Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie(!)zaspokojona90

do facetow z kaffee (!!!)

Polecane posty

mam pytanie za sto punktow...dlaczego wstawiacie swoje (przynajmniej tak mowicie) fotki...czy to taka potrzeba zaistnienia, pochwalenia sie swoim osprzetem, chec 'dominacji w stadzie', czy potrzebujecie tego, zeby was ktos dowartosciowal...? Czy wy naprawde nie wiecie co jest wazniejsze w seksie, czy milosci (jak kto woli)...? Przeciez to takie proste...

Gość Perw w przelocie
"Czy wy naprawde nie wiecie co jest wazniejsze w seksie, czy milosci (jak kto woli)...? Przeciez to takie proste..." Ja nie wiem. Napisz. 😴

Gość Perw w przelocie
A co do Twojego pytania, to ja wrzucałem fotki mojego penisa, ponieważ chciałem się przekonać ile osób zorientuje się, że został powiększony w photoshopie. :classic_cool:

Gość Perw w przelocie
:D 🖐️

proste jak cholera...co z tego ze facet ma duzego...zylastego czy jakiego tam by chcial skoro niekoniecznie potrafi sie nim poslugiwac...umiejetnosci sie licza panowie a nie rozmiar...co z tego ze moj byly mial sie czym chwalic kolegom skoro nie wiedzial jak sie nim odpowiednio poslugiwac (chociaz nigdy mu tego nie powiedzialam)...tylko na minetkach sie znal...za to obecny ma mniejszego i jest mi z nim o niebo lepiej...

Gość Perw w przelocie
Co to jest wias? 😴

Gość a ja se wycinam te penisy i
i wieszam na lodówce:)

Gość lubie przez tylne drzwi
ja tam bym nie wrzucał takiej fotki, nie muszę się dowartościowywać na internecie

Gość niezaspokojona koteczka @
Ja bym chciała tylko napisać, że do podanych fotek penisów bardzo, ale to bardzo bym chciała aby były dołączone zdjęcia torsu i pośladków :classic_cool: Dziękuję za uwagę.🖐️

Gość Perw w przelocie
Torsu przede wszystkim. :classic_cool: Z rękami. :classic_cool:

Gość a dla mnie może
być tylko kadłubek:)

Gość Perw w przelocie
A gdyby ktoś chciał, to mogę gratis załączyć zdjęcie mojego owłosionego anusa. :D 🖐️

Gość perf gdzie som
vera i ps? i dlaczego oni zawsze są razem i razem ich nie ma?!

chyba nie da rady :O 2 razy w tygodniu boks i jeszcze PS3 nie mam już czasu dla kobiet (poza żoną ;P) :classic_cool:

Gość perf gdzie som
normalnie. jest vera - jest pomarańczowy 🖐️

nie wiem czy zauważyłaś ale on jest już złamany :classic_cool: ps. duży nos, duże stopy, duże ręce to i duży ... tak tak (((:classic_cool:)))

PS jest dużo częściej niż Vera. 🖐️ Ale nie rozwal sobie jeszcze bardziej. :classic_cool: I na brwi uważaj, żebyś nie miał takiej psitki w miejscu blizny jak Ci łuk brwiowy rozwalą. :classic_cool:

ogólnie mam twardy łeb :classic_cool: ciężko mi zrobić siniaka na twarzy czy rozcięcie jak chcesz to wpadnij na ogrodową :) popatrzysz jak mnie ganiają po sali 😭

masz takie myślenie jak moi starzy :O myslisz że nauka boku to napierdalanka pomiędzy dwojegiem facetów , zanim w ogóle Cię dopuszczą do udarzania w worek trzeba się nauczyć podstaw techniki i zwiększyć wytrzymałość a to trwa

Nie. :D Po prostu średnio mnie kręci patrzenie jak sobie będziesz biegać po sali i walić w powietrze. :p A oglądać prawdziwego boksu to nie lubię, bo mi jest ich żal jak sobie pomyślę jak ich boli. :(