Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truttuty

Gdzie pójść po wyjciu z pociągu w Warszawie Centralnej?

Polecane posty

Gość truttuty

Tak się składa, że nie długo czeka mnie wyprawa do Warszawy. A że jestem z zupełnie innej części Polski, w ogóle się w Warszawie nie orientuję. Już wiem jak dojechać tam gdzie chcę, ale wychodzi na to, że po wyjściu z pociągu na Dworcu Centralnym będę miała jakieś 2h czasu do zagospodarowania. Powiedzcie proszę, czy tam w pobliżu jest coś interesującego czy lepiej po prostu usiąść gdzieś na kawie?

Gość no chiba
do pierwszego lepszego baru :)

Gość kwoos
Mozesz do Zlotycvh Tarasow :)

Gość fu4ht43t543
idz od centralnego ocentrum po drodze miniesz kebab przy wawa środmiescie tam się Tobą zajmą (o ile jestes względnie ladna i o wymariach kobiety a nie kotleta)

Gość truttuty
Hmmm to chyba będę musiała iść na żywioł i ocenić sama sytuację po wyjściu z pociągu

Gość truttuty
A może jednak ktoś jeszcze zna Warszawę i coś mi podpowie ?

Gość pokemooooooon
Idź na kawę, przynajmniej się nie zgubisz

Gość bhhxxxx
Ja na początku jak mieszkałam w wawce to pomyliłam autobusy, do tego jakoś źle się czułam, ogarnęła mnie jakaś senność. Jak się ocknęłam, byłam w kompletnie nieznanym miejscu, olbrzymie przestrzenie, gigantyczne bloki, szaro i jakoś mało ludzi (prawie wcale). Ale wtedy miałam stracha, nigdy w życiu tak się nie bałam. a fobia społeczna dusiła i bałam się iść do któregoś z tych niewielu ludzi pytać. nic mi nie dały napisy na przystanku, byłam nowa i nic z nich nie rozumiałam. Najadłam się przerażenia, i od tamtej pory uważałam.

Gość dfbdhfbdjd
idź sobie na Nowy Świat, idziesz z dworca prosto na Rotunde i za chwile jest już Nowy Świat

Gość ptasiek nastroszony
do Mariotta na 40 pietro do panoramy za 12 zl wypijesz pyszna kawe albo za dyszkie piwo z orzeszkami solonymi. i zobaczysz panorame Wawy z wyzszego poziomu niz nawet PKIN oferuje

Gość tralatutu
no dzięki za sugestie