Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara nostalgia

gdzie sie podziala stara, najlepsza smietanka KAFE???

Polecane posty

no co tam maleńki chcesz wypiszczeć ? coś ci się wymsknęło?:P

Gość IMO13855
Maleńki? Oj, złotko - nie traktuj mnie jak swojego męża, mnie nie da się usidlić ślubem (sorry Lucyno!). :P

Gość IMO13855
Luśka z Windsorów "...bo przecież Ciebie spotkać nietrudno..." Jeśli ktoś jest odpowiednio zdeterminowany, to owszem. :P

Oj, złotko - nie traktuj mnie jak swojego męża no właśnie nie traktuję:P ostatecznie gdybym nazwała cię wielkoludem, dużalem, nabrzmiałym księciem miłości -to nikt by nie uwierzył:P:P:P

Gość IMO13855
Luśka z Windsorów "hę? have you run out of ideas how to provoke me?" Ran out of ideas? Hardly! After all, You still cherish my every response. ;)

Gość hahahahahahahahahah
luska jest bezbledna w szczaniu za facetami z kafe :D:D:D:D:D: waruje zawsze jak doopa zza krzaka :D jest IMO jest i luska :D:D:D:D

Gość lucy to stalket zs
:O🖐️

Gość lucy to stalker zs
:O:O:O🖐️

Gość IMO13855
ike "no właśnie nie traktuję ostatecznie gdybym nazwała cię wielkoludem, dużalem, nabrzmiałym księciem miłości" Zwracam honor! Jednak zaawansowany sprawił, żeś nabrała doświadczenia - przynajmniej na polu dyplomacji. :P

Gość sarlinka811
boska krulofa znowu ni chooja nie rozumie :D

Zwracam honor! o masz! a co zrobileś ze swoim, że pożyczałeś ?:P

Gość IMO13855
hahahahahahahahahah "jest IMO jest i luska" Jest także Ike...o cholera! Ike! Naprawdę Cie cenie, ale wątpię abyśmy zdołali się dopasować...pod względem charakteru. :P

no... tylko kolejność inna:P jest ike jest i imo... :P:P:P jakoś sobie poradzimy księciuniu :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "o masz! a co zrobileś ze swoim, że pożyczałeś ?" Dramatyzujesz, po prostu chciałem zobaczyć jak to jest posiadać honor samicy. I muszę przyznać - fantastyczne uczucie! Mój byt, nigdy jeszcze nie był taki elastyczny! Niemal jakbym nie posiadał kręgosłupa! :P

Niemal jakbym nie posiadał kręgosłupa! oj to pomyliłeś mój honor z lusinym:)

Gość IMO13855
Lucy - im a very pragmatic person. My dreams are usually in my reach (or grasp if You are fitted appropriately :P ). ;)

ech...:) w każdym razie co u Was?:D i co się podziało z zieloną? ostatnio mignęła mi na ogólnym

Gość IMO13855
ike "to pomyliłeś mój honor z lusinym" To która z Was jest ruda?! :P Luśka z Windsorów "nie bądź taka i rozwiń - I could do with some enchantment too" Simple silicone will do the trick. :classic_cool:

"are usually in my reach (or grasp if You are fitted appropriately" a convenient excuse in the light of my long-ago-presented info telling you that nothing was gonna happen between us ;-)

Gość hahahaha luska tu zaraz
pierdolnie elaborat o kafe zauroczeniu, zalosne, ze stara rura ugania sie za facetami z neta:O:(

zielona była jakiś czas temu na topie u siebie i u szukania ale ponieważ nikt się więcej nie pojawił pewnie poszła szukać szczęścia gdzie indziej

To która z Was jest ruda?! nie pytaj która jest ruda pytaj która to prawdziwy blond... :P