Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luke82111111111111111

moja zona oszala na punkcie tego auta, chce go kupic

Polecane posty

Gość insigma.
ferrari i lamborgini diablo to tez wloskie auta, patafiany nie znajce sie na autach

civic -śliczny, ale jak dla mnie- samochód źle się prowadzi, jest małozwrotny. Jeździłam 1,4 i jakis mułowaty sie wydawał.

Gość ooooo oooo
no i co z tego ze ferari, ferari to zlom

łatwo powiedziec "dorzuc dyche albo dwie". nie jestem prezesem firmy ktorego stac na utrzymanie lexusa :)). widze ze koncern toyota przypadl Ci do gustu arszenika. stac Cie na lexa i jezdzisz komunikacja miejska? gdyby mnie bylo stac na takie auto to moglbym stac godzinami a nawet dniami w korkach hahaha podoba mi sie ta honda mmmmmmmm

Poza tym pisząc toyoty są brzydkie masz na mysli konkretnie avensis czy wszytskie? Bo jak jeden konkretny model i jedną konkretą budę to ok, moze i masz racje- moze ci się nie podobać. Ale JAk piszesz wszytskie to...l jesteś i nie dyskutuję z tobą...

Kolego czasu niestety nie kupisz. Co to oznacza utrzymanie lexusa? BO faktycznie wyłozyc 60 tysiecy- czaje duzo jak na raz. Ale Utrzymanie? Podobne kwoty jak przy tej alfie. No moze troszkę wieksze. PS.Bez jaj marnowałbyś 4 godziny dziennie po to zeby przejechać sie samochodem???

czekajcie chwilke bo z tego patrzenia na auta , zamiast ugotowac to upieklem ziemniaki, a nie jadlem nic w robocie . wybaczcie kilkuminutowa nieobecnosc.... idalej dawajcie linki :P

Gość ooooo oooo
tylko niemieckie fury, bez gwiazdy nie ma jazdy, japonczyki wypadaja w przedbiegach tak jak wszystkie inne

Gość ooooo oooo
romeami jedza pedauy

Mój japoniec ma 250 i nie ma problemu. Tyle, ze teraz wiecej stoi niz jeździ. Fakt lubie niemce- szczególnie te z czterema pierścieniami;-) Ale japońce są bardziej miękkie- subiektywne odczucie.

Gość olgaola85
hehehe tylko ze pompa paliwa we fiacie kosztuje 50 zł a nie tyle co w alfie albo jak dajeszprzyklad audi za 160 tys moze ci jutro jebnie- nigdy tego nie wiesz i cena auta nie ma na to wplywu

Gość olgaola85
za 40 tys wzielabym civika z usa mmm sa pikene, najmocniejsza wersje:)

arszenika: lexus to chyba legendarna firma specjalizujaca sie w samochodach luksusowych. nawet nie wiem czy produkuja do nich jakies zamienniki , a do alfy???? pelno czesci zamiennych w kazdym sklepie motoryzacyjnym. ale szczerze mowiac nie orientowałem sie temacie :).

Omczykk -> Teraz nie mozna powiedzieć, ze te samochody są dobre a te złe. Patrzy sie pod katem konkretnego modelu i silnika.

arszenika; a Ty jaki masz samochod?

Gość Omczykk
Jesli koniecznie ma to byc alfa romeo to tylko Alfa GT 2 Alfa Romeo GT II Coupe z silnikiem 1.9 MultiJet 16v 150KM Innych alf nie polecam .

omczyk: Ty czym jezdzisz?

Luke widzisz ja kupujac samochód jestem pewna tego, że w razie "w" wykładam kasę i kupuję część. Ale powiem ci jak większość moich znajomych kupuje samochody, często na kredyty, a w razie "w" zbieraja kasę na naprawę... Nie kupowałam nidgy zamienników, tylko zawsze samochody, na których utrzymanie było mnie stać. Jak było mnie stać na malucha - to jeździłam maluchem, jak na corsę to corsą, a jak na avensisa, to takiego kupiłam. Chooy, ze teraz stoi;-) bo nie mam gdzie jeździć;-P

Gość Omczykk
GT 2 to chyba jeden z najbardziej udanych modeli tej marki

gt tez jest piekne i takie dla kobitki :))) te szyby przednie bez metalowych obramowan......mmmmmmmmmm robia wrazenie

To moje 8 autko i mozecie się śmiać, ale najlepiej ale to bezapelacyjnie jeździło mi się 5 lat temu corsą. Była z 92 r, z silniczkiem 1,2. I młotkiem mozna było ja naprawiać- dla mnie bomba. Ale jak to sie mówi stare jest dobre wino i skrzypki a nie samochody, więc sprzedałam.

arszenika ja tez wychodze z takiego zalozenia, dlatego rozkminiam kazdy szczegol zakupu. dlatego nie dorzuce 10 -20 tys do lexusa. a oryginalna czesc (droga) nie zawsze rowna sie lepsza niz zamiennik. glownie chodzi mi o wiekszy wybor.

omczyk..... TO JEST PIEKNE!!!!!!!!!!!!

Gość olgaola85
ja mam corse:D niestety za tydz ja sprzedaje:(