Go艣膰 en__ Napisano Stycze艅 13, 2014 ja te偶 mia艂am operacje nosa u dr Kulickiego, szuka艂am opinii na jego temat, niestety za duzo ich nie jest :(, zaryzykowa艂am i jestem mega zadowolona. u mnie min膮艂 miesi膮c od operacji, a wygl膮dam rewelacyjnie ;p jest troche spuchniety, ale osoby z otoczenia tego nie dostrzegaj膮. Dr Kulickiego, bardzo polecam, dla mnie bez zarzutu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przekl臋tynos Napisano Luty 3, 2014 Witam strasznie d艂ugo trzeba czeka膰 na sam膮 konsultacje. Dzisiaj si臋 um贸wi艂em i konsultacja u dr. Kulickiego bedzie 10.02.2015. Ale opinia Loli zach臋ci艂a mnie, 偶e warto zaczeka膰. Te偶 mam obawy zwi膮zane z tym jakby nie wysz艂o i ten sam problem co lola. Niby nie ma dramatu ale nie lubi臋 zdj臋膰 przez moj膮 krzywizn臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 4, 2014 Powik艂ania w medycynie estetycznej przez osoby nieuprawnione i ignorancj臋 wykonuj膮cych zabiegi. Koniec z udawaniem, 偶e powik艂ania nie istniej膮! http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/487/koniec-z-udawaniem-ze-powiklania-nie-istnieja-w-medycynie-estetycznej-koniec-z-zabiegami-u-osob-nieuprawnionych.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 7, 2014 HURAA!! od 29 czerwca 2013 (!) staram si臋 ustali膰 co艣 z doktorem g艂贸wnie termin zabiegu - uda艂o si臋 wczoraj:)))) mam termin na 4 kwietnia mam nadzieje, 偶e by艂o warto tyle czeka膰 3 majcie kciuki oczywi艣cie jak b臋d臋 po to napisze jak wygl膮da艂o to u mnie i mam nadzieje ze do艂膮cz臋 do grona szcz臋艣liwych z pi臋knym noskiem;) Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 7, 2014 Poszukujemy pacjent贸w z powik艂aniami po zabiegach medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej. Mamy na celu ustrzec innych przed wykonywaniem zabieg贸w u os贸b nieurpawnionych do ich wykonywania oraz przed tymi kt贸re ignoruj膮 swoich pacjent贸w pozostawiaj膮c ich bez pomocy. Masz powik艂anie lub podejrzewasz, 偶e mo偶esz boryka膰 si臋 z takim problemem. Przyslij zdj臋cia i kr贸tki opis na info@feelbeauty.eu http://feelbeauty.eu/articles/show/id/487/koniec-z-udawaniem-ze-powiklania-nie-istnieja-w-medycynie-estetycznej-koniec-z-zabiegami-u-osob-nieuprawnionych.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 13, 2014 S艂uchajcie najlepiej jest dzwoni膰 na si艂臋 do recepcji i tam umawia膰 terminy, ja u dr Kulickiego w klinice w Warszawie czeka艂am na operacje 3 miesi膮ce, okazalo sie jednak, 偶e jestem chora (katar,kaszel) i nie mog臋 jej przej艣膰, ale po kilku dniach poczu艂am si臋 lepiej i operacja zosta艂a wykonana z dwutygodniowym op贸藕nieniem (oczywi艣cie spowodowanym przeze mnie) terminem. By艂am konsekwentna zale偶a艂o mi na czasie i termin znale藕li, dlatego jestem w szoku ze niekt贸rzy z Was czekaj膮 tak d艂ugo.. pami臋tajcie dzwoni膰 do recepcji i by膰 upierdliwym wtedy masz operacje jak Ty chcesz, a nie jak oni Ci dyktuja.. Ja mialam operacje nosa u dr Kulickiego..jednak nie wyszla.. mialam pe艂n膮 korekte, jednak po operacji nos okazal si臋 gigantycznie krzywy.. kazdy sie ze mnie smieje, dowiedzia艂am si臋, 偶e jestem przypadkiem, w kt贸rym wyj膮tkowo owa operacja si臋 nie powiod艂a i zaproponowano mi nastepna, ale ju偶 tylko prostuj膮ca nos... z samych efekt贸w jestem niby zadowolona bo nie mam garba nos jest smuklejszy ale to chyba nie jest to, dla mnie to zmiana znikoma i nie wiem czy wypada prosi膰 o jeszcze pomniejszenie, bo obiecano mi po portsu tylko ze b臋d膮 go teraz tylko prostowa膰... pom贸偶cie mi...doradzcie....prosz臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 13, 2014 S艂uchaj nie oczerniaj kliniki dr Szczyta tam zabiegi zawsze wychodz膮 a tobie co艣 si臋 ubzdura艂o . Wszyscy s膮 zachwyceni tylko jednej co艣 nie pasuje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 13, 2014 nie oczerniam jestem bardzo zadwolona, ale zabieg nie wyszedl i sam dr Kulicki to powiedzial ze jest bardzo niezadowolony z efekt贸w wiec sory nei wiem gdzie tu oczernianie:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Beata艢l膮sk Napisano Luty 16, 2014 Ja te偶 jestem ju偶 po konsultacji u Dr Kulickiego w Warszawie (operacja noska). Generalnie jestem pozytywnie nastawiona. Termin zabiegu mam na 16 kwietnia i juz bardzo sie stresuje.. czas szybko leci. Oby tylko wszystko dobrze posz艂o. Juz nie moge sie doczekac jak bedzie po wszystkim. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 16, 2014 Czego艣 nie rozumiem , zabieg nie wyszed艂 a ty zadowolona ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 18, 2014 jestem zadowolona z calej obslugi i podejscia personelu(panie pielegniarki i recepcja) i z samego dr Kulickiego, jestem zadowolona z przebiegu rekonwalescencji itp, nos jest w lepszym stanie, ale operacja (a nie zabieg) nie wyszla do konca, co nie znaczy ze mam zle podejscie do dra Kulickiego i nawet nie przeszlo mi przez mysl by go oczerniac czy klinike dr Szczyta! Po prostu zastanawiam sie jak bedzi ewygladala kolejna operacja i czego moge wymagac i czego spodziewac tyle.. to samo co napisalam wyzej :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 18, 2014 Czym si臋 r贸偶ni operacja od zabiegu ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 24, 2014 Lola1992 jak postepy?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DO TYCH CO S膭 JU呕 PO Napisano Luty 25, 2014 Witam mam ustalony termin operacji na 4 kwietnia w Warszawie jestem z Krakowa i musz臋 tam jecha膰 samochodem, w zwi膮zku z tym mam kilka pyta艅 organizacyjnych do os贸b kt贸re s膮 ju偶 po poniewa偶 nie wiem czy mam za艂atwia膰 hotel bo nie b臋dzie si臋 op艂aca膰 je藕dzi膰 tam i z powrotem lepiej zosta膰 na miejscu czy czy jak mam to sobie zorganizowa膰, mianowicie : 1. jak d艂ugo by艂y艣cie w szpitalu 2. po wyj艣ciu ze szpitala po ilu dnia jest konsultacja/wizyta kontrolna 3. jak si臋 mam przygotowa膰 do zabiegu, czy by艂y robione jakie艣 badania (morfologia, krzepliwo艣膰 itp) na t膮 chwile te najwa偶niejsze kwestie mnie interesuj膮 je艣li jest co艣 istotnego co powinnam w tej kwestii jeszcze wiedzie膰 prosz臋 informacj臋 pomoc z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedzi pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DO TYCH CO S膭 JU呕 PO Napisano Luty 25, 2014 Dodam ze nie robi臋 w klinice tylko w szpitalu (skierowanie) dlatego nie zatrzymam si臋 pewnie na d艂u偶ej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 27, 2014 Do tych co sa juz po: masz wyznaczony termin a pytasz o podstawowe informacje ktore lekarz informuje pacjentke.. to albo nie bylas na konsultacji albo nie sluchalas.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DO TYCH CO S膭 JU呕 PO Napisano Luty 27, 2014 Owszem podstawowe....ale zanim b臋d臋 si臋 kontaktowa膰 z lekarzem (a b臋d臋) chcia艂am ju偶 wiedzie膰 jak to wygl膮da w praktyce a nie w teorii i od os贸b kt贸re ju偶 przez to przesz艂y ale skoro to takie nie na miejscu to przepraszam a swoj膮 drog膮 kontakt telefoniczny i ustalenie czego艣 z dr Kulickim jest troch臋 trudne. Pozdrawiam i thx za odpowiedzi i pomoc (my艣la艂am 偶e to forum po to tutaj jest) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 27, 2014 Nie chodzi o to. Patrz co napisalas.. mam ustalony zabieg na.. chyba raczej konsultacje.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DO TYCH CO S膭 JU呕 PO Napisano Luty 27, 2014 nie nie konsultacje t膮 mia艂am ponad p贸艂 roku temu... 4 kwietnia mam o-p-e-r-a-c-j-e wiem co pisze... ok niewa偶ne. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przekl臋tynos Napisano Marzec 10, 2014 Powiedz d艂ugo czeka艂a艣 na konsultacj臋? Bo ja mam rok czekania :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przekl臋tynos Napisano Marzec 10, 2014 Dostali艣cie jakie艣 potwierdzenie terminu konsultacji czy tylko wzi臋li numer telefonu i podali termin? Teraz zacz膮艂em si臋 zastanawia膰 bo tak naprawd臋 nie mam 偶adnego potwierdzenia. hmmmm Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 14, 2014 czy ma kto艣 inny mail do dr Kulickiego ni偶 kulicki@mp.pl? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 19, 2014 Hej mam operacje pocz膮tkiem kwietnia i chcia艂abym si臋 poradzi膰 tych co s膮 ju偶 po co najlepiej wzi膮膰 ze sob膮 do szpitala? co jest przydatne? co mie膰 przy sobie? kapcie, r臋cznik, jakie艣 kosmetyki nawil偶aj膮ce czy co艣 w tym stylu ?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Beata艢l膮sk Napisano Marzec 24, 2014 JA juz odliczam dni do operacji. Stres coraz wi臋kszy. 16 kwietnia - data. Mam kilka mysli na raz.. nikt juz widze nie wypowiada sie na temat Dr a chetnie dowiedzialabym sie co u tych ktorzy s膮 ju偶 "po" Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 beataSkask Napisano Kwiecie艅 17, 2014 Wczoraj mialam calkowita korekte nosa. Jutro juz zdejmuje setony. Nie wiem jaki jest nosek bo zaslania gips ale po krztalcie gipsu wyglada ze jest ok. Klinikw super, lekarze i obsluga rowniez. O efektach moge napisac cos wiecej za 10 dni po zdjeciu gipsu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 18, 2014 Witam 4 kwietnia mia艂am operacje jestem ju偶 po wszystkim efekt REWELACYJNY jestem bardzo zadowolona wszystkim wtajemniczonym te偶 si臋 bardzo podoba. Polecam gor膮co dr Kulickiemu daje mu 10 na 10 !! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Beata艢l膮sk Napisano Kwiecie艅 19, 2014 Do komentarza wy偶ej,,, czego operacje mia艂a艣?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 23Magda23 Napisano Kwiecie艅 19, 2014 Witam :) Beata czekam na wi臋cej info od Ciebie :) za 1,5 miesi膮ca mam r贸wnie偶 operacj臋 - totalna korekcja nosa. Nie ukrywam, 偶e bardzo si臋 boj臋 ale Wasze s艂owa dodaj膮 otuchy ;) Jak si臋 czu艂a艣 po operacji? Czy rzeczywi艣cie strach ma wielkie oczy? ;) Pozdrawiam i 偶ycz臋 zadowalaj膮cego efektu :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 19, 2014 czego mia艂am operacje? no chyba nie nogi.... tego czego dotyczy to forum czyli nosa. Dok艂adnie mia艂am totaln膮 plastyk臋 nosa. Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Beata艢l膮sk Napisano Kwiecie艅 20, 2014 Do komentarza wy偶ej... wiem 偶e operacja nosa.. pyta艂am bo nie napisa艂a艣 jak膮 w sensie garbek, skr贸cenie czy totalna korekta.. ehh spoko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach