Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to wszystko...

NIGDY nie zainteresował się mną ktokolwiek plci przeciwnej

Polecane posty

Gość dziwne to wszystko...
ale hormony buzują szczerze sie przyznam ze nie chodzi o pokazanie sie, gdyby tak bylo to byle kogo bym wziela zeby tylko pokazac ze mam kogos i w ogole, tesknie za bliskoscia, za ta jedna wyjatkowa osoba i tyle..

Gość Khan
Zawsze się dziwie dziewczynom które płaczą że nie mają chłopaka ,moja teoria jest taka że nie chcą go mieć i tyle albo mają jakieś dziwne wymagania , bo co jak ale podrywanie facetów jest łatwiejsze niż podrywanie kobiet..

Gość Khan
e to nie tak...faceci biorą różna nie koniecznie ładne , autorka niedostępna jest po prostu i tyle...

Gość hmhmhmhmh
DZIEWCZYNY wszystkiego najlepszego:D:****** ! Dzisiaj dzień dziewczyn więc cycki w górę i odrzuccie z twarzy gradową chmurę ! niech żyje cellulit i kurze łapki, bo i tak jesteście fajowe babki! ;)

Gość do khan
owszem biorą tylko pytanie po co? seks w takim przypadku nie zadowala chocby nie wiem co.. Po co brać kogoś kto z wyglądu nie kręci? Samo dogadywanie się można pozostawić na stopie przyjacielskiej...

Gość khan
bo wygląd nie zastąpi dogadywana się , po co brać kogoś kto nas kręci a z kim się nie dogadujemy???

Gość Mrilenka
Jesteś młodziutka, jeszczenwszystko przed tobą. To normalne że jeszczensię nikt tobą nie zainteresował, poczekaj, samo przyjdzie jak ma przyjść. I nie daj sobie wmówić że jak jesteś singileką to jesteś gorsza od innych. Wszystkomz Tobą jest ok. Ps. Mnie teżw twoim wieku nikt nie chciał, dzisiaj mam 35 lat i super chłopaka.