Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21213333455

chcę kupić coś słodkiego w biedronce - co polecicie?

Polecane posty

Gość 21213333455

ostatnio otworzyli ten sklep prawie pod nosem. chcę się przejść ale chcę porady ;)

Gość polecam serdecznie
Biedronki w czekoladzie.

Słodycze w Biedronce są drogie. Kupowałem tylko wafle XXL w polewie czekoladowej i ew. sezamki. Wszystko inne jest totalnie przepłacone. A taniej czekolady to już w ogóle nie radzę dotykać.

Gość 21213333455
ewentualnie nieco dalej jest lidl jeśli z biedronki nic do polecenia

Gość anna8982
slodycze w lidlu są lepsze to fakt. ale w biedronce pyszne są paryskie , albo tee!! ryż w czekoladzie 😍

Gość anna8982
ooo!! własnie to.

Gość anident na ursynowie
ryż w czekoladzie wygrywa :classic_cool: ostatnio widziałam że mieli różne smaki 😍

Gość boża_krówka
ja lubie estelle czekoladowa ptasie mleczko - u mnie na promocji ostatnio - za 4.99 paryskie - ostatnio nowe smaki: gruszkowy i owoce leśne takie rurki w czekoladzie, takie krótkie, waflowe, do polowy oblane czekolada - pyszne ale troche drogie bo jest ich kilka a kosztuja prawie 4 zl bonitki - herbatniki, zwykle i zbożowe czekolada gorzka, bąbelkowa ciemna i z nadzieniem: malinowym i kokosowym pomaranczowe czekoladki w ksztalcie paluszkó małych z nadzieniem pomaranczowym takim lejącym się - uważajcie żeby nie brać powietrza jak macie je w ustach - wiem glupio brzmi ale ten syrop z czekoladki strasznie mi zaszkodzil wtedy, nie moglam oddychac :/ mimo to lubie je

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbcccccc
nic bo nie kupuje w tym sklepie i go nie lubie mimo ze jest tanio

tam jest poprostu wg mnie tanie ,chemiczne gowno choc dodaja mase dodatkow zeby w miare smakowalo. tam idzie sie na ilosc nie jakos ,ale czego mozna chciec za taka cene

z tanich sklepow polecam intermache

Co ty bredzisz? Spójrz na dostawców towaru. Większość to znane firmy produkujące pod inną, tańszą marką. To się nazywa brandowanie i jest powszechne na całym świecie. Dla przykładu bdb sałatka warzywna w wersji biedronkowej to nic innego jak słynny Lisner który jako Lisner kosztuje połowę drożej.

tak ,wiem ze to ci sami producenci tylko ze chyba troszke sie mniej przykladaja bo czuc roznice w smaku np czekolad magnetic i jutrzenki ida na ilosc poprostu jesli cos jest o wiele tansze o mieso jest fatalne , poczytajcie sklad ile tam jest miesa ,a ile innych skladnikow

Gość boża_krówka
widzisz, to kwestia gustu-smaku, dla mnie w lidlu nic nie ma poza batonikami musli za 0,59 i wafelkami orzechowymi za 6,99 , cal areszta to syf

albo te ich soki.. od razu czuc ze to nie sok bo jest go tam niewiele procent to juz tymbark jest o wiele zdrowszy

Gość jak z biedronki
to tylko draże kokosowe

ale z reguly .. im zywnosc bardziej zdrowa ,naturalna , bez konserwantow tym drozsza

Gość marek kierownik biedronki
najlepsze coś słodkiego to "parkowa" :classic_cool:

a chodze tam czasem tylko dlatego ze niestety moj facet lubi tam kupowac :O

Gość a w TESCO ??
A co polecacie z TESCO ?

Przecież to nie soki tylko napoje 20% i nie różnią się smakiem od Tymbarka i innych z tej samej półki. Piłem niedawno 2L Tymbark z promocji w Kauflandzie (jabłkowo wiśniowy) i szczerze mówię, że o wiele bardziej smakuje mi jabłkowo miętowy z Biedronki.

kupuje w roznych sklepach kolo siebie mam delikatesy centrum wiec tam kupuje ,ale uzwazam ze nawet w tym intermarche jest lepsze jedzenie niz w tej calej biedronce choc to tez tani sklep

ale w jakimkolwiek jestem sklepie raczej zwracam uwage na sklady np sokow czy miesa i biedronka moim zdaniem wypada dosc slabo ale jak ktos lubi niech tam sobie kupuje przeciez wam nie bronie