Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .............,.,.,.,.,.

Po co faceci to robią?????????

Polecane posty

Po co najpierw kogoś bajerują..jak już po części zdobędą to mają w doopie,mowią,ze nie wchodzą w związki,nie angażują się...po chooya????????😭 I nie piszę tu o seksie!:O

Gość Król Hip-Hopu
Bo dziewczyny cenią ruchaczy bez zasad

no dałam się zbajerować..ale ja nie potrafię tak robić , kurvaaa mać :O :(

i co z tego,że załapię?????nie boli mnie to,że ktoś mnie zranił tak naprawdę... boli mnie to,że przez moment oderwałam się od wszystkiego,sama nie chcę związków..po prostu brakuje mi bliskości,nie wiem kurva..:(

Gość Sekret jej oczu
bo faceci to chamy, juz tego nie zmienisz, mają to we krwi.

lord zamknij morde konska spierdolino ,chodzisz po topikach i pierdolisz jeden tekst niedorobiencu :O a w ogole to wykurviaj .

sama wyp_pier_dala_j z mojego forum dziweczko :D ruchaja cie i zostawiaja jak zurzytego kondona hahaha :D a potem placze po forach :D i kto tu jest spie_rdo_lo_ny :D

boze kolejny dowód jacy faceci są zryci :O NAPISAŁAM (NIE CHODZI O SEKS ) A Ty mi tu wyjeżdzasz z argumentem z doopy,że ruchają mnie ... no coś za tępa strzała :O idiota jakiś . Pałuj sie stoolejarzu . :O🖐️

zbereźnik - dzięki za posta :)

haha nie piecuj sie tak babo bo ci cisnienie skoczy i parchy na cipie eksploduja :D jestes smieszna... lubie popatrzec jak wychodzi z rownowagi taki przegraniec zyciowy :D

Gość esterlita 30
lord chciałabym zobaczyć na zywo jaki jesteś mały!!!!!

Gość phikus
fiuta w ogole nie ma do koksu brahahahahaha

dokładnie :O jakiś idiota. .. no rozumiem facet na kafeterii - ok,przyzwyczaiłam się..ale jakiś zakompleksiony stary prawik?? to już jest niedorzeczne ! i kto jest przegrańcem życiowym????

Autorko, spora część facetów przekłada przelotne flirty bez zaangażowania ponad normalny związek. Ja tam nie mówię, że wszyscy, ale kobiety raczej wolą czegoś poważniejszego. Takim oto sposobem koleś szuka rozrywki, dziewczyna bierze to na poważnie, zakochuje się, jemu się nudzi ta cała zabawa i kończy znajomość, albo ją ochładza, a Ty sama zostajesz z jakimiś niespełnionymi nadziejami. Wniosek jest jeden, zanim się człowiek zaangażuje, to powinien kogoś naprawdę dobrze poznać i wybadać o co mu właściwie chodzi, bo potem jest się ciężko otrząsnąć. :|

Gość po cooo?
bo: 1. poznał cie blizej i mu sie nie spodobałas 2. dowiedział sie czegos o tobie co mu sie nie spodobało 3. chciał cos wiecej (przeleciec) ale mu nie dałas wiec zlał bo szkoda czasu i poszedł szukac dalej innego otworu 4. powiedziałas cos zrobiłas cos i strzelil focha (tak! focha...faceci tez to robia) 5. jakies urazone ego, duma 6. znudził sie ale pewnie dlatego ze "ze nie wchodzą w związki,nie angażują się" :)

bo są niedojrzali. i nie wnikaj w to więcej, po prostu to przyjmij na klatę, kopnij w dupę dziada i zyj po swojemu a nie tak jak koleś ci zagra! :)

Gość po cooo?
bo: 1. poznał cie blizej i mu sie nie spodobałas 2. dowiedział sie czegos o tobie co mu sie nie spodobało 3. chciał cos wiecej (przeleciec) ale mu nie dałas wiec zlał bo szkoda czasu i poszedł szukac dalej innego otworu 4. powiedziałas cos zrobiłas cos i strzelil focha (tak! focha...faceci tez to robia) 5. jakies urazone ego, duma 6. znudził sie ale pewnie dlatego ze "ze nie wchodzą w związki,nie angażują się"

po co?? to każda mu sie tak nudzi?????? zazwyczaj spotyka sie z kobietami 2-3 razy,ze mną dłużej..chcąc nie chcą musze go spotykać,wspólni znajomi itd.

Gość po cooo?
nie wiem jego o to zapytaj

nie jestem osobą bezpośrednią,co niestety wpływa w tej sytuacji na moją niekorzyść :D