Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święty_spokój

PROSTYTUCJA legalna profesja czy coś złego?

Polecane posty

Gość jak tam sobie chcesz
tylko pomyśl o podatkach :D bo nawet jak byś miała 5 klientów dziennie przez rok i zarobiła 400 tys to i tak nic sobie drogiego nie kupisz. W banku kasy trzymać nie powinnaś bo US się dowie :classic_cool: A od nieujawnionych źródeł dochodu płaci się 75% podatku + grzywna będzie :classic_cool: darowizna pieniędzy tylko w formie aktu notarialnego = więc nie będziesz z klientami latać do notariusza :classic_cool: have a nice day 🖐️

Gość święty_spokój
chociażby dlatego, że w tym na pewno są jakieś pułapki, o których nie wiem. już parę osób fajnie poradziło, wiec warto było napisać.

Gość święty_spokój
wiem o tych utajonych dochodach, mam kilka pomysłow jak to obejsć, ale nie lubie dzielic skóry na niedźwiedziu, na razie nic jeszcze nie zarobiłam.

Gość jak będą przychodzić
grubi wąsaci faceci i dawać swojego 60 letniego pyrdka do wylizania to zaczniesz pić. Zostaniesz ostatnią szmatą a w wieku lat 40 umrzesz na wątrobę albo na raka.

Gość ogólnie to wyjedź
do holandii i tam dawaj dupy. Tam masz nawet związki zawodowe prostytutek :classic_cool:🖐️

Gość święty_spokój
zauważyłam taka zależność. że ten co ma pieniądze na dziwkę, to nie smierdzi. A jak sie taki trafi to mam prysznic i mydło, nie zamierzam też obsługiwać kogoś wymiotujac z obrzydzenia, takiemu panu podziekuję grzecznie.

Gość LordKoks
to ty glupia nawet nie wiesz jak szybko rozprzestrzeniaja sie plotki i jaki moga miec zasieg, wejdz w to a nie raz sie sama przekonasz... zreszta co my tu bedziemy pie...lic jak ty juz i tak sama wybralas... tylko jestes ciekawa opini innych, nadstawiaj dupy zgarniaj hajs tylko miej na uwadze ze u kazdego bedziesz zerem do ru..chania czyli osoba znaczaca mniej niz czlowiek i bedziesz pogardzana, o facecie na stale ktory by cie KOCHAL ZAPOMNIJ (dziwek sie nie kocha tylko r..ucha) , co najwyzej bedziesz traktowala w takim zwiazku jako darmowa dzi..wka :D rodzina, dzieci ? bedziesz mogla zapomniec, nie w tym zyciu :P wiec jezeli chcesz zostac zautomatyzowana, maszyn do lodow i seksu to prosze bardzo tylko pamietaj ze automatow sie nie szanuje i nie kocha... ale widze ze masz taki charakter i sama piszesz ze nie chcesz bliskosci, faceta itp wiec w to wchodzi bo nic do stracenia nie masz... chyba ze ci sie kiedys odwidzi ale bedzie juz za pozno...

Gość ogólnie to wyjedź
przecież to prowo jest :classic_cool:🖐️

Gość święty_spokój
tu mam legalna pracę, w sensie ze jestem zarejestrowana, ubezpieczona, nie zamierzam z niej rezygnować i stać sie prostytutką na całość, chce dorobić.

Gość to co ma pieniądze
to może ruchać za darmo albo ma regularne studentki na sponsoring

Gość święty_spokój
kiedy ja teraz czuje sie jak darmowa dziwka, spotykam sie na seks i nic z tego nie mam oprócz seksu, czuje sie jak frajerka.

Gość erota
tu mam legalna pracę, w sensie ze jestem zarejestrowana, tak, tak .. Dorobic ? 150 zł za godzine czyli tyle ile sie zarabia przez 8 godzin w Polsce .

Gość LordKoks
"nie chce byc prostytutką na całość, chce dorobić." AHAHAHAHA HAHAHAH HAHAHA to zes mnie rozbawila dzi...wka tylko w polowie ??

Gość święty_spokój
od 8 do 16 siedzę w okienku w banku o 17 jestem w domu od 18 do 22 przyjmuję klientów 23 kolacja, siusiu i spać

Gość erota
pracujac po 4 godziny dziennie zarobisz 5 tys zł .

Gość święty_spokój
nie pracuję w banku, nie doczytaleś żartownisiu.

Gość kartooonik
będziesz musiałą ssać spocone jaja klientom

Gość święty_spokój
nie sądzę i nie mam w planach takiej pracy na 4 h dziennie, mam wolne 2 lub 3 dni w tygodniu i obliczam to sobie na 1 do dwóch klientów dziennie w tych dniach, natomiast spotkania poniżej 300 PLN mnie nie interesują, nie mam noża na gardle, a oferuje naprawdę dobrą usługę.

Gość kartooonik
będziesz musiałą ssać spocone, nieumyte jaja klientom

Gość PSSSSSSSSSSSSSSS
apropo tamtgego tematu zaczelam prace w wakacje jako dama do towarzystwa, na koncie mam tylko 6 tys wiecej sie boje wplacac bo mnie zglosza gdzies a ja nie mam przeciez rachunków , nie pracuje, rodzice mi nie wysylają dawajcie rady ,dzieki z gory

Gość święty_spokój
nie będę musiała, prostytucja to nie niewolnictwo.

Gość 1 czy 2 klientów

Gość skad wiesz ze nie
umyte ?

Gość 1 czy 2 klientów
wiek do 25, waga do 60, cycki 5-6 ty pewnie nie masz szans nawet na 100 :classic_cool:

Gość święty_spokój
zerknęłam, wygladam jak "slodka lola" czy "bubu", moim zdaniem one nie idą za te 150, to tylko na zachętę, zresztą ja mam inny sposób na klienta, on najpierw chce mnie, a potem płaci tyle ile zawołam, a nie że sobie wchodzicie na jakąś strone ustawiacie poziom 150 i wybieracie z jednej fotki. mam lepszy markieting ;-)

Gość PSSSSSSSSSSSSSSS
apropo tamtgego tematu zaczelam prace w wakacje jako dama do towarzystwa, na koncie mam tylko 6 tys wiecej sie boje wplacac bo mnie zglosza gdzies a ja nie mam przeciez rachunków , nie pracuje, rodzice mi nie wysylają dawajcie rady ,dzieki z gory

Gość święty_spokój
mam 29 lat, nie szukam tu nikogo.

Gość on steirdza
za drogo i idzie na odloty gdzie za te same pieniądze umawia się na grupowy sex z dwiema 20-stkami :classic_cool:

Gość fdsfdses
za 300 zł nie bedziesz miala wiecej niz 1 klienta dziennie- pojdą do tanszych ... Malo ktora prostytutka bierze 300 zł . Wiekszosc to jest 90 % prostytutek bierze miedzy 150-200 zł na godzine