Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grouponn

moja dziewczyna ma fotki na nk

Polecane posty

Gość grouponn

ze swoim bylym podpisane moje sloneczko... , wkurwia mnie to nie wiem co robic

Gość 56546456
widocznie jeszcze nie jest tak do konca twoja dziewczyna

Gość zakochałam się w tobie....
że co? i nie rozmawiales z nia o tym? skoro on jest "jej sloneczkiem" to kim jestes dla niej ty ? ja bym ją zostawiła...

Gość grouponn
tylko nie wiem jak to zrobic , bo ona nie wie ze znam jej haslo do nk i ze to widzialem ...

Gość jorkusia
Wypiepszaj z tego ukladu jak najszybciej . Ona nie traktuje Ciebie powaznie . Ty jestws tylko pocieszeniem lub kolem zapasowym . Jedno kiwniecie jej bylego palcem i ona jest z nim , aTy bedziesz cierpial .

Gość rajskawyspa
jorkusia wypiepRZaj po słownik, dzidzia

Gość grouponn
to nie wiem co mam zrobic teraz;/

Gość homik nikus
To jest twoje zycie i jak kazdy zaslugujesz na szczescie , jezeli nie masz zaufania do dziewczyny i nie jestes pewien jej uczuc do ciebie , to nie zawracaj sobie nia glowy . Nie ma sensu walczyc z jej uczuciem do bylego chlopaka , odpusc sobie .

Gość grouponn
ale mi przeszkadza tylko ze to zdjecie dalej tam jest. nie powiem jej o nim ze je widzialem bo powie ze ja szpieguje ... myslalem ze takie cos sie usuwa wraz z nowym chlopakiem a przynajmniej z portali gdzie wszyscy to widza, co innego miec na kompie a co innego upubliczniac:(

nie musisz przeciez znac jej hasla, zeby moc obejrzec jej fotki na nk, no chybaze ma zablokowana galerie. Jesli nie chcesz jej powiedziec wprost ze je widziales, to zaproponuj, zeby wkleila wasza wspolna fotke na swojje konto na NK. Wtedy bedzie sie musiala zdecydowac......

Gość grouponn
no okej zrobie tak jak mowisz przy najblizszej okazji

Gość homik nikus
Ja to kedys przerabialem i wiesz co gowno z tego wyszlo . Ona nadal darzy uczuciem bylego i nie jest jeszcze gotowa na nowy zwiazek i dlatego ma jego zdjecie z opisem na NK . Jak sie kogos kocha i jest z nim z czystych intencji to bylych wymazuje sie z portali spolecznosciowych , jak i z pamieci . Jak ktos Ci tu napisal jeden jego ruch i ty jestes out . Ona ma w tym cel , mozliwe ze liczy na jego powrot .

zreszta mozliwosci jest wiele. Ja bym zrobila tak jak juz pisalam bo tak najprosciej i bez bezposredniej konfrontacji. ale mozesz tez kiedys, kiedy bedziecie mieli komputer w zasiegu reki i bdziecie razem, wyskoczyc z pomyslem, ze tez cchialbys miec profil na NK i zeby ci pomogla a przy okazji poprosic zeby ci pokazala jakie ma na swoim profilu zdjecia......Ale jesli sie zgodzi, to bedziesz musial jakos zareagowac i moze sie zrobic nieciekawie. Mowie ci, zaproponuj jej zeby wkleila wasze wspolne zdjecie.

Gość grouponn
podpis jednak "dla sloneczka :*" a do mnie tak mowi na codzien:(...

Gość dziunia125.
Widocznie o nim nie zapomniała,bo w innym przypadku usunęłaby tamte fotki, bo to tylko TY byłbyś jej jedynym słoneczkiem.

Gość grouponn
jutro sproboje pokombinowac cos, i zrobic awanture:)

ruchaj ja i sie nie angazuj jest z toba tak o bo tak zeby zapomniec o bylym ale widac ciezko jej zapomniec i nie jestes w stanie jej z tego wyleczyc... wiec na kazde jego skinienie wskoczy mu do wyra czy pociagnie gale gdzies na miescie mowiac ci ze idze z kolezanka :P wiec ruchaj baw sie szalej ale nie zakochuj jak nie dasz rady to ja rzuc...

Gość grouponn
noi sprawa zalatwiona , doszlo do awantury ze po co jej foty bylego , twierdzila ze to z przyzwyczajenia ma te foto juz 3 lata zanim sie poznalismy i tego nie skasuje ,doszedlem do wniosku zeby zgrala to na kompa sobie a z nk nie lansowala sie tym ze miala kogos. noi wkoncu po 4 h klotni usunela :)