Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytankodowas

Alimenty,ambasada,strach. pomozecie?

Polecane posty

Gość Pytankodowas

Pytam szczegolnie osob,ktore cokolwiek moga wiedziec na ten temat.. Po 1 czy moga mnie deportowac do Polski z ambasady ? Sprawa wyglada tak: Przyznali mi alimenty,tzn musze je placic.. dlug urosl juz do 15 tys, ja jak tylko mam jakas kase to wplacam, co prawda nie wplacilam duzo,ale zaczelam. i zginal mi paszport.. wiec musze jechac i go wyrobic,ale sluchajcie jakos dziwnie sie boje.. co mam zrobic? 2 razy pytala o mnie Policja bo corka mi mowila,nigdy ale to nigdy nie mialam do czynienia z prawem. mam male dziecko wiec boje sie. pomozecie?

Gość hjjjkj
i co wczoraj ci te alimenty przyznali :D tzn od wczoraj musisz je placic??? i az 15 tys:) ciekawe jak twoje dziecko sobie radzilo przez ten czas?? bardzo schudlo z glodu?? moze marzlo zima z braku cieplych butow?? jak sadzisz?

Gość Pytankodowas
Po 1 to dzieci caly czas dostawaly odemnie paczki, mam z nimi swietny kontakt.. pozatym zadalam pytanie dotyczace innego tematu.. dzieci zyly dobrze poniewaz moj byly byly byly ma dobre warunki. wiec?

czasem wystarczy napisac mile slowo.. Jak nie napiszesz o seksie etc,nikt Ci nie doradzi :) Coz, moge poznac jakos lepiej Twoja historie? moja kolezanka jest prawniczka, moge o cos ewentualnie zapytac. moze napiszesz na meila?

Gość Emmett Fitz-Hume
Jeżeli ex ma dobrą sytuację materialną i nie pobiera świadczeń alimentacyjnych z FA, to jedynym zadaniem policji było ustalenie miejsca Twojego pobytu na zlecenie komornika sądowego. W takiej sytuacji nie musisz się martwić o zatrzymanie. Odpowiadając na pytanie o deportację: z ambasady RP mogliby Cię deportować bez problemu- podobnie jak z każdego innego miejsca w kraju, w którym przebywasz (za wyjątkiem ambasad niektórych państw) na podstawie chociażby ENA.