Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Kto oglądał film pt. Nazywam się Khan ?

Polecane posty

Gość alangtpmgdj
ja oglądałam! Super film,ale szczególnie mnie nie ruszył.

Opowieść o Khanie rozpoczyna się jak bajkowa historia miłosna, która rozgrywa się w jednym z amerykańskich miast... aż do momentu, gdy kaprys losu w mgnieniu oka zmienia wszystko. Czy szalony akt odwagi ze strony jednego człowieka może poruszyć cały świat? Khan to ekscentryczny przybysz z Indii, który szuka swego miejsca w Ameryce. Szaleńczo zakochuje się w pięknej Mandirze, samotnej matce, która za wszelką cenę pragnie zapewnić szczęście swej rodzinie. Gdy dochodzi do nieporozumienia, które ich rozdziela, Khan postanawia stawić czoła sytuacji. Wyrusza w niezwykłą podróż, która na zawsze zmieni życie jego samego i wszystkich, z którymi zetknie się na drodze. Jego niezwykła historia poruszy każdego, a zaczyna od kilku prostych słów - ,,Nazywam się Khan i nie jestem terrorystą"

Gość Moge śmiało ....
Polecić gorąco też z tym aktorem " Gdyby jutra nie było " zakładam sie że wszystkie jak bóbr będziecie płakać . Świetny film :)

zaraz mnie zliczujecie ale dla mnie ta scena gdzie on krzyczy do prezydenta - nazywam sie khan i nie jestem terrorysta jest jedna z smieszniejszych jakie znam. bo kto mądry krzyczy w tlumie do prezydenta i w wypowiedz wrzuca słowo "terrorysta" :D:D:D ogladalam to juz dawno i niekiedy jaki mi sie przypomni to mam z tej sceny niezly ubaw ;)

Gość gość
wygląda na to, że jestem jedynym facetem wypowiadającym się na ten temat. Podobno film oparty jest na faktach....i też mnie wzruszył. Nadmienić trzeba, że główny bohater ma zespół Asbergera więc trudno oczekiwać poprawnie politycznego zachowania choć jest inteligentnym i zaradnym człowiekiem. Film na pograniczu produkcji Bolly / Hollywood.