Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święty_spokój

PROSTYTUCJA legalna profesja czy coś złego?

Polecane posty

Gość święty_spokój

Jestem ateistką, mam 29 lat, zastanawiam sie czy nie podjąć sie tego zajęcia, bo jestem dobra w seksie, lubię seks, nie lubię za to bliskości, nie chcę sie z nikim wiązać na stałe, pracuje w sklepie na zmiany, mam wolne dni i chciałabym sobie dobrze zarobić. Czytałam że dziewczyny zarobiły w ten sposób na mieszkania i samochody, nie widzę w tym nic złego, nie wiem dlaczego ludzie tak potępiaja prostytucję. Wiem jak zacząć, mam już namiar na pierwszego klienta i on czeka tylko na mój sms. Jest to człowik wolny, bardzo zapracowany, nie ma czasu na związki. Dlaczego nie miałabym brać pieniedzy, za to co inne jego panienki dawały za darmo, licząc na to, że je poprosi o ręke ? Jestem ciekawa co myslą inni i jak by postąpili. Piszcie szczerze, nie dorobiłyście by sobie w tak prosty sposób duzej kasy?

Gość przychodzi do ciebie
taki offerma owłosiony, z bebzunem, blady, z wąsami rzuca 150 zł a ty masz mu zrobić loda bez gumy a potem dać się przelecieć w anal szczęsliwa?

Gość fdgfd
twoj wiek jest minusem .Prostytutki po 30- tce maja mniej klientow

Gość święty_spokój
150? to nie takie stawki, jestem ładna i do pogadania, oferowane mam wiecej, duzo wiecej. może nie bylabym szczęsliwa, jakby takibrzydal przyszedł, ale taka praca, w każdej pracy robi sie jakies niemiłe rzeczy.

Gość sssssssssssssssaa
lepiej znajdz stałego sponsora, jeden dwóch pewnych facetów na dłuzszy uklad praca zwyklej dziwki jest przesrana :O

Gość święty_spokój
jak byłam młodsza to miałam takie ideały, że bym sie tym nie zajęła, teraz już mi przeszło.

Gość fdgfd
i nie jest tak ze kazda prostytutka dobrze zarabia .. Niektore nie maja klientow .. sa w internecie strony na przyklad takie jak -garsoniera gdzie klienci dziela sie ze sobą opiniami na temat spotkań z prostytutkami

Gość nie zapomnij o
WZW, HIV, grzybach i innych. Jak będziesz robić oral w gumie to nie będzie chętnych. Jak będziesz to się możesz zarazić. :classic_cool:

Gość święty_spokój
może jestem dziwna, ale nie pasuje mi układ na stałe, z nikim, nigdy. przyjdzie, poseksimy i pójdzie, wydaje mi sie że to mnie najmniej obciąży, taką mam psychikę.

Gość hł hłe hłe 3456
nie zdziwiłbym się jak po jakimiś czasie przyjdzie 2 łysych kolesi i zażądają za ochronę :classic_cool:

Gość fdgfd
Hivem przez oral trudno sie zarazic - jest to praktycznie niemozliwe . No chyba ze jest jakies skaleczenie .. Hicem mozna sie zarazic łątwo uprawiajac onal albo stosunek bez gumki .. Za to przez oral bez gumki mozesz sie zarazic dośc łatwo HPV , KIłą , rzerzaczką ..

Twoje ciało, Twoja sprawa. Prostytucja w Polsce nie jest legalna niestety. Tak- niestety , ponieważ prostytucja jako zjawisko była , jest i będzie , a zalegalizowanie prostytucji jako formy działalności gospodarczej przyniosłoby zyski w postaci podatków. No i może byłaby z tej pracy niezła emerytura ;)

Gość sssssssssssssssaa
rob jak uwazasz :O Zebys tylko nie wrocila tu na forum z depresją :O sposnor da ci stalą ''pensje'' i lepsze zarobki jesli bedziesz dziewczyną na 1 raz z ogloszenia mozesz liczyc na max 200-250 zl jesli super wygladasz, najczesciej oglaszają sie za 100-150

Gość fdgfd
Hivem przez oral trudno sie zarazic - jest to praktycznie niemozliwe . No chyba ze jest jakies skaleczenie .. HiVem mozna sie zarazic łątwo uprawiajac anal albo stosunek bez gumk.. Uprawiajac oral nie zarazisz sie HIVEM

Gość makoto
Prostutucja jest legalna tylko streczycielstwo nie.

Gość święty_spokój
boję sie chorób ,to prawda, prezerwratywa musi być a oral w gumie? nie jestem desperatką, jeśli ktoś będzie miał jakąś wysypkę czy inaczej mi sie nie spodoba, to odmówie robienia loda bez zabezpieczeń.

Gość fdgfd
Uprawianie seksu oralnego prawdopodobnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej i gardła u osób posiadających więcej niż 5 partnerów. Pacjenci, u których wykryto wirus w śluzówce, uprawiali seks oralny dziesięciokrotnie częściej niż średnia. Poprzez stosunek oralny mogą być przenoszone także choroby weneryczne, takie jak opryszczka, kiła i rzeżączka. Poza tym kontakty oralno-genitalne zwiększają ryzyko zarażenia się wirusem zapalenia wątroby typu B, a przede wszystkim poprzez anilingus wirusem zapalenia wątroby typu A. Prawdopodobieństwo zarażenia się poprzez kontakty oralne wirusem HIV jest stosunkowo niewielkie, mimo to wskazane jest, szczególnie przy częstej zmianie partnerów, zaniechanie kontaktu ust ze spermą oraz użycie prezerwatywy. Należy także unikać uprawiania cunnilingus podczas menstruacji oraz w razie skaleczenia. Z powodu bezpośredniego kontaktu ust z narządami płciowymi seks oralny wymaga szczególnego zachowania higieny. Przed stosunkiem należy zadbać o czystość okolic genitalnych. Wyjątkowej higieny wymaga przede wszystkim anilingus, który powinien być wykonywany jedynie bezpośrednio po kąpieli, w przeciwnym wypadku wzrasta ryzyko zakażenia.

Gość starczy że dziąsła
są podrażnione 🖐️ np skórką od chleba można sobie porobić ranki. Zaczynając od tego, że nosicieli tego typu rzeczy jest w PL więcej niż oficjalna statystyka. Jeżeli będzie miała więcej klientów, to sporo z nich to latacze od dziwki do dziwki i inni ruchacze, to prędzej czy później, nawet przy niższych szansach, coś złapie :classic_cool:

Gość we4r5678iyutytr
jak juz chcesz tak zarabiac to zdecydowanie znajdz sobie jednego stalego sponsora, taki ktory chce sesku ale i pogadac, spedzic wspolnie czas, wyjechac z toba na wakacje za granice. przed oczywiscie badania (choc pewnosci nie ma czy nie bedzie spal z kims innym ale moze ejst odpowiedzialny i dba tez o swoje zdrowie)

Gość święty_spokój
mi chodzi o coś takiego ,że jest kilku klientów i nie zapraszam nowych dopóki ci ,którzy przychodzą daja dobry dochód. nie chcę żeby to miało jakąkolwiek postac zwiazku, ale jeśli będzie stały klient to właśnie o to chodzi.

Gość a rób co chcesz
mamy to w dupie, za jakies pol roku wrocisz tu bo cie klient zerżnal jak burą suke i pobil. No i niestety ale jak sie jakis alfons dowie, ze pracujesz sama na "jego terenie" to bedzie zle. Pomijajac choroby, zajechana psychike, nie możnosc zalozenia rodziny z zadnym facetem(seks bedzie ci sie kojarzyl z praca - 0 przyjemnosci), facetow oblesnych, nie umytych , owlosionych, smierdzacych, przepoconych, starych, ktorym bedziesz musiala robic laske albo lizac obssrana duupe - to fakt, prostytucja nie jest taka zła :D:D:D

Gość prostytucja nie
jest w polsce nielegalna 🖐️ nielegalne jest czerpanie zysków z prostytucji innych osób. Prostytucja w ogóle nie jest uregulowana. Więc robiąc z tego pracę, taką żeby potem US się nie przypieprzył, to trzeba by obchodzić i założyć "salon masażu" i brać kasę za masaż albo inny taki trick. :P

tu chodzi nie tylko opsychike,choroby itd,ale tez o twoje bezpieczenstwo.nagle jestes sama w mieszkaniu z obcym facetem-co jesli nie bedzie mial dobrych zamiarow?

Gość no i uzależnienie
zaczniesz pewnie pić, ćpać i nawet jak coś zarobisz to pójdzie :classic_cool: na uceczkę od własnej szmaciarskości

Gość nn2222
Ja kiedys bylam prostytutką , mozna tak powiedziec :/ Miałam wtedy 17 lat spotkalam sie z facetem z czatu, mielismy pomagac a poszlismy do auta na parkingu obok galerii, ''zmusil'' mnie słownie by mu wziąc do buzi, dostałam glupia 150zl i wrocilam do domu , myslalam ze jestem nienormalna ale mi przeszlo. Drugi facet tez z czatu, 38 latek , spotkalismy sie na miescie, nastepnego dnia pojechalam do niego do mieszkania, bylo milo fajnie ,3 spotkania,za kazde dostalam 150 i 200 zl ostatnie, potem on wyjechal w interesach i juz sie nie odzywal. Z trzecim sie umowilam ,juz jako 18latka ,dostałam 800zl ,cieszylam sie jak niewiem ,wtedy byla to dla mnie ogromna kwota, po seksie ..niezbyt przyjemnym bo czulam do siebie obrzydzenie i czekalam az sie to skonczy, przyszlo jego dwoch kolegow ,oni chcieli tez mnie'' przeleciec'' ... Gadali w pokoju ,ja poszlam sie umyc do lazienki i ucieklam na przystanek :/ Wiecej sie z nikim nie spotkalam ,zaluje tego co robilam i staram sie zapomniec.

Gość święty_spokój
temat "opiekunów" też chcę ominąć, wiem nawet jak. sposób wjaki poznałam tego pana, który czeka na sms-a ode mnie mi podpowiedział, że wcale nie trzeba nigdzie sie ogłaszać i łyse karki nie dowiedzą sie o mnie.

Gość święty_spokój
zdaję sobie sprawę że można na świra trafić, własny mąz też moze ześwirować, nie no tak poważnie, to przemyślałam ryzyko, zyski są dla mnie większe.

Gość święty_spokój
nie piję, nie palę, mam jeden nałóg- seks, będę prostytutką z powołania, wiem że są rózne wady tego, ale spotykajac sie z róznymi kolesiami "tylko na seks" zaczęłam sie tym wkurzać ze robie im taki haaj za free. teraz chcę za to kasę.