Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waffell

Romantycznie w Warszawie

Polecane posty

Gość waffell

Hej, chcialbym zabrac swoja ukochana na romantyczne przejscie po Warszawce, teraz już jest zimnawo wiec spacerek pewnie nie bedzie zbyt dlugi, dlatego oprocz miejsc chcialbym zapytac o kafejki, miejsce noclegowe, kluby - cos romantycznego, ustronnego ale tez kluby w ktorych beda ludzie! Osobiscie preferujemy kluby typu 1500, Powiekszenie, Plan Be, ale tam maja byc jakies koncerty z czego sie orientuje... Przyjedziemy na zakupy a pozniej chce jej dac cos swietnego, wiec potrzebuje Waszej pomocy... Jak spacerek? Nowy Swiat - Starowka ->Saski, Okolice Zamku->Nad Wisla I te kafejki i wszystkie miejsca. A co z noclegiem? Jestesmy mlodzi - 19tka, wiec nie chcemy zadnych powaznych miejsc To jak, moge prosic o pomoc?

Gość freolka
moge polecic moje dwa ulubione miejsca na randke : Pędzący królik na placu teatralnym; sketch najlepiej w sobote wieczorem na górze, bardzo blisko nś; Opera w podziemiach Opery Narodowej Pierwsze i ostatnie wg mnie bardzo romantyczne Jeśli chodzi o nocleg bez problemu można znaleźć coś taniego. Możesz w hostelu, ale skoro z dziewczyną to domyślam się, że chyba wolelibyście coś bardziej "romantycznego" ;) W takim razie polecam pokoje na nowym świecie ul Chmielna 2. Bardzo przytulna i niedroga miejscówka.

haaahaha opera moj ulubiony klub... ;) ale generalnie ja zabieram dziewczyny w inne glupkowate miejsca. na lotnisko, latamy na moto i potem na parking na promenadzie a tam jest niesamowity widok na centrum (poleca) i pare innych miejsc ktorych nie zdradze... ;) kluby sa fajne ale dla mnie za glosno zeby sobie pobyc i pogadac... ;)

Gość mariwaldi
z rozrywek to już chyba moi poprzednicy wypisali to co uważam za naprawde dobre. a co do noclegów to może hostel ?

Gość waffell
Nie chce właśnie żadnego hostelu ze względu na dziewczynę. Wolałbym bardziej "romantyczne" klimaty.

Gość DzoankaRW
Jeśli chodzi o noclegi to przejrzyj http://warszawapokoje.pl/ . Byłam w warszawie w wakacje na koncercie i tam właśnie nocowaliśmy z polecenia mojej kumpeli. Byliśmy bardzo zadowoleni. Miejsce blisko centrum, tanio, czysto, spokój. Fajne miejsce.

Gość waffell
dzieki za namiar. no faktycznie zapowiada się to dosc fajnie i ceny nie straszne. spróbuje zadzownic i zobaczymy. bo to już na przyszły weekend wiec nie mam za duzo czasu

Gość do wafela
Wiem ale nie powiem, poniewz mam uczulenie jesli ktos mowi Warszawka. Wiec spadaj.

Gość waffell
hahaha no i dobrze, bo już nawet nie potrzebuję :P ps. zadzwoniłem i zarezerowałem :) napiszę po powrocie jak było ;)

Gość waffell
wypad uważam za bardzo udany. dziewczyna była wniebowzieta - i o to właśnie chodziło pogoda nam dopisała. bylismy w operze, duzo spacerowalismy, zwiedzaliśmy. wieczorem - zajebiste widoki. nocowalismy na Chmielnej więc też dzięki bardzo za namiary na nocleg.