Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nik 111111111111111

poznam zakomplesioną i paskudną

Polecane posty

Gość nik 111111111111111
aha ii ach facet nie może być głupszy od kobiety. po co ci ktos, kto pisze "kojaże" ???? Ponieważ rytuje mnie jak ktoś poprawia po kimś błędy to cecha ludzi zakompleksionych.

Gość nik 111111111111111
Irytuje!

Gość Rhovannion jestes polonistką?
.

Gość Rhovannion ale jeszcze
studentką czy już panią magister?

Gość laulenkaaa
Ja się zgłaszam! Jestem paskudna i zakompleksiona. Mam 23 lata, a wyglądam na 16, to chyba mówi samo za siebie:D

Gość nik 111111111111111
waga wymieniam 1. Kudłate włosy zamiast prostych 2. Piegi 3. Banalne niebieskie oczy 4. Jestem za chuda 5. Nieproporcjonalne cycki do reszty ciała 6. Blizna na plecach, taka krecha która sie nie opala 7. Wystające kości od bioder 8. Za wielki tyłek 9. Widać mi żebra na plecach 10. Ledwie zaświeci słońce wyglądam jak cyganka/rumunka Mam nadzieję że wystarczy Więc uważasz że Rumunki są fujjj (o.k) dalej szczupła , kręcone włosy, niebieskie oczy, Blizna na plecach ? Nie wiem nie przekonuje mnie to , może chociaż blizna na twarzy , albo krzywe zęby?

Gość Zakomplensionastraszna
bardzo małe piersi nie pasujące do reszty pulchnego ciała, krzywe i zolte zeby masakryczne pryszcze, lupiez szeroki nos male i skosne oczy . oprócz tego nie mam wogole charakteru i nie ma ze mna o czym gadac, jestem nudna i zakompleksiona.

hehehehe optymista z Ciebie :D Zęby mam w porządku, mogę jeszcze dorzucić chude łapki i kościste łokcie :p co do twarzy to nos też wolałabym inny niż mam...

Gość nik 111111111111111
Ja się zgłaszam! Jestem paskudna i zakompleksiona. Mam 23 lata, a wyglądam na 16, to chyba mówi samo za siebie sorry ale taką to każdy wciągnie to nie mówi samo za siebie , każdy facet w wieku od 12 do 80 lat wyrwał by 16 tylko niektórym nie pozwala duma , coś więcej proszę..

Gość nik 111111111111111
hehehe optymista z Ciebie Zęby mam w porządku, mogę jeszcze dorzucić chude łapki i kościste łokcie co do twarzy to nos też wolałabym inny niż mam... To znaczy że jesteś szczupła z natury i taka pozostaniesz , kościste łokcie to żart jakiś komu to by przyszło do głowy , inny nos? Jaki kolor włosów?

Gość nik 111111111111111
no daley

Gość zakompleksiona...,,,
ja jestem zakompleksiona, chociaz inni mi gadaja ze bezpodstawnie ja juz sama nie wiem, ale najchetniej wszystko bym w sobie wymienila

czy kobieta jeśli nosi okulary to jest brzydka? noszę okulary i nie sądzę żeby to się komuś nie podobało...

czy kobieta jeśli nosi okulary to jest brzydka? noszę okulary i nie sądzę żeby to się komuś nie podobało...

Gość nik 111111111111111
Ale dla niektórych to kompleks

Gość nik 111111111111111
zakompleksiona...,,, ja jestem zakompleksiona, chociaz inni mi gadaja ze bezpodstawnie ja juz sama nie wiem, ale najchetniej wszystko bym w sobie wymienila BO???

Gość nik 111111111111111
Aniołek wymiękł- wiedziałem za 5 minut wracam

Aniołek w kropki, Większość twoich wad które wymieniłaś brzmią jak zalety.niebieskie oczy,chuda,Nieproporcjonalne cycki do reszty ciała(jeżeli są za duże to wątpie, żeby jakikolwiek mężczyzna narzekał), duży tyłek i zawsze ładnie opalona. Chociaż cię nie widziałem, to może się mylę, ale wiele dziewczyn chciałoby mieć takie wady.