Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święty_spokój

PROSTYTUCJA legalna profesja czy coś złego?

Polecane posty

Gość święty_spokój
przecież ja nie zamierzam 20stki udawać i tego że jest nas dwie ;-) jak to sie mowi? mam swój target.

Gość święty_spokój
możliwe, że nie będzie chetnych, płakać nie będę, chcę spróbować.

Jedź gdzie chcesz byle nie w pomorskim, bo cię znajdę i cię zatłukę, bo dla mnie każdy powinien szanować swoje ciało- a to jest totalny brak poszanowania.

Gość LordKoks
za wysoko sie cenisz... ja seks sam na sam w trojkacie czy grupowo z kumplami mialem za free z 18nastka zostawala czasem na noc czy zapraszala do siebie, a co masz takiego nie powtarzalnego do zaoferowania zeby brac po 150-300 zl za godzine ?? pytam szczerze co masz do zaoferowania za taka kwote ?

Gość święty_spokój
to szanuj moje ciało i nie groź mi.

Gość fdsfdses
ups pomyłka . Bierze 200 zł na godzine ..

Gość fdsfdses
jak bedziesz brac 300 zł na godzine to nie zarobisz bo klientow bedziesz miec 5 razy mniej niz taka co bierze 150 zl ..

Gość fdsfdses
poza tym 29 lat i 300 zł ? najlepsze 19-tki biorą 300 zł maja jedrne ciało .. 29 lat to juz próchno ..

Gość LordKoks
dokaldnie ale pewnie jacys desperaci sie trafia co dadza i 300 badz co badz w swiecie tak duzej konkurencji wiekszosc bedzie wolala za te 300zl isc do 18-19 z jedrnym cialem a kobiety po 300 raczej powinni doplacac ze mlodsi wysportowani faceci zechca je bzykac...

Gość LordKoks
mialo byc po 30 :P w koncu kobiety sie szybko starzeja... ich cialo szybko dostaje baty od czasu :) a takie stare ku..rwy z niezbyt swiezym cialem nikt za bardzo nie bedzie chcial brac wiec miej na uwadze ze dlugo w "biznesie" nie podzialasz ;)

Gość święty_spokój
dziewczyna z tej foty jest taka ... pospolita, ja zajmuję sie sobą, jestem sama i katuje swoje ciało w każdej wolnej chwili, trenowałam zresztą sport wyczynowo, mam lepszą rzeźbę od niej i lepsze proporcje. nie zamierzam robic sondy, czy ktoś przyjdzie i zapłaci, nie schodzę ponizej tej stawki i tyle.

Gość święty_spokój
nie potrzebuję i nie chcę tego robic długo.

Gość LordKoks
rozumiem ze brak odpowiedz znaczy ze nie masz zbyt wiele do zaoferowania ewentualnie nie wiesz sama co mozesz zaoferowac. Wysokie masz ambicje :D no ok jak mowilem na jakis desperatow napewno trafisz, nie chcesz tego robic dluzej mowisz tylko pamietaj ze pietno zostanie na cale zycie, male szanse ze przejdzie to bez echa... :) akurat slucham kawalka i przytocze slowa bo swietnie tu pasuja :D "nie musisz nic !! ty rob co chcesz i tak skonczysz tak jak na to zaslugujesz, jak chcesz to grzesz, nie chcesz spokojnie lez to twoje zycie sily na zamiary mierz..."

Gość ta laska z foty ma
obwisłe cycki... fuuu, kijem bym nie tknal takich krowich cyckow

Gość święty_spokój
nie będe pisac co mam do zaoferowania, to nie jest oferta, i tak tego nie ocenisz co to jest warte poprzez czytanie opisu, wiadomo, że to cos jest w powietrzu i pod klawisze nie wejdzie. po prostu zobacze jak to mi pojdzie, jeden klient jest i czeka, 300PLN to dla niego pryszcz, a wobec innych działam na swój sposób i może niedługo złożą swoje propozycje.

jak to czytam to smiech i lzy mnie zalewaja podatek i urzad hahah od sprzedazy wlasnego ciala bozzzzeeee haha 10 lat bylam prostytutka jest legalna u nas nikt Ci tego nie zabroni co innego gdy pracujesz u kogos i ten ktos czerpie korzysci z Ciebie to i owszem mozna pojsc ladnie siedziec poza tym zarobic mozna naprawde dobrze osobiscie wiem bo mam teraz swoj piekny dom i wszystko czego mozna sobie wymarzyc tyle Wam powiem poza ntym kto mowi o analu czy franc.bez gumy to w ogole nie musi byc pomysl ze czasem spotykasz sie z fajnym facetem na dzien lub noc za kupe kasy idac z nim tylko na impreze lub siedzisz rozmawiasz pijesz drinki lub kaw a pieniazki leca no i teraz gdy po swojej kuracji wroce do formy to i wroce do pracy:-) a to ze po 30 tce nie maja wziecia moja sasiadka 56 lat ma i zarabia przecietnie 4000 tys miesiecznie a malolaty to kiedys za komuny byly na topie jak nie zaczynaly w wieku 12 lat to potem i smakowaly teraz taka zanim dojdzie do osiemnastki to juz by majatek zbila takze jak lubisz seks bo trzeba lubic zeby tak pracowac to nie przejmuj sie nikim tylko dzialaj

Gość święty_spokój
czyli US nie czepial sie ciebie za co kupiłaś dom czy samochod? kupowałas, odprowadzałas dochodowy i zero pytań?

Gość baśka mi ukradła nicka
Zmartwię Cię - laski teraz tak chętnie i profesjonalnie dają dupy, że nie wiem czy to Ci się opłaci. Wystarczy postawić drinka, parę drinków i dają za darmo. W dodatku znacznie młodsze. Szukałabym innej "profesji".

Gość święty_spokój
nie jestem laską, jestem w innym typie, raczej pasuję do kategorii: fascynacja erotyczna i w tym poszukam swojej szansy, spróbuje, zobaczę.

Gość baśka mi ukradła nicka
Tylko nie sądzę, żeby prostytutkę ktokolwiek traktował jako "fascynacje erotyczną". Facet jak wie, że ma, bo płaci, to nie szanuje tej kobiety. Raczej nie można się fascynować kimś, kim się gardzi, prawda? Ale próbuj, próbuj, a nuż .... ;/

Gość LordKoks
mowisz masz wszystko czego zapragniesz ? a dom rodzina facet/maz , szacunek do siebie ? stosunek innych ludzi wzgledem ciebie? szacunek innych ludzi, rodziny do ciebie ? 56lat i 4000 tys ? CZTERY TYSIACE TYSIECY ? pie..edol..isz jak stara kur..wa walona napletem po czole :D "zaczynaly w wieku 12 lat to potem i smakowaly teraz taka zanim dojdzie do osiemnastki to juz by majatek zbila" dlatego pisalem ze moze i cos zarobi i jakis desperat napewno sie znajdzie a reszta por..ucha sobie za darmo jak bedzie chciala malolatki z swietnym cialkiem za free... i jak ktos lubi seks to nie kaze sobie za niego placic :D bo ma z tego rowniez przyjemnosc... jezeli mieli by myslec tak faceci to kazdy facet zadal by oplat za seks bo po co ma ruchac lezaca bez ruchu klode i dawac jej przyjemnosc za free fakt ze sam ma z tego przyjemnosc ale moze jeszcze za to zarobic :D tak to mysla tylko baby :D kurestwo maja gdzies w genach i niektorym sie uaktywnia innym na szczescie nie :)

Gość święty_spokój
nie wiem, nie jestem facetem, nie wygladam po prostu na łatwa panienke, mozna ze mna przyjemnie pogadac, faceci lubia mowic i czuc sie w centrum uwagi, lubia tez zdobywac, a ja traktuje seks jako potyczke, walke, trzeba mnie zdobyc i nigdy nie uda sie to do konca, za kase- tak samo.

Gość święty_spokój
ja lubie seks, po prostu nie lubie mezczyzn, niech płacą.

Gość LordKoks
nie jestem dziwka... tylko FANTAZJA EROTYCZNA ahahaha HAHAHA :D aaa to dobre widze ze probujesz jakos obronic sie przed wizja ze zostaniesz dziwka widac ze sumienie gryzie i wkrecasz sobie ze jestes rodzajem fantazji erotycznej noo wiadomo jak ladnie to brzmi :D to tez przypadlosc bab :D proba wytlumaczenie samej przed soba i przeistoczyc oczywistosc tak zeby sumienie bylo spokojne :D

Gość święty_spokój
sadze, ze gdyby kobiety płaciły za seks to byscie brali kase, łatwo tak mówic, bo zadna nie chce płacić :-) A kobieta zawsze coś za seks dostaje, zadna kobieta nie daje za frajer. ja tak robiłam wprawdzie że za darmo, bo ani męza wypłaty nie miałam do dypozycji za wystawienie tyłka w małzeńskim łozu, ani wycieczki zagranicznej z narzeczonym , tylko seks mnie interesował, ale teraz zmieniłam podejście.

Gość święty_spokój
wcale nie nazywam inaczej, to prostytucja, ale nie tego rodzaju co panienki z disko.

Gość LordKoks
święty_spokój ty tez pier..dolisz jak potluczona :D nie lubisz facetow lubisz seks ale trzeba cie zdobyc bo seks traktujesz jako potyczke wyzwanie, trzeba cie zdobyc ale nigdy sie nie uda to do konca ? tttaaaaa jasne :D trudno zdobyc i nigdy do konca potyczka wyzwanie :D jaasne daje 300 zl i zdobywam cie do konca z FINALEM w ustach :D wielkie mi wyzwanie, ladnie moze to brzmi ale w praktyce wyglada to znacznie inaczej...

Gość święty_spokój
zgadza sie , w koncu zdobywasz, ale tylko fizycznie, w moich oczach i tak widzisz iskierki dzikiej natury, ktorych nie zgasiles, jesli cie to zadowala to zakładasz spodnie i wychodzisz na zawsze, a jak zlapiesz haczyk to wrócisz zdobyc coś więcej. wszyscy moi darmowi kochankowie nie chcieli sie odczepic, musiałam zachować sie jak zimna sucz, czyms obrazić ,dopiec zeby sobie poszli, a i tak dzwonia, proszą,marudzą.