Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

krzyż w sejmie - krótko tak/nie

Polecane posty

Gość a wiecie ze w wielkiej bratani
przed rozpoczęciem obrad modlą sie do krzyża

Gość trzeba chyba być
21:17 [zgłoś do usunięcia] trzeba byc idiata żeby nie odróżnić krzyża od szubienicy szubienica i krzyż pełnią tą samą rolę, krzyż nawet może mieć tą zaletę, że można powiesić od razu dwóch delikwentów, ale za prędko by wykitowali......

Gość Ptasia1511
No i nie macie racji !!!! A ja właśnie weszłam na http://smierc.org/ i wiecie co sądze? Chyba coś w tym jest............. :-P

Gość Pewnie że
Taaaaaaak. Pokrzyżować tych wszystkich sukinsynów. Ale czy aby jeden wystarczy? To wielkie pytanie...

Gość i tak wystarczy ze komuna
walczyła prze 50 lat z krzyżem i widocznie dalj walczy z krzyżem

Gość monia129847
Nie. Krzyż w sejmie to jest dowód tego, że KK wszędzie rozprzestrzenił swoje macki, nad wszystkim chcą trzymać swoją łapę a ja NIGDY się z tym nie zgodzę i tego nie poprę. Od kościoła katolickiego śmierdzi obłuda na kilometr. Osobiście jest mi obojętne w co kto wierzy - to jest jego sprawa ale niech nie przymusza innych do podzielnia jego poglądów albo cichego przymykania oka na dominację jednej z religii. Polska jest krajem w którym oficjalnie dominuje religia katolicka ale jeśli chodzi już o głębię tej religii i zastanowienie się czasami w co się wierzy to już u katolików słabiutko... Powtarzają po prostu pewne rytuały, które wynieśli z domu. W konstytucji napisane jest że Polska jest świecka więc chciałabym aby konstytucja była przestrzegana, chociaż księża z chęcią na pewno napisaliby swoją.

Gość uleczkakkkk
tez mi obojetne, ale zawsze tam wisial i jakos nikomu to nie przeszkadzalo, a przyszedl taki irytujacy smiec palikot i drze pizde. zajalby sie wazniejszymi sprawami, bo w koncu JEST CZYM!!!

Gość nie wazne jak ludzie głosuj
wazne kto te głosy liczy Stalin Korwin-Mikke zawiadomił prokuratora o fałszowaniu wyborów http://fiatowiec.nowyekran.pl/post/29733,falszowano-wybory-to-sa-juz-fakty Wybory na masową skalę były fałszowane? Świadczy o tym 700 tys. nieważnych głosów? Policja zatrzymała sprawcę-to czubek góry lodowej? o tym co wyprawiano w Skarżysku Kamiennej. Okazuje się bowiem, że tamtejsza Policja zatrzymała szefa komisji wyborczej, który dopisywał krzyżyki do kart. W ten sposób głosy stawały się nieważne. Ale czy tak nie było w całym kraju? Czy to nie powinno napawać niepokojem? A może to dobitny dowód i przykład na to jak sfałszowano te wybory w całym kraju?

Gość to nie biskup
umieścił krzyż ale poseł ktury wierzy w boga

Gość czarownica_bez_kota
tak jestesmy katolikami przeciesz

Gość ptasiek nastroszony
Bogu co boskie, cycorzowi co cycorskie. towarzystwo złodzieji, oszustów, zboczeńców obiecunasów całej tej nieciekawej menażerii w sejmie uwłacza Krzyzowi , więc jestem na NIE. broń Boze nie na nie dla Krzyża.

Gość krzyza wypieraja
sie katolicy to juz nimi nie sa to sa heretykami tylko heretycy wypieraja sie krzyza

Gość znawcanieprzyzwoity
fanatyzm religijny jest gorszy od ateizmu

Gość znawcanieprzyzwoity
Bóg nie potrzebuje żebyście demonstrowali swoja wiarę machając wszędzie krzyżem i broniąc go, on oczekuje uczynków wiary, chrześcijańskiej moralności i miłości a nie wielkich porywów w obronie krzyża na którym jak twierdza katolicy zginał jego syn

Gość ptasiek nastroszony
znawcanieprzyzwoity SIC!miłosierdzia chce a nie ofiary. hipokryzja polactwa okradającego się wzajemnie zawistnego a przecież udającego wierzących , w niedzielę na sume zapierdalajcego by po sumie rosół z kury opierdolić i się cieszyć ze inny nie ma powoduje upadek zasad i w protescie glosowanie na Palikota. choć miłosierdzie powinno być także do każdego również do homoseksualistow , tranwestytow i nawet byc moze nawróconych przestepcow i Palikot to po0kazuje. uczy tego mimo wszystko. nigdzie Jezus niwe odrzucal takich. gorsi sa ci :porządni: w kołnierzykach ładni śliczni zagraniczni mówiący gładko i subtelnie kłamiący. faryzeusze

Gość znawcanieprzyzwoity
miłosierdzie dla wszystkich nie jest równoznaczne z powszechnym tolerowaniem dewiacji, czynów lubieżnych itd