Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święty_spokój

PROSTYTUCJA legalna profesja czy coś złego?

Polecane posty

Gość hłe hłe hłe
http://www.mf.gov.pl/dokument.php?const=7&dzial=618&id=59069&PortalMF= http://www.epodatnik.pl/index.php/dochody-przychody-podatki/prostytucja-a-podatki/250-prostytucja-a-podatki ciekawe jak udowodnisz, że dajesz dupy za kasę klienci będą mówić "nie" kasa do ręki. Urząd skarobowy zawsze dostaje akt notarialny z każdego zakupionego mieszkania :classic_cool: w ramach podatku od sprzedaży. wiec przetrzepią o twoje pity :P Banki też mają obowiązek wysyłać informacje o podjerzanych transakcjach, wszystkich wpłatach powyżej równowartości x euro, prób ominięcia limitów kwoty x euro (np. wpłacania 5x po mniej pod rząd), itd. wieć jak zarobisz z dziwnych źródeł i skorzystasz z nortariusza, banku, funduszu inwestycyjnego to w końcu program wyłapie podejrzane transakcje. zapali się lampka i ktoś się temu przyjrzy a ty będziesz się tłumaczyć przed obcą babą jak bura suka :classic_cool:

Gość LordKoks
aha jasne... "sadze, ze gdyby kobiety płaciły za seks to byscie brali kase, łatwo tak mówic, bo zadna nie chce płacić " tylko faceci maja szacunek do siebie, i chonor czego brak wam babom :P i kazdy a bynajmniej ponad 90% stroni od kurestwa i nigdy nie wzial by kasy za seks... mowilem ze pier..dolisz jak potluczona :D "A kobieta zawsze coś za seks dostaje, zadna kobieta nie daje za frajer." - sama pisalas ze dawalas za darmo, to wiec jak za dotychczasowy seks musialem placic ? zadna nie daje za darmo nawet ta 18 o ktorej pisalem wczesniej ? aa czym sie roznisz od panienki z disko ? chyba tym ze takie maja wieksza godnosc i zazwyczaj sypiaja z tym ktorego sobie wybraly ktory je pociaga i nie robia to za kase.. noo chyba ze mowimy o tych z disko co korwia sie za kase.. w tym wypadku ja roznicy nie widze po miedzy nimi a toba, po za miejscem i organizacji zdobywania klijentow... moze faktycznie wbij sie w ta profesje bo powatpiewam w twoja inteligencje patrzac do tego na twoj wiek i mysle ze to akurat na twoim poziomie... szczerze to nawet troszke sie przerazilem... przynajmniej genow nie rozprowadzisz dalej :D mam nadzieje ze to jednak prowo :D

Gość święty_spokój
to nie jest prowokacja :( jestem po prostu mało rozgarniętą 29 latkom i nie mam za co zupy zrobić :(

Gość baśka mi ukradła nicka
Od dziś "fantazja erotyczna" nabiera dla mnie innego znaczenia...

Gość święty_spokój
29latką się pisze ;-)

Gość święty_spokój
fajnie, tylko że ja nie napisalam fantazja, nie wiem, kto tu jest inteligentny, ale u was widać nieumiejetność czytania ze zrozumieniem.

Gość święty_spokój
a skąd wiadomo, że faceci mają "chonor", skoro nikt im kasy nie proponuje i nie mają okazji odmówić? logiki tez ci brakuje, wyobrażam sobie te twoje laski :-)

Fantazja, fascynacja - jeden chuj. Nie załapałaś ironii.

Gość święty_spokój
z gracją i z szykiem obciągam z połykiem :classic_cool: PROMOCJA 50% TANIEJ dla Nigeryjskich studentów prawa bo uwielbiam czarne pały XXL

Gość święty_spokój
fascynacja to nie fantazja, obydwa wyrazy są na "f" tyle je łączy, no i jeszcze to że nie znasz ich znaczenia.

Gość święty_spokój
nie lubie czarnych w łóżku, jestem niestety rasistką w seksie, także pudło z tym żarcikiem, promocji nie będzie ;-)

Gość LordKoks
dokladnie co to kur..wa za roznica czy fascynacja czy fantazja... jak na jedno wychodzi... "a skąd wiadomo, że faceci mają "chonor", skoro nikt im kasy nie proponuje i nie mają okazji odmówić?" a skad wiesz ze nikt im nie proponuje ? a co z reszta z 90% co robia za meskie kurwy i sa na telefon im tez nikt nie oferuje pieniedzy ? skad wiem ze maja chonor ? wystarczy zobaczyc jak na kurestwo za kase reaguja faceci a jak kobiety, zazwyczaj za plik banknotow kobiety pomachaja dupa i usmiechna sie nawet do tego ktory napluje jej w twarz facet uniesie sie duma i zareaguje agresja...

Dziecko, czepiasz się głupiego szczegółu i brniesz w to, żeby ukryć swoje nierozgarnięcie. Równie dobrze pasują tu oba słowa - w kontekście ironii. Fantazja seksualna i fascynacja seksualna są znacznie sobie bliższe niż oba te słowa bez przymiotników.

Gość LordKoks
haha sugerujesz mi ze sypialem z pasztetami :D wiec wychodzi ze ty pasztet tez jestes bo tylko pasztety daja za free :D

Gość jakiś prawiczek
siedzi i pisze prowo a wy się podniecacie :classic_cool: pewnie prawiczek z wairą (IMO)

A teraz idź zostać czyjąś FASCYNACJĄ. droga pusta cipo. Ale wiesz co? FANTAZJI Ci nie brakuje, może zrobisz karierę w jakimś egzotycznym burdelu. Pa.

Gość LordKoks
pewnie jakis noname internetowy bez rzycia w realu ale przynajmniej mozna napisac swoje poglady i zostawic temat dla potomnych :D

No i co, że prowo? Mam 20 minut :)

Gość święty_spokój
nie sugeruję ci pasztetów, tylko durnoty. ładne a głupie, bo sie tobą zainteresowały.

Gość święty_spokój
jak ktoś nie chce to niech nie pisze, przymus odpisywania tu macie na kafeterii, czy co?

Gość LordKoks
hahaha to jak nazwac facetow ktorzy sie zainteresowali toba ? :D zreszta kobieta ma byc ladna nie koniecznie baardzo inteligentna.. bez jaj cudow nie wymagajmy byle by bez kurewskich zapedow i z jakims szacunkiem do siebie :D

Gość święty_spokój
dokładnie tak uważam, ty nie powinienes wymagać niczego poza urodą LordKoks, to byłaby spora bezczelność z twojej strony gdybyś oczekiwał inteligencji ;-)

Gość LordKoks
spora bezczelnoscia to jest to zeby chciec kase za to ze ktos cie puknie :D to jest dopiero bezczelnosc...

Gość święty_spokój
jak ktoś chce płacić to jego sprawa. lepsze jest dać za darmo?

Gość LordKoks
aa prosze bardzo dawaj za kase jak traktujesz sie przedmiotowo i twoja ci..pa jest karta przetargowa ;) zycze powodzenia z takim mysleniem...

Gość święty_spokój
dziękuję, tak traktuję seks - przedmiotowo, a ty jak traktujesz?

Gość czy to fruwa
Tak sobie Was czytam i w sumie każdy z Was ma swoje racje. Co do facetów, którzy by brali kasę za sex jest bardzo wielu niestety. Tylko tej kasy nikt im nie chce dać. Wiem, co piszę, bo jestem od lat sama i szukałam faceta na różnych portalach. NIe jestem brzydka, faceci ogladają się za mną, głupia też nie. Więc porzuciłam wirtualne "zaloty", bo to banda naciągaczy i zboków na necie siedzi.

Gość LordKoks
i kto tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? czy ja napisalem gdzies ze traktujesz seks przedmiotowo... babo ? nie przeinaczaj moich slow... ale przytaknelas wychodzi ze tak traktujesz siebie i swoja ci..pe tak myslalem wiec moge napisac ci ze 100% sie nadajesz na kurwe :D tak apropo podaj namiary na siebie wpadne z kumplami zebrac rate za "ochrone" :D

Gość święty_spokój
Lordzie, a ty jak traktujesz kobiety, ktore daja ci za darmo? żenisz sie z nimi ?

dom postawilam wraz z narzeczonym na posiadanej juz dzialce a podatku od darowizny nie trzeba odprowadzac jezeli minelo piec lat zawsze mozna wszystko zalatwic jak sie ma mozliwosci oczywiscie nie powiem ze od tak sobie a co do ciala to chyba nikt bardziej go nie szanuje i nie dba bo niestety o to tu chodzi poza tym mozna ustrzec sie menopauzy to do starszych. poza tym to temat rzeka nikt tu do porozumienia nie dojdzie mozna by tak gadac latami a do lorda to powiem tyle zobacz w anonsach ile jest meskich dziwek. ja osobiscie nie jestem za ani tez przeciw prostytucji. kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi i prawo do robienia czego mu sie podoba. takze szanuje kazda wasza wypowiedz bylam prostytutka wiec wiem jak to jest hehe no nie tak jak to w filmach smiechu wartych pokazuja. ale niech bedzie jak jest bedzie o czym gadac :-)