie smialy 3cia sytuacja ze dziwne skoro sie specjalnie nie lubilismy i niewidzilismy a ona mi pisze do mnie jak sie czuje??