Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linalinalina

Mam jedno dziecko, wiecej nie chce mam dosc

Polecane posty

Gość PoCoMiToBylo
skoro tak twierzisz to w czym problem.. nie rozumię!!!

Gość Wooly
Naprawde uwazasz, ze istnieje uniwersalna recepta " jak wychowac dziecko!" Powiem, ze nie bardzo w to wierze. Nie ma uniwersalnych recept. A na rynku pelno jest fantastczznych ksiazek typu " jak osiagnac sukces" " jak osiagnac szczescie" "jak byc szczesliwym w zwiazku" "jak byc szczesliwym samotnie" a nadal, w zyciu codziennym mamy do czynienia z "nieradzeniem " sobie. Czemu, jesli wystarczy przeczytac ksiazke? Dlatego zanim ksiazke kupie, to musze ja przynajmniej przekartkowac, zeby zobaczyc czy napewno chce ja kupic.

Naprawde uwazasz, ze istnieje uniwersalna recepta " jak wychowac dziecko!" Powiem, ze nie bardzo w to wierze. Nie ma uniwersalnych recept nie ma uniwersalnych recept, ale ta ksiazka IDEALNIE uzmyslawia jakie podstawowe bledy wychowawcze popelniaja rodzice i jak sie ich ustrzec, dodatkowo ksiazka traktuje o komunikacji, ktora w wielu przypadkach jest podstawowym zrodlem problemow zrob jak sobie chcesz, juz do tego tematu nie wracam

Gość rób co radzisz
ksiazka traktuje o komunikacji, ktora w wielu przypadkach jest podstawowym zrodlem problemow to poczytaj, szczery przyda ci się

ZS - jestem pod wrażeniem Twojej ludzkiej twarzy i wiedzy, o którą Cię nie podejrzewałam. ratowniczko, co poradze na to, ze brakuje ci spostrzegawczosci? :-)