Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynieccccc

Jak człowiek jest samotny to co ma zrobic by nie być?

Polecane posty

Gość Katarzynieccccc

macie jakies pomysly?

Gość Mlodaaa żona...
Nie siedzieć w domu, wychodzić do ludzi, spotykać się ze znajomymi i poznawać ich znajomych, chodzić na imprezy, na siłownie, basen itd.

Gość Katarzynieccccc
No chyba po nicku mozna stwierdzic ze to drugie ;)

Gość Katarzynieccccc
Samotny człowiek nie ma znajomych z definicji... Niestety skonczylam studia i wrocilam do domu gdzie sie przeprowadzilismy, nie znam tu nikogo ;/

Gość Powrot Trolla 2
katarzyniec to jest on :classic_cool:

Gość Mlodaaa żona...
A to witaj w klubie:) za mną też kolejna przeprowadzka, poznałam już parę ludzi, z czego się cieszę, ale na razie to nie są jeszcze bliskie znajomości, więc świruje już od ciągłego siedzenia w domu.. No ale co, ludzi można zawsze poznać, trzeba po prostu wychodzić, tak jak pisałam, np basen, siłownia, może masz jakichś miłych sąsiadów, spróbuj zagadać..

Gość Katarzynieccccc
Nie stać mnie na takie atrakcje, ledwo mam na bilety, niestety pracy brak, nigdzie nie ma bo moze tam bym kogos poznala ;/

Gość Powrot Trolla 2
to nic nie zrobi bo to znaczy ze nikt go nie lubi tak jak mnie :classic_cool:

Wredna Blondyna? KOGOŚ?! Kogoś kto cię położy na półkę "idioci" pomiędzy książkami "skąpiec" a "dżuma"?

Gość natalka667898999
Ej nie rozumiem tego...jak mozecie proponowac żeby chodzic na siłownie czy basen - przecież tam ludzie raczej zajmują się tym, po co tam przyszli a nie zawieraniem nowych znajomosci..a może sie myle...

Gość Katarzynieccccc
Nie wiem gdzie sobie kogos takiego wytrzasne.... mam zagadac do obcej osoby na ulicy?

zawsze zostaje Ci internet ;) Ja po przeprowadzce wlasnie tak poznalam kilku dobrych znajomych (5 lat minelo i dalej trzymamy kontakt, czasem wyjdzie sie na piwo). No, ale wiadomo z tym trzeba ogromnie uwazac.

Gość shuna
a ja Cię rozumiem, sama jestem w podobnej sytuacji, jestem w 5tym miesiącu ciąży, od 3 tygodni siedzę sama w chacie, mój facet wraca do domu po 18 dopiero. Jestem już po rozwodzie i uwierzcie to doskonała selekcja naturalna znajomych -zostały 2 pary przyjaciół, na których mogłam liczyc, ale jedni wyemigrowali do Szkocji, drudzy miesiąc temu do USA. Znajomości ze studiów się pourywały. Fakt pracuję, ale jakoś nie jesteśmy ze sobą na tyle blisko, żeby się spotykać po pracy. Też nie wiem skąd wziąć takich luźnych znajmoych, ot żeby na kawkę wyskoczyć.

Gość Katarzynieccccc
Nie chce tego internetu, mam juz dos c takich znajomosci, chce kogos kto istnieje w realu, mozna na niego spojrzec, usmiechnac sie, pogadac, posmiac, wypic piwko, pojsc na spacer, potanczyc. U mnie nie ma czegos takiego jak garncarstwo ;) To mala miescina, dziura wrecz

Gość Katarzynieccccc
powinni organizowac jakies imprezy ale nie nazywac ich imprezami dla singli i przyczepiac etykietke nieudacznikow tylko wieczorki zapoznawcze, a nie udawac ze problem samotnosci nie istnieje. Przeciez wiele osob jest samotnych, a znajomi z przyjaciele to takze roznica i o tych drugich to ciezko.

Gość Katarzynieccccc
up

Gość Katarzynieccccc
czemu nikt nie chce pomoc!