Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorka pomaranczowa

Moje kontakty z facetami koncza sie po jednym spotkaniu... :/ Dlaczego?

Polecane posty

Gość skorka pomaranczowa

Slysze czasem zarowno od kolezanek, jak i facetow, ze jestem dobra na zone. Niby wszystko fajnie piekne na spotkaniu, no ale jakos na tym sie konczy. Juz nie mam sil doslownie.

Gość moze spotykasz sie z takimi
ktorzy chca sie bawic i korzystac i szukaja raczej latwych panienek, skoro jestes dobra na zone to napewno jestes spokojna fajna dziewczyna i dla takiego rozrywkowicza jestes za nudna.

Gość ja cie rozumiem.....
i tez nie rozumiem... spotykam sie, fajna randka i potem mam odrzut.

Gość skorka pomaranczowa
no chyba tak wlasnie jest. ale mysle, ze nie do konca. ale juz nie mam sil poznawac, nie szukam, bo wierze, ze samo przyjdzie, ale jak poznaje kogos i chce mnie gdzies zabrac, to od razu mysle o tym, ze znowu bedzie to samo.

Gość skorka pomaranczowa
mam 17 lat

Gość skorka pomaranczowa
hehe, o 13 wiecej!! nie podszywaj sie!

Gość wierzysz ze sam do ciebie
przyjdzie wybranek a masz 30 lat? nie no to czekaj dalej :classic_cool:

Gość początkująca_anglistka
za późno*

Gość Ewwwwka21
masz 30 lat i zadnego dłuzszego związku na koncie? Czy tylko ostatnio masz jednorandkowe znajomosci?

Gość ty kifu jestes niedorozwinieta
myslisz ze fajni faceci beda wiecznie czekac na takie laski jak ty 🖐️ glupie myslenie. A jeszcze glupszym krokiem bedzie wierzenie w to mimo uplywajacego czasu na koncu zostana ci faceci pokroju loooosera czy ble ble czyli psychicznie chorzy ze krzywieniami 🖐️

Gość skorka pomaranczowa
no mam 3 letni zwiazek na koncie, ale uwazam, ze to bez znaczenia w tym momencie. nie moge tez brac co popadnie, to juz wole byc sama, mimo wieku. trudno. wole tak, niz byc z kim kogo nie bede kochala. nie mam parcia na oltarz, na szczescie. jeszcze ;)

Gość to rzeczywiscie
dziwna sprawa, bojednak w ym wieku chyba juz faceci to nke dzieciaki, ktore mysla o balangowaniu, tylko szukaja czegos powazniejszego. moze cos nie tak w prowadzeniu rozmowy?

Gość skorka pomaranczowa
no moze. nie wiem. ale jestem atrakcyjna, mila, nie jestem typem seksbomy, niestety. jestem tez raczej inteligentna, mam poczucie humoru. nie wiem, naprawde nie wiem w czym problem. mnie sie wydaje, ze faceci z ktorymi sie spotykam, nie chca powaznego zwiazku, ze spotykaja sie ze mna jak z kumpela. tak wiec wiele rzeczy z tego co mowia nie traktuje powaznie, czasem obracam w zart, bo nie chce wyjsc na glupia, w sensie, nie chce, zeby mnie nabrali.

"Slysze czasem zarowno od kolezanek, jak i facetow, ze jestem dobra na zone." to takie pocieszenie. tłumacz to sobie jako: no, zbyt urodziwa to nie jesteś, ale masz dobre serce i na pewno ktoś cię zechce. :P

Gość najfajniejsi juz zajeci
Poszukaj moze wsrod troche mlodszych:)

Gość skorka pomaranczowa
a najważniejszą moją cechą jest skromność, o czym mogliście przeczytać przez chwilką :)

Gość serioznaja
no pewnie chodzi o to, ze masz dobry charakter i takiez serce dlatego na zone nadajesz sie zdaniem innym. to znaczy, ze jestes niezbyt urodziwa. i tez dlatego twoje spotkania koncza sie na pierwszym niestety, ale pewnie taka jest prawda/

Gość buehehehehehehehehehe
znam cie z reala skórka i wiem dlaczego chłopy Cię nie chcą.