Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgjgjhgjhgj

Nie rozumiem tej nagonki na Żydów...

Polecane posty

Gość jhgjgjhgjhgj

Ciągle słyszę Żydzi to, Żydzi tamto... o co biega? Żydzi to też ludzie tacy sami jak inni. Hitler byłby dumny jakby zobaczył to nagromadzenie antysemitów...

Gość żydzi nie sa tacy sami
to podgatunek

Gość KIEDY CIE SPOTKAM O ŚLICZNA
już ci tłumacze. Żydzi od 15 wieku uważają się za lepszych. Ponieważ cały świat wierzy w religię znajdującą się na ich terenie. ISLAM CHRZESCIJANSTWO JUDAIZM. To taki typowy niemiecki naród tzn po charakterze. Tzn my jesteśmy lepsi. Tylko czemu wszyscy nadają na Żydów a nie na niemców ??? nie wiem. Mi to srał pies czy murzyn czy chińczyk czy rusek. Też tak samo skąpi żydzi jak i niemcy...

Gość jhgjgjhgjhgj
No tak, widzę, że Hitler rzeczywiście miałby z czego być dumny... Jak widzę ile ludzi kieruję się tymi prymitywnymi stereotypami i bajkami to niedobrze mi się robi.

Gość jhgjgjhgjhgj
Jak można mówić, że jakiś tam naród jest jakiś tam? Przecież wszystko zależy od konkretnej osoby. Dla mnie to prymitywne myślenie.

Gość dsgadsagsa
słyszałaś kiedykolwiek co żydzi mówią o polakach? albo co robili polakom w latach 1939-41 i po 1945?

Gość ffffffffffffffffffffffffdddddd
Po przeczytaniu Mein Kampf spojrzenie na wszystko się zmienia :)

Gość etna12121
popieram.. jak tak można, szczególnie po 2 wojnie światowej, ludzie nie wyciągnęli żadnych wniosków? :o a tak szczerze to Żydzi to bardzo mądry naród, nie bez przypadku kierują największymi bankami, finansami i zawsze mieli dużo dochodów, bogactw, a hitler im tego zazdrościł zresztą samo słowo 'Żydzi' jest negatywnie kojarzona, wolę używać Izraelczycy ;)

Przeciez ci wytłumaczyłem biblia - naród wybrany. Izrael stolica religi świata. Zazdrość ludzka po prostu. A żydzi wiedza ze jak nadejdzie mesjasz to właśnie w ich pańswie. Kupują za milnony a nawet miliardy dolarów miejsce jak najbliżej skały. Patrz jeszcze więsksza zazdrość. Nie wiem co kolega wyzej ma namysli. Że chandlowali nami jak niewolnikami?? A niemcy nie ?? A amerykanie nie?? Portugalczycy hiszpanie brytyjczycy ??

Gość dsgadsagsa
dzięki żydom nikt w USA nie wie, że w drugiej wojnie światowej ginęli jacyś inni ludzie poza żydami :o

Gość dsgadsagsa
jest nawet taka ksiażka "hollywood war with Poland", która wyjaśnia jak w czasie wojny amerykańscy żydzi opowiedzieli się za inwazją ZSRR na Polskę i rozpoczęła się filmowa kampania oczerniania Polaków

Ja pierdole... ludzie są niedorobieni :) Ameryka jest zła na żydów bo wykradali z tamąd środki!!! A ameryka nie okrada innych państw?? Nie zapierdolili teraz ropy?? Nie rozumie ludzkiej zazdrości, zawiści. Ba ja nawet picia alkocholu nie rozumie ale coz... jakis nalug trzeba miec

Gość jhgjgjhgjhgj
Znam osoby pochodzenia żydowskiego i nie zauważyłam żeby było coś z nimi nie tak. Mówicie że Żydzi zrobili coś tam, OK, może i jacyś Żydzi coś zrobili. W każdym narodzie są źli i dobrzy ludzie... Jednak nie, tak? Wszyscy Żydzi są przecież źli, każdy Żyd rodzi się automatycznie obciążony klątwą bycia złym. Może przywróćmy obozy koncentracyjne dla Żydów, albo od razu wszystkich do gazu łącznie z dziećmi i niemowlętami! No przecież wszyscy są źli.

ide z tąd bo to sensu nie ma... Proponuje zapytac antysemite czemu nie lubi żydów.. Na band odpowie ze bo tak.. Tak samo jak rusków nie lubią Jakieś geny ludzkei

Gość niechęć do żydów
wywodzi się z czasów kiedy zamieszkiwali Europę i zawsze tworzyli swoje kliki w oparciu o kryterium narodowościowe,

Gość Sama tez nie wiem
Taka nasza cecha. Wszyscy są źli tylko my Polacy kryształowo czysta nacja bez wad. Znam paru Zydow i są to bardzo mili ludzie także nie wiem o co chodzi. Jezeli chodzi o stosunek Zydow do Polaków w czasie 2 WŚ to sorry ale szmalcowników było wiecej niz ludzi ratujących Izraelitów. Tylko ze my jako nacja mamy brzydki zwyczaj gloryfikowania naszych dokonań i zapominania o tych mniej chwalebnych kartach histori Jestem ciekawa ilu z was poznalo kiedykolwiek jakiegokolwiek Żyda osobiście

Gość niechęć do żydów
Byli w jakiejś mierze organizmem obcym w danej społeczności,trzymającym tylko ze sobą.Pociąg młodzieży żydowskiej do idei marksistowskiej też swoje zrobił.

Gość niechęć do żydów
Tylko to są już przebrzmiałe historie.Jest faktem,że tworzyli swoje kilki,a u części z nich bycie komunistą było tak modne jak bycie obecnie feministką,ekologiem,czy zwolennikiem Palikota,cool i trendy.

Gość hfdshsdfhdfshs
"ezeli chodzi o stosunek Zydow do Polaków w czasie 2 WŚ to sorry ale szmalcowników było wiecej niz ludzi ratujących Izraelitów." żydowskich szmalcowników było kilka razy więcej niż polskich szmalcowników a ciekawe czemu nie wspominasz nic o tym jak nasi kochani sąsiedzi żydzi reagowali na upadek Polski za Bugiem :o już od 17.09 zaczęli terroryzować polaków, zresztą ukraińcy to samo

Gość Miśka,.
To wszystko przez waszą torę w której 550 razy piszecie o gojach czyli wszystkich którzy nie wyznają judaizmu a wasz jeden z czołowych izraelskich duchownych Rabin Owadia Josef porównał nie-Żydów do zwierząt pociągowych Goje rodzą się tylko po to, by nam służyć. Bez tego nie mieliby po co istnieć na tym świecie powiedział Josef podczas wystąpienia w synagodze. Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie podkreślił. Potem porównał nie-Żydów do zwierząt pociągowych. TAK MÓWI WASZ DUCHOWY GÓRU DLATEGO WAS NIE NAWIDZIMY.

Gość Miśka,.
ŻYDOM SIĘ WYDAJE ŻE SĄ PĘPKIEM ŚWIATA. ŻE IM SIE WSZYSTKO NALEŻY. SĄ PRZEBIEGLI I ŹLI DLATEGO MÓWIMY IM NIE!!!!!!!!!!!

Gość lord koks ???
To że spowodowali kry gospodarczy , banki czytaj żydzi w którym zginie więcej ludzi niż podczas 2 wojny światowej to nic wielkiego ? To że tworzą prawa które pozwalają gnębić porządnych ludzi czytaj prawa bankowe to o.k? To że tusk nie jest w stanie znieść meldunków bo lobby bankowe czytaj żydzi nie pozwala w polsce to o.k. To że uważają polskę za swój kraj a polaków za bydło które ma na nich robić to o.k? Pracowałem kiedyś miesiąc u żydów wiem jak nas nienawidzą , jak nienawidzą arabów , palestyńczyków , no i dlatego ich nie lubimy skoorwysynoow.

Gość Miśka,.
Wydaje im sie że są najmądrzejsi. Nie lubimy takich jak oni!

Gość Miśka,.
lord koks ??? właśnie! ŻYD NASZ WRÓG! ZLIKWIDOWAĆ ŻYDÓW -I ŚWIAT ROZJAŚNIEJE CZYSTOŚCIĄ POKOJEM I WSZECHSZCZĘŚLIWOŚCIĄ ŻYDOSTWO TO CHCIWOŚĆ I ZŁO WCIELONE,TO ZBRODNIA,TO GRZECH,TO MĘKA ŚWIATA TO JEGO KLĘSKA!

Gość lord koks ???
miśka szacunek jedna co ma w głoie cokolwiek , to ludzie którzy bez zastanowienia zabiorą ci wszystko co masz jeżeli wisisz im złotówkę bo ich jedynym bogiem jest pieniąc , stożyli określenie antysemityzmu żeby każda krytyka jaka ich spotyka nazywana była antysemityzmem , nie ważne co złego zrobią , oczywiście pro-tolerancja ludzi typu Tusk to woda na młyn. Cieszą sę że mają takich idiotów pierdoląc...h o tolerancji jak wy , życzę wam znaleźć się między nimi , poznać ich , przekonać się jak by was traktowal i wtedy zapraszam, bez mózgi..

Gość Miśka,.
ONI MAJĄ TO W NOSIE BO MAJĄ PIENIĄDZE I ŚWIAT U SWYCH STÓP ICH SĄ BANKI ICH JEST ŚWIAT I INWIGILUJĄ NASZĄ CODZIENNOŚĆ ABYŚMY NIGDY NIE ODEBRALI IM ICH POTĘGI

Gość lord koks ???
miśka szacun!

Gość lord koks ???
Polska jet dla nich zajebiście tolerancyjna ilu jest w rządzie ilu polityków ma korzenie żydowskie. Żądzą nami jak stadem baranów .

Gość lord koks ???
dochodzi d tego że samo słowo żyd jest zakazane i powszechnie niedozwolone.Ponieważ może obrażać żydów.