Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia///

NA ULICY LEŻAŁA TORBA,OTWIERAM PATRZE 40000ZŁ

Polecane posty

Gość Mario_sic!
wystawiłem dom do licytacji komorniczej za tą kase

@pijany Nie wiem czy wiesz ale po zawartości worka można dużo wywnioskować jak się używa IQ. Paczki z banku są banderolowane. Myślę, że jakbyś w worku z kasą znalazł również dużo prochów to nawet Ty byś skojarzył ich źródło ...

Gość 40000
Masuję powoli i delikatnie choć w sposób nie pozbawiony zdecydowania i charakterystycznej szorstkości płaszczyznę żołądzi pod wszelkie genialne podszywy tego forum!

Gość QALI
Biorę i do auta wpycham torbę do swojej torby a do domu wchodzę od tyłu żeby nikt mnie nie widział. Nie ma torby nie ma świadków nie ma znalazcy nie ma sprawy. Kasy nie ma aż tak dużo więc nie wiem co z nią zrobię-kupię sobie buty płaszcz,resztę wydam na wakacje,jakiś ochłap wrzucę do,,skarbonki";P

Gość AmmuAUS
Mario sic! Nie chce Cię zmartwić ale jeśli to od nabywcy tych monet dowiedziałeś się iż nie mają one numizmatycznej,historycznej wartości i weźmie od ciebie jak za kruszec to nie oznacza że mówił prawdę a być może wartę były kilka razy tyle:classic_cool:ale spoko.On też napewno dobrze je zainwestował.:D ps Ale i tak miałeś Chłopie szczęście że hej.

nawet ja? :classic_cool: dzięki za wyróżnienie i co Ci daję banderola? jeśli pieniądze są w zwykłej torbie, bez znaków szczególnych, bo założyłam z góry że o takich mowa (!) ? może cel poznajesz po sposobie banderolowania?

Gość Mario_sic!
Coz mam do dzisiaj pare monet zostawionych na pamiatke i na szczescie. W pierszych chwilac jest wiecej stresu przy takich znaleziskach :) monety te to byly austryjackie zlote dukaty z franciszkiem jozefem..

Gość alebaba
Rozpalacie wyobraźnię, idę na wieczorny spacer po mieście, może ktoś mi da po mordzie, albo znajdę torbę z gównem.

Gość A22Au
00:40 [zgłoś do usunięcia] Mario_sic! Myślałem że je....e jak to przeczytałem :D :D

Gość jor wedżajna
austryjackie? haha ileż prawdy jest w powiedzeniu, ze głupi ma szczęście... a mądry niestety musi sobie zapracowac...

Gość jor wedżajna
kur....a ja nic nigdy nie znalazłem ani się nie dorobiłem. I gdzie tu sprawiedliwość?!

@jor wedżajna Swoim komentarzem dowiodłeś swojego niskiego stylu, zazdrości i zawiści. Walcz z tym ...

Gość Mario_sic!
niestety zdazaly sie tez niewypaly... w 2009 roku sprzedalem 40000 euro po 3,8 za tydzien skupowali po 4,9 ale takie zycie

Gość jor wedżajna
Dobrze że ty nad tym panujesz. Tylko napisz mi dlaczego przez to muszą cierpieć wszystkie krowy i świnie w twoim gospodarstwie?

Gość Aonak
Fake Fake i jeszcze raz Fake!Daje 0/10 za te podłe szczucia i kłamstwa

Gość Omnibusss
JacekJ Jacku niestety to prawda.Głupi ma szczęście a mądry prawie zawsze kierat w życiu i tak to już jest. Btw czytałeś Traktat o Pochwale głupoty Erazma z Rotterdamu?No mój drogi jemu to chyba twórczości niskich lotów nie zarzucisz

Gość Mario_sic!
.... coz chlopaki ,zamiast rozkwilac sie nad swoja madroscia podwincie rekawy i wezcie sie solidnie do roboty a nie bedziecie mosieli na babskim forum leczyc swojej goryczy ... To taka podpowiedz od glupka :)

Gość Mario_sic!
Tylko uczciwością i pracą ludzie się bogacą.Pamiętajcie.:)Jakbyście troszkę popracowali ciężej to od razu trzeźwiej byście myśleli.A tak to tylko bujacie w obłokach i trenujecie zawiść. A idźcie jeden z drugim do pracy w firmie remontowo-budowlanej. A może gdzieś w jakiejś kamienicy na strychu czy pod podłogą znajdziecie diamenty lub inne skarby.Od samego gadania na forum "sakwa nie utyje".Trzeba troszkę poszperować i oderwać parę desek tu i tam :classic_cool:

Gość Dejvid Koperfild
Amen:D :D

Gość Mario_sic!
Drogi podszywie nikt nikomu nie nakazuje pracowac fizycznie co nie oznacza ze praca fizyczna jest gorsza kub hanbi kazdy z nas ma wkasna mozgownice ktora powinien umiejetnie wykorzystac. Dla Twojej informacji: w okresie gdy mialem przygode ze zlotem odbywalem praktyki budowlane na dzien dzisiejszy jestem ing.budownictwa i wcale sie tym nie martwie ani nie wywyzszam a co do mojej pisowni mieszkam juz duzo dluzej poza Polska niz mieszkalem w Polsce i na codzien posluguje sie innymi jezykami francuskim i angielskim dlatego wybacz mi moje zaniedbania w ojczystej mowie.