Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luke82111111111111111

moja zona oszala na punkcie tego auta, chce go kupic

Polecane posty

Masz racje orginał nie konicznie lepszy od zamiennika. Zgadzam sie. Ja jakos miałam farta do samochodów i generalnie do zadnego nie wiele musiałam wkładać a jak juz coś to akurat szedł orginał.

arszenika; smutny masz srodeczek w tym autku :)))). jak na taką mlodą osobke to troszke nudne :(. pasuje Ci kupic 9 samochod np alfa brera. na Twoja kieszen i ten wyglad, masakra!

Czy ja wiem czy smutne? Jakoś mi nie przeszkadza. Przyzwycziłam się. Ale do włochów ciężko mi się przekonać. ;-P

Gość olgaola85
crosa b 94 1,2 i lpg:D 100 km i pali mi 7 l gazu bajka, po drugie wysoka jak dzip:D leciuitka mala ale 4 lata juz nia latam i za wolna- typowe miejskie auto teraz kupuje cos szybszego:)

Dobra panie i panowie. Podsumowujac: samochody są piekne, a ja spadam do domu bo 9 godzinę siedzę w pracy i czas najwyzszy uciekać. Pozdrawiam;-)

ok ja tez spadam. pozdrowka i dziekuje za wszystkie wypowiedzi

Gość poom aranczka
Ja polecam suzuki grand vitara 3 drzwiowy. Jest super, sama go mam ;) dostsniejsz go juz wmmniej wiecej takiej cenie jak poszukasz. Ja mam czarnego :) naped na 4 kola woec lepiej sie jezdzi no i wogole takie wyslzsze samochody sa moim zdaniem najlepsze!

terenoweczka? nie myslalem o tym

Gość pomaranczowe kwiatyy
No, terenowki sa moim zdaniem najlepsze, pomysl :) a suzuki grand vitare 3d bardzo polecam.