Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kotkeee

kto ma kotke??

Polecane posty

Gość mam kotkeee

mam kotke, ma 11 miesiecy i jak do tej pory nie widac u niej ruji. chyba ze cos przeoczylam? jak to u was bylo?kotka siedzi w mieszkaniu, nie wychodzi na dwor..

Ja mam kotkę, jeszcze tez nie miała rui, ale ma dopiero 7 miesięcy. Wet powiedział, że pierwsza rujka pojawia się w wieku 7-8 miesięcy.

rui nie da sie przeoczyć, niestety pierwsza powinna być w wieku ok. 6-8 m-cy może ma jakieś problemy hormonalne jesli nie jest to kotka hodowlana, a pewnie nie jest, to w sumie żaden problem nie zapomnij o sterylizacji

Gość mam kotkeee
nie chce sterylizacji :)

Gość niesterylizowana kotka
jest narazona na zachorowanie na ropomacicze ktore jest zagrozeniem zycia

oczywiscie jak chcesz ja rozmnazac to wiadomo

Moze miec problemy z hormonami, z macica, z jajnikami - ooj lista jest dluga - a pierwsza ruje powinna miec juz. Dlaczego nie chcesz sterylizowac kotki? Po co ja meczyc? Taka ruja to nic przxyjemnego dla kotki a juz tym bardziej ciąża i kociaki :o

mozna dawac kotu pigulki antykoncepcyjne zeby nie miala rui ale to tylko zwieksza ryzyko zachorowania na ropomacicze. wiem co mowie, dawalam kocicy to gowno i malo mi nie zeszla na ropomacicze :(

jak nie ma hodowlanki to najlepiej wyciac tzn wysterylizowac i po problemie. Po co ma sie tam cos bebrac - tak na w razie co. Moja kuzynka ma jamniczke ktora miala problemy z hormonami, byla miejscami lysa, nie miala cieczki itp. i po sterylizacji wszystko wrocilo do normy :)