Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joweg

Moja szwagierka mnie kopiuje !!!! Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość joweg

czesc, mam problem i jest nim moja szwagierka wkurza mnie na kazdym kroku mam ochotej jej przywalic normalnie na kazdym kroku mnie kopiuje wszytsko chce mic takie same:/ sukienke na slub kupila sobie podobna bo ja niecchcialam jej porzyczyc mojej , bukiet taki sam,tort tez, na obiad to samo :/ a zaczelo sie od tego jak powiedzielismy z mezem ze chcemy miec dziecko to wtedy powiedzaial to szwagra ze chce zeby sie z nia ozenil i tydzien po slubie byla juz w ciazy ;:/ teraz maluje miezskanie na takie kolory jak my tymi samymi farbami ;::/ na obiady gotuje to co ja i zawszelka cene chce byc lepsza :/ Pomocy co mam zrobic z ta szmata ?

Gość joweg
??????????????????????????????????????

Gość olaććććććććć
krowę

Gość kwartnik
popatrz na mieście ile jest takich podobnych klonów w kalesonach i balerinach albo w kozaczkach, nie mają własnego stylu i gustu więc czerpią wzorce od koleżanek , szkoda że elegancka kobieta w spódnicy jest rzadkością, szkoda że nie szukają wzorców od tych eleganckich ale skoro masz własny styl i wyobraźnię i lubisz się bawić kolorami to dasz sobie radę i śmiej się ze szwagierki, że chce być podobna :)

Gość humorekqqq
masz problem z ortografią i mózgiem ?

Gość joweg
ale to mnie wkurza !!!!! i chce sie tylko przypodobac tesciowej no ale cos jej to nie wychodzi :/ tylko z tym dzieckiem mnie dobila :/ bo to juz bylo przegiecie :/

Gość zacznij je purzczac
podpuchy, czyli gadac, ze nedzeisz robila cos czego nie planujesz :P

Gość dotiuszka
i ty jej zazdrościsz tej ciąży?