Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święty_spokój

PROSTYTUCJA legalna profesja czy coś złego?

Polecane posty

Gość LordKoks
święty_spokój masz zakrzywiony swiatopoglad i normy spoleczne piszesz o braku inteligencji a sama nie widzisz roznicy w traktowaniu kobiet z ktorymi sie uprawia seks z przyjemnosci a ktore robia to za kase... nie ma wiec sensu dyskutowac i wszystkiego ci wyjasniac... bynajmniej nie ja, mam setki innych rzeczy na ktore moge poswiecic ten czas... :) werka84 no dobrze a narzeczony wie czym sie zajmowalas ? i do czego zamiezasz wrocic ? jak reaguje ludzie rodzina jak postrzegaja ci inni, jak wplynelo to na twoje zycie jakie pietno odcisnelo na pozniejsze zycie ? nie odpowiedzialas mi nato...

Gość LordKoks
co do meskich dziwek jest ich znacznie mniej niz damskich... o czym juz wczesniej pisalem

Gość święty_spokój
dziękuje za te porady , werko, tak też kombinuję aby z dziadziusiem swoim na zasadize darowizny ewentualny zakup mieszkania załatwić. a ma jeszcze pytanie do ciebie, czy jest zapotrzebowanie na dominy? bo ostatnio na to choruje, kiedyś byłam super uległa, a teraz mnie ciagnie na drugą stronę bata, poza tym uwielbiam czerwony latex, w każdym razie chciałabym takich płatnych sesji spróbować, ma to sens ? mam doswiadczenie, nie wiem tylko czy są chętni żeby placić.

Gość Tamaris
Dziewczyno, co też do głowy ci wpadło ? co za pomysł z prostutucją pracuj w tym sklepie i idź do lekarza-psychiatry, niech zbada, dlaczego nie lubisz bliskości bo coś z tobą nie tak !

moja praca wynikła z tego że bardzo lubiłam lubię i będę kochać seks. Z rodziny nikt nie wie a facet z którym jestem był moim stałym od trzech lat potem mnie zabrał i w sumie nie żałuję, nie wie że chce wrócić ale nie będę go oklamywac bo nie na tym to polega wyrzutów sumienia nie mam bo robię to nie wbrew sobie i nie na siłę. Tak w ogóle to napisałam wcześniej trzeba to poprostu lubić każdy ma prawo do swoich racji . Fakt są z tego pieniądze i to bardzo dużo ale myśląc tylko o tym facet to czuje kiedy z Tobą jest i nie wróci bo nie będzie czuł sie swobodnie tak jak powinien ja lubię dbać o to żeby byli zadowoleni i spełnieni taki zawód.:-) pozdrawiam. Życzę wszystkim miłego popołudnia. Acz kolwiek ciekawy temat ktoś podjął. :-)

domina jest poszukiwana wszędzie także z tego co wiem bo sama po części to robiłam broń boże żeby Cię namawiać ale spróbować mnożą zawsze także co nas nie zabije to nas wzmocni.;-) .

Gość święty_spokój
Dziękuje werko, Twoje informacje są bezcenne, nie chorowałaś nigdy wenerycznie? nie przeżyłaś jakiegos ataku lub brutalnej napaści?

Gość święty_spokój
ale spadaja szybko te tematy :-( Jest tu jeszcze ktoś kto może mi doradzić, jakieś praktyczne uwagi zrobić,cos zasugerować? Mam możliwosć wynając mieszkanie od kumpeli, bo ona kupiła je tak dla lokaty kapitału, ale właśnie boję sie że ktoś jakies ploty rozpuści i będę u kumpeli spalona, wprawdzie ona nikogo nie zna z mojej rodziny i znajomych, ale zawsze. Bo ten facet ewentualny klient to proponuje hotel i na razie mnie to urządza, ale mogłabym tą kase od niego odłożyć na wynajem, bo raczej nie da rady funkcjonować jako call-girl bez mety?

Gość święty_spokój
up up werka, odezwij się

Gość święty_spokój
jesteś ?

Gość święty_spokój
no trudno, ostatni raz podnoszę, werka, jak sie uchroniłaś przed chorobami, alfonsami i zboczeńcami?

To twoje cialo i zrobisz z nim co zechcesz JAk dla mnie to szczyt upodlenia Najgorsza rzezcz dla kobiety Handlowac swoim ciałem WSTYD

Gość święty_spokój
Dziekuję za umoralniającą mowę, znam wiele rzeczy gorszych, które może zrobić kobieta i zupełnie na mnie nie działa mówienie że seks upadla, to niemożliwe żeby upadlało coś co sie robi z własnej woli. NIe lubisz seksu, może ? Aktualnie chcę powiększyć sobie korzyści z tego co robię i tak, bo dla mnie nie ma życia bez seksu: teraz chcę mieć z tego i przyjemność i pieniądze.

Gość święty_spokój
może ukraść, zranić, oszukać, zdradzić, nawet zabić wszystko czym komuś uczyni szkodę jest gorsze od prostytucji.

Gość święty_spokój
yhm, jeśli mowa o najgorszych, najlepszych profesjach, to każda praca, gdzie przy większym wysiłku i kosztach dostanie sie mniejszą wypłatę jest gorsza od profesji prostytutki.

to każda praca, gdzie przy większym wysiłku i kosztach dostanie sie mniejszą wypłatę jest gorsza od profesji prostytutki. tak wlasnie uwazasz? a bedziesz opowiadac o swoim "zawodzie" znajomym i rodzinie? skoro jest taki super to chyba sie pochwalisz, czy nie?

i rozumiem, ze jak jestes okropna kasjerka za marne grosze to bratu na kase nabijesz a jak przyjdzie zeby sobie ulzyc to tez dasz? a dla sasiada znizka? po znajomosci :-)

Gość święty_spokój
za całą korzyść z tej pracy wystarczy mi kasa. chwalenie znajomym sobie odpuszczę, akurat nie mam takich znajomości gdzie sie o pracy rozmawia, ty się swoim znajomym chwalisz swoją pracą i jakieś szczęście ci to daje?

Gość święty_spokój
zawsze szczery i rozumiem, ze jak jestes okropna kasjerka za marne grosze to bratu na kase nabijesz a jak przyjdzie zeby sobie ulzyc to tez dasz? a dla sasiada znizka? po znajomosci dziwny jest ten swiat- Jesteś jakimś zboczeńcem, bo nie rozumiem nic z tego zdania, jakaś obsesja kazirodcza? Podziękuję za rozmowę, nie bedę kontynuować w temacie zboczeń karalnych.

Nie były to morały tylko osobista opinia JA brzydzę się kobietami które kupczą własnym ciałem bo im się do normalnej roboty nie chce isć Nie w każdej od razu są kokosy OD tego jest ciężka praca No ale jak komus się nie chce....KASA,KASA KASA powtarzane jak mantra A gdzie szacunek,godność,poszanowanie własnego ciała intymności? Są gorsze profesje?A jakie?To co piszesz nie jest profesją Morderstwo to nie profesja Skoro to takie cool jest to czemu się tego wstydzic będziesz???Przecież są gorsze rzeczy:P

zawsze szczery - autorka chyba szukała poparcia Liczyła że ktoś jej napisze "tak to jest fajna robota" ale się przeliczyła i się głupio broni A najlepiej jest zniknąć gdy dyskusja się rozkręca:P

Czy lubię seks?Uwielbiam Ale nie wyobrazam sobie bym mogła to robic z kim popadnie robiąc z intymności biznes Intymnością będe się dzielić zjednym,ukochanym mezczyzna a nie z byle kim

Gość święty_spokój
Nie szukam poparcia, mam własną opinię i nie macie na nią wpływu, fajnie jest poczytać zdanie innych osób, ale na razie piszecie o tym ze to wstyd i trzeba to ukrywać, no ok, dla mnie to nie wstyd, a że wokół jest takie zakłamanie to faktycznie nie bardzo mozna otwartym tekstem mówic- jestem prostytutką, jakoś to przeboleję i przeżyję, nie martwcie sie kochani.

Gość święty_spokój
rozumiem, ze tak masz ze tylko z mężem, i ok. A ja nikomu nie chcę dawać swej intymności czyli nie chcę podarować nikomu klucza do mojego świata wewnętrznego. Seks uprawiam z powodu seksualności, mam duże potrzeby i nie mam zamiaru dłuzej robić przysługi za frajer obcym mi męzczyznom.

Wiesz tak czytam Twoje wypowiedzi i mam wrazenie ze Ty seks traktujesz jak zwykła fizjologię Bez żądnej oprawy Lubisz to i chcesz na tym zarabiac Nie wazne z kim byle kasa była To takie troche nieludzkie podejscie Zwierzeta nie wkladaja w to żadnych emocji i nie przykladaja do tego większej wagi.... Tak jak pisałam - twoje ciało - rób z nim co zechcesz - chcesz nim handlować - twoja sprawa Zadałaś pytanie to sie wypowiedziałam:)

Gość święty_spokój
Ok, dzięki :-)

Gość święty_spokój
Nie jestem pusta, wręcz przeciwnie, pełno we mnie emocji i uczuć, kocham zwierzęta, sztukę, podróże. Czy jesteś pewien/pewna, że nigdy nie uprawiałeś seksu bez uczuć?