Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Karolina23**

Kobiety Starające się zajść w ciąże i będące w ciązy ZAPRASZAMY:)

Polecane posty

Zorka - kupujcie najpierw właśnie takie rzeczy jak wóze, łóżeczko, wanienka. A jak będzie bliżej terminu to gin powie jaka waga mnie więcej i wtedy zaszalejesz. Co do wózka to chyba jak rączka jest regulowana to nie powinno byc problemu ..... bo o wysokości nic nie słyszałam - kobitki mające dużych facetów lub same jak są duże to pisały właśnie o rączce ..... Nika - gratulacje !!!!!! Zarażaj staraczki na forum - musi być do Ciebie jakaś para :))) Agusiii 28 - wstępnie gratuluję chłopczyczka :)))) Ależ ich dużo na tym forum :))) A ja kiedyś czytałam, że Castagnus zakwasza środowisko pochwy i jest więcej dziewczynek - a tu proszę - bywalczynie castagnusowego forum rodzą w większości chłopców :))).

Lovekrove, tak własnie myslalam. Dziekuje :* Ale Ci powiem że jak ogladalismy z M wózki w sklepie to mężowi spodobal się jeden ale gdy do niego podeszlam i zasymulowałam wkładanie doń dziecka to był za niski - musialam porządnie się schylic. I to mnie niepokoi. Ja ciagle zapominam o tej wanience :D Jak ktoś coś wspomina to aż truchleje bo nigdy o niej nie pamiętam. Zaraz zrobie sobie liste zakupów :)

Nie wiem jak z castagnusem ale wiesiołek jest ponoć na chlopca. Ja brałam go miesiącami ale nie wziełam w cyklu w ktorym zaszłam

Zora problem z wózkiem dotyczył mnie od kiedy zaczęłam się tym interesować, aż do momentu kiedy M wybrał Oczywiście opłaca się na allegro, ale najpierw jedz do sklepu i się do niego przymierz- czy Ci wszystko pasuje A później możesz sobie zamówić:)

Gosia - to dobra firma, jak też Avent i Mr borwn - czy coś takiego -są polecane ..... Jak Vilia powiedziała - bezkolkowe najlepiej .... Zorka - trzeba powoli zastanawiać się co jeść by w dziewczynkę trafić :)

Lovekrove :) przynajmniej już wiemy żeby nie łykać wieśka i castagnusa :D No i celowac nalezy przed owu ;) mooniaaa, trzymam kciuki za was i myslę że fajnie że urodzisz w Nowym Roku :) Ja też bym już chciala mieć termin porodu na dniach. Mieć to juz za soba..

Cześć dziewczynki Nika gratuluję :-) Gosiu mi te butelki w święta polecała bratowa, chyba kupię te zamiast Aventu. Pozdrawiam

Też kupiłam te buteleczki, byłu akurat w promocji Słyszałam że albo te, albo dr.Browns Bratowa miała dr.Browns też antykolkowe i mała nigdy kolek nie miała, ale mogłaby nie mieć też n iezależnie od butelek tego nigdy się nie dowiemy:) Jak byłam ninią to Mały miał butelki aventu, napewno są wytrzymałe- rzucał nimi nie raz i nie robią się brzydkie jak inne od soczków i herbatek Zora a pochwal się jaki chcecie wózeczek

Gość mooniaaa123
hrj hej Zora, jutro mam urodziny i zamierzam jutro urodzić, tylko zastanawiam się jak, na razie jest dziubanie sutków, sprzątanie i 3 h spacery i nic.

Byłam w smyku - promocja kombinezonów jest !!! Kupiłam dla małego za 50 zł !!! Normalnie chodzą po ok 130 zł - przynajmniej u mnie w hurtowniach :). Jeszcze parę rzeczy i finito - więcej nie kupuję !!! Generalnie duże obniżki są w smyku - polecam ....

Monia! to życzę Ci prezentu na urodziny! ...żeby z niespodziewajki poszły Ci wody! (szykuj ręczniki:) co najmniej 5 duzych) wtedy (w moim szpitalu) dają max 18 godz na urodzenie (jak nie sn to cc) dobranoc:) pomyślę o słodko śpiących ok.północy;)

Mój M zgubił swoją grupe krwi!!!!!!!!! I jeszcze mi wmawia, że mi to dał Zabije go, a znerwów zaraz urodze

Witam. NIKA GRATULUJE :-). No to kto nastepny do pary ?? Wanda nie martw sie spokojnie napewno znajdziecie. A nie masz jego grupy krwi zapisanej w ksiazeczce ciazowej?? Gratuluje kolejnego CHŁOPCA :-) Gosia nieźle zadbali o Ciebie w swieta leżaczek nonono :-). Ja jutro mam wizyte. Ja to nawet nie wiem w ktory my dzien trafilismy ze nam wyszlo :-( tak bym mogla przypuszczac tak jak wy co bedzie. Nie mierzylam ani temp ani sluzu hmm zalezalo nam tylko na tym czy wogole mozemy miec ta radosc :-). Chyba sie umowie na usg w 3d moze tam powiedza mi co na 100% bedzie. Jestem zla mialam robione usg 6.12 a ja nawet nie wiem jak dziecko jest ulozone masakra. wiem ze jakos chyba w 27 czy 28 wazylo 1200g

Zora skad ja to znam kopie na maxa tylko M polozy reke i wiecznie mowi, ze spi grrr :-). A ja mowie, ze NIE chyba nie czujesz juz nic a on znowu ze spi i oczywiscie sie nie rusza normalnie tatusiowe dziecko :-) a tatuś jaki dumny a jak zadowolony jak juz kopnie i on pacnie i znow kopnie i oooooo piątke mi przybija :-D ach ci faceci jak dzieci hehehe

Aguśka to koniecznie daj znać jak już będziesz wiedzieć kto mieszka pod serduszkiem:) Ja dzisiaj kiepsko spałam, ale cóż nie zawsze może być mocny i twardy sen... A to też prawda, że jak Malutka kopnie M w rękę to już nic więcej do szczęścia Mu nie trzeba:) Monia i jak jeszcze we dwie siedzicie czy do szpitala pojechałaś??

To ja proszę o radę :-) a dokładniej o opinie na temat sof ze skóry ekologicznej...chcemy kupić sofę i nie wiem czy wybrać droższą ze skóry naturalnej, czy tańszą z ekologicznej z funkcją spania :-) Nie wiem jak ta ekologiczna po kilku latach będzie wyglądać :-)

No to ja nie poradzę... Mam sofkę ze skóry(nie mam pojęcia jakiej), ale starą Jest tak wytarta że musiałam zinwestowac w osławione groszkowe nakrycia

Beti - nie mam pojęcia :) A ja w ferworze zakupów. Byłam w pepko i kupiłam za 9 zł czapkę zimową i rękawiczki do tego wczorajszego kombinezonu :). Mam ja ostatnio szczęście do przecen :)). Dzisiaj z siorą idę wymienić ten mały ciuszek z 56 na 62 i na tym kończę zakupy ciuszkowe. W następnym tygodniu kosmetyki i dla mnie staniki i koszule ..... a kasa płynie ....

Monia? 🌻 🌻 🌻 to tak na urodziny...w domu?czy juz nie w domu? Kasa płynie? :) :) :) pieluchy,mleczko ewentualnie (mimo wszystko radze kupic na pierwsza noc w domu,w razie "wu"...no chyba,ze bedzie extra mleczarnia działała)kosmetki do pielegnacji,sopelek,pieluchy tetrowo-flanelowe,a to butelka nie pasuje dziecku, witaminy k+d,apteka wogole.....i wobec tego sciana(czyt.polityka prorodzinna)...ech... KAsia?Justa? jak brzuszki? Wanda,jesli nie bylo konfliktu rh,to moze nie bedzie potrzebna gr krwi męża (mi nie zabrali jej,tylko ozbaczyli w karcie ciazy,ze rh ok) ...dzis sie wyspałam:) ...tak niewiele mi trzeba do szczescia :)

Asia - jak będziesz miała kiedyś czas to napisz jakie mleko dajesz Juli. No i co to ten magiczny sopelek ?????

No niestety mamy konflikt, i grupa wpisana w książeczce nie wystarczy tak mówił mi gin, ale zapytam jescze raz Lovekrove, a wiesz jakie staniki są drogie!!! Nie wiem czy to wina mojego niewymiarowego biustu, ale to było chyba najdroższe co musiałam kupić dla siebie