Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StaraSkórzanaTorba

Kto wzbogaci mój sposób przygotowania ryżu z kakałkiem;) ?

Polecane posty

Gość StaraSkórzanaTorba

mam ochotę sobie zrobić taki ryż(Basmanti) najpierw z dusić z masłem, potem gotować w wodzie potem w mleku i potem dodać kakao, tak żeby cała woda się wsączyła zagotować i potem do jakiejś filiżanki i na talerz w takim kształcie to dać kiedyś coś takiego zrobiłam ale w przepisie była czekolada i z jej powodu było to dla mnie nie zjadalne(gorzka czekolada była taka zbyt gorzka i ciężka) jak to zmodyfikować żeby było jakieś ciekawsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość meh..... mi tam nie brzmi smac
Moim zdaniem powinno się dodać cynamonu i mniej kakao :) Uwielbiam cynamon, chociaż ja jem po prostu ryż zalany zimną śmietaną z cynamonem i cukrem i jest pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ryz , smietana i cynamon, w dodatku na zimno bleeee, paskudztwo, w zyciu bym tego nie tknela fuj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×