Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e454uygjk

Ciągle poznaję dziewczyny z patologicznych rodzin

Polecane posty

Gość e454uygjk

Nie wiem jak zabrać się do napisania tego posta ale to co się dzieje jest dla mnie bardzo dziwne.Nie wiem co jest ale poznaję ciągle dziewczyny z patologicznych rodzin, patologicznie dojrzałe i tak dalej.W maju poznałem dziewczynę która była niedorozwinięta umysłowo, wszystko było by ok ale jej to przeszkadzało i zerwaliśmy kontakt.W lipcu poznałem dwie dziewczyny jedna która wiecznie przeklinała i waliła się po kątach z chłopakami a druga ćpunka.Nie dawno poznałem dziewczynę która była zgwałcona aż trzy razy i nie radzi sobie z życiem.Nie tak jeszcze dawno poznałem dziewczynę niepełnosprawną umysłowo i do dzisiaj mam z nią kontakt.Jeszcze jakiś czas temu poznałem dziewczynę alkoholiczkę, wczoraj poznałem dziewczynę która była już dwa razy w poprawczaku.Zastanawiam się dlaczego trafiam ciągle na takie dziewczyny :( Jestem człowiekiem że mi to nie przeszkadzało by gdyby nie ich totalny brak kultury, braki w zachowaniu i tak dalej.

Gość pseudonima
no ale nie jestes z nimi?

Gość a gdzie ty te dziewczyny
spotykasz? Chodzisz w jakieś dziwne miejsca pewnie, to właśnie takie znajdujesz:)

Gość e454uygjk
Nie jestem ale jeśli bym się zakochał to na pewno bym był bo nie przeszkadza mi to przecież tylko że zastanawia mnie to że zawsze trafiam na takie dziewczyny.Moi koledzy zupełnie przypadkowo poznają dziewczyny z dobrych domów a ja ciągle przypadkowo trafiam na takie.

Gość atomka
widocznie w takim środowisku sam się obracasz... - na co więc liczysz...?

Gość a gdzie ty te dziewczyny
hmm, to widzę, że jakiś desperat z ciebie i wszystko jedno jaka byleby była:) Nic dziwnego, że przyciągasz patologię skoro ci nie zależy i nie masz żadnych wymagań oprócz ..:)

Gość pseudonima
ja poznałam jednego chłopaka z dobrej rodziny ...a po rozstaniu z nim zaczełam palic :/

Gość e454uygjk
Nie jestem desperatem !!! i nie obracam się w takim towarzystwie a te dziewczyny poznałem zupełnie przypadkowo w realnym świecie, na imprezie, na ulicy, w sklepie itp

Gość y54u37u
niepelnosprawnosc intelektualna nie jest patologia:o kretynie

Gość nntntyjtyjytj
Autorowi wszystko przyslania uroda tych dziewczyn

Gość e454uygjk
Ludzie Wy nie rozumiecie czy tylko udajecie żeby zrobić ze mnie na siłę debila ? Wiem że niepełnosprawność to nie jest patologiczna, żadna uroda również nie przysłania mi tego.Wszystkie dziewczyny poznałem zupełnie przypadkiem, nie szukałem ich, same się znalazły i zaczęła się znajomość.

Gość gvbtfhb
Widocznie to jest twoje przeznaczenie, twoj los. Moze musisz sie nimi zaopikowac? Sprowadzic na dobra droge?

Gość pseudonima
"Widocznie to jest twoje przeznaczenie, twoj los. Moze musisz sie nimi zaopikowac? Sprowadzic na dobra droge?' OO oO :} taaaakkkk z pewoscia

Gość muykyukyu
Malo ci jedna kobieta? Spragniony kobiet to teraz masz ich az nadto. Chciales duzo to masz, nikt nie powiedzial ze beda cudowne.

Gość może wyglądasz na faceta
ustawionego zyciowo i chcą poprawy bytu oraz stabilizacji u twego boku?

Gość lidyta
No to naprawde masz pecha..ja zawsze trafiam na grzecznych chłopaków z normalnych domów.