Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaagdaaa - 13

Mierzenie i ważenie w szkole

Polecane posty

Gość maaagdaaa - 13

Mam mieć jutro rano i w związku z tym mam takie pytanie czy trzeba się będzie rozbierać? A jeśli tak to jak bardzo? I jak uważacie czy lepiej zmyć lakier z paznokci u nóg?

Gość jhskdnysngfuyxsnhjxhdjsxyhdszh
tylko ściągasz buty. nic nie trzeba się rozbierać, nic zmywać. jak dobrze pamiętam to u nas w gimnazjum sprawdzali nam jeszcze kręgosłup (ale to było 6/7 lat temu...), więc jeżeli masz cycki to stanik czy top będziesz musiała pokazać, chociaż nie sciągać.

Gość maaagdaaa - 13
Czyli skarpetek nie będę zdejmować? Bo teraz mam pomalowane paznokcie u nóg i chyba lepiej nie pokazywać (nie wolno malować w szkole).

Gość marlenka.
nie wiem jak jest u ciebie ale ja musialam zdjac skarpetki, bylam w koszulce i spodenkach gimnastycznych bo to bylo po wf i kazali nam sie nie ubierac.

Gość maaagdaaa - 13
I już po ważeniu i mierzeniu.W sumie niepotrzebnie się stresowałam bo miałam zwróconą uwagę na malowanie ale nie dostałam punktów minusowych.

Gość no nie mow
że dostajecie punkty za paznokcie u nóg??

Gość maagdaa - 13
Tak są punkty za malowanie paznokci, u nóg tak samo. Ale to tylko wtedy jak jest lekcja czyli bliżej wakacji w sandałkach/klapkach albo WF na bosaka. Jak się okaże na badaniu że mamy pomalowane to nie dostajemy.