Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhghhgfh

Jutro idę do fryzjera... robić grzywkę czy nie? :D

Polecane posty

Gość yhghhgfh

Mam 20 lat i ostatnio grzywkę miałam chyba w gimnazjum... teraz, od dłuższego czasu, mam proste, długie, równo ścięte włosy. No i nie wiem, ryzykować czy nie?

Gość reewrwrerew
Ja zalowalam, bo strasznie przetluszczaja mi sie wlosy - szczegolnie grzywka. Juz na szczescie mi odrosla :) ALE moja przyjaciolka ma grzywke i super wlosy, i jednym slowem wyglada zajebiscie... Tez zalezy od ksztaltu twarzy i urody

Gość yhghhgfh
Hmm... podobno by mi pasowała, ale nie wiem jaki mam kształt twarzy :) Włosy też mi się przetłuszczają, ale nie jakoś strasznie szybko (jednak myję codziennie) :)

ja bylam tydzien temu i sobie wlasnie zrobilam grzywke i jestem zadowolona:) mam dosc tlusta cere ale jakos daje rade, a logiczne jest ze jak masz grzywke to ja tak czy tak trzeba codziennie myc

Gość jasna spraawa
kurcze :D ja kilka dni temu miałam ten sam dylemat. Przez tyle czasu mówiłam ze w grzywce bede wygladac jak dziecko :O jednak zrobiłam i to była najlepsza decyzja :D mówią mi ze wyglądamw niej seksownie tyle komplementów zebrałam ze szok

Gość yhghhgfh
jasna sprawa - ja mam dokładnie tę samą obawę, że będę wyglądać dziecinnie :) (mam 20 lat ale dają mi 16...) Ale jaką zrobiłaś, prostą, do linii brwi, czy jakoś inaczej? :)

Gość jh,kj,h
ja zrobiła podobała mi się jeden dzień a potem cholernie żałowałam bo przeciez już sie jej nie pozbędziesz tylko musi minąć dobrych kilka miesięcy u mnie rok żeby urosła na tyle żeby ją sobie zakładac za uszy, nigdy więcej grzywki !!!

jako posiadaczka odrosnietej juz grzywki ostrzegam :D idzie zima a z nia czapki, lepiej scinac grzywke na wiosne,chyba,ze chcesz sciagac czapke i miec nalesnika z przodu;)

Gość grzyweczka
A ja noszę grzywkę czy to lato czy to zima. I nigdy nic mi się nie dzieje. Grzywka moim zdaniem jest super i ja nigdy z niej nie zrezygnuje:). Zimą tez mi nie przeszkadza i żaden naleśnik mi się nie robi, ale ja głównie chodzę w ciepłym kapturku nie czapkach chociaż i to się zdarzyło. Wystarczy przeczesać palcami i wygląda jak nowa. Ja mam prosta do oczu, ale mam ciężkie włosy, grube może dlatego grzywka mi się tak układa super:P

Gość yhghhgfh
Hmmm, no właśnie myślałam, żeby pcozekać do wiosny, ale z rugiej storny potem przyjdzie lato a wtedy może być gorzej :) Chociaż z drugiej strony grzywkę zawsze można podpiąc :D