Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laccciiiiciiia

czy można już ubrać kurtke puchową czy głupio??

Polecane posty

Gość laccciiiiciiia

Mam ładny płaszczyk puchowy, taki nie gruby, ładnie się w nim czuję, ma jeszcze na około taki kołnierz z futerka i zastanawiam się czy można już nosić czy jeszcze za wcześnie?

Gość kary
pewnie ze mozesz , u mnie duzo ludzi w takich chodzi , szczegolnie kiedy wychodza do pracy rano , a wracaja wieczorem - za cieplo na pewno im nie ma :D

Gość kary
skoro ładnie sie w nim czujesz , to dobierz fajne buciki i śmigaj ;) :P

Gość laccciiiiciiia
no włąsnie mam takie które pasują :) Narazie chodzę w płaszczyku takim materiałowym (wełnianym) ale jest brzydszy i wolałabymjuż w tamtym ale jakoś tak się zastanawiałam że może jeszcze za wcześnie? Ale mówisz że nie?

Gość FDFDFDFFDCD
JA DZIS 1 RAZ UBRALAM PUCHOWKE...ZALUJE ZE KAPTUR ODPIELAM BO W GLOWE ZIMNO JAK CHOLERA...

Gość pupolina
Ludzie już chodzą w zimowych rzeczach więc mozesz.Ja jeszze nie chodze bo gdy ubiore przy plus 10 stopniah zimową kurtke to o ubiore przy minus 10?

Gość koparko-ladowarka
gdzie Wy mieszkacie? ja na Mazurach, pod granicą, a zakladam jakis zakiecik. Ew. cienki plaszcz

Gość kary
na pewno nie jest za wczesnie , wiec mozesz w nim wyjsc ,a jak masz jeszcze buciki do tego - to tym bardziej !!! bardzo fajny płaszczyk :)

Gość FDFDFDFFDCD
OGOLNIE OD DZISIAJ ZACZYNA DO NAS TRAFIAC ARKTYCZNE POWIETRZE....

Gość kary
a tych innych to nie słuchaj - zawsze sie znajdzie tutaj na Kafe ktoś " mądry" :/ ubieraj i juz ! :)

Gość sdfsfsdfsdfsf
kary, dzięki :) Mój jeszcze ładniejszy :p dlategojuż chciałabym w nim chodzić :) Ale dlatego się zastanawiam,bo wczoraj widziałam jeszcze ludzi w... krótkich rękawkach! :o Zwątpiłam co prawda ale jednak... Żona-swojego-męża to nie o to chodzi że mi jest zimno - bo nie jest bo mam taki cieńszymateriałowy w którym mi ciepło ale JEST BRZYDSZY ;)

Gość kary
nie ma za co :) no u mnie na opolszczyźnie to strasznie zimno , ludzie chodza juz w puchówkach i opatuleni szalami :D tez mam zarabiste muszkieterki na zimę i juz w nich chodzę , co z tego ze mam inne buty , jak te mi się podobają najbardziej ! ;) :D pozdrowienia :*

Gość sdfsfsdfsdfsf
dzięki :D pozdrawiam :)

Gość e4567890poikjhgfdfgbhn
tez bym juz chodzila w mojej puchowce (rozpietej poki co bo byloby za cieplo) ale nie mam jeszcze kozakow:(

Gość a co!
ja jeszcze nie noszę zimowych ubrań, ale czapkę i rękawiczki zakładam zwłaszcza jak wracam wieczorem

Gość dziunia125.
Za wcześnie jeszcze na zimowe ubrania...

O rany julek, co za znaczenie ma czy inni noszą czy nie? Jak Ci zimno to włóż i noś. Oglądanie się na to co robią i myślą inni w takich kwestiach jak ubiór to tracenie czasu i życia Mi było zimno już tydzień temu, więc jadąc na próbę do teatru włożyłam grubą, wielką czapkę A znajome na to, że one też mogły wziąć, że są głupie no ale nie wiedziały czy "już nosi się czy nie" Nie rozumiem tego durnego podejścia Każdy powinien nosić wtedy gdy ma ochotę i tyle