Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ł o b u z

Szukam inteligentnej kobiety...

Polecane posty

Gość babelu
Tylko w coś w co potrafię grać w innym razie nieświadomie mogę wygrać:D 3-5-8, literaki Wiesz dlaczego napisałam, że spotkanie w parku jest dzisiaj niemożliwe?

Nie mam pojęcia, ale ja przecież nie pisałem o dniu dzisiejszym. Miałaś mnie za desperata? ;-)

Gość inteligentna kobieta nie
Nie, nie mam na mysli operacyjnej: tu wynik zazwyczaj jest przewidywalny jako konsekwencja dzialan analitycznych:). Mysle o duchowej.:),ta uwzglednia dane z rachunku ale wynik finalny nie jest jednoznaczny. Tu wg mnie miejsca na wyrachowanie nie ma.Jest na rozmowej wyjasniajaca :) I gotowosc, na zaskoczenie wynikiem. Ale jak widze,jestem juz off of. Powodzenia koko, a propo kurnika ;)

Gość babelu
Nie, wiem, że nie jesteś desperatem. Miałam na myśli dzielącą nas odległość;) Jeśli pozwolisz to dam się ograć innym razem, względnie później, teraz muszę wyjść:(

Hmmm odległość... Czyli albo zakładasz z góry że jest duża, albo czytałaś również pierwszą stronę topiku ;-) Miłego wieczoru :-)

Gość babelu
Owszem czytałam, nawet piałam:) wzajemnie

Gość błądzisz w ciemnościach
nie wierzę, że poza tym może być garbata, szczerbata, piegowata i zezowata ;)

:),toc to nie o to chodzi ;) w tym szukaniu - juz za pierwszym podejsciem Jego mialam frajde z czytania. Szkoda ze sie znow pojawil sie motyw, ale nie szkoda ze temat zyje.Tu po prostu bywa fajnie. Czasem tylko na powaznie. :)

:D, 'szczotko', wybacz, ale skojarzylo mi sie z piosnka Jacka Kaczmarskiego: Moja przesliczna mufka.

:-p, prosze.

Gość MalinowaOla
a to ja polecam jednak ... http://www.youtube.com/watch?v=8BJpnrPUYyQ&feature=relmfu i jeśli mogę bezczelnie zapytać - doszliście do jakichś wniosków związanych z tą inteligencją ?? - bo zanim przelece wszystkie posty to się pewnie dyskusja skończy haha :D

To sztuka-miejetnie dbac o swoj interes :)

Gość MalinowaOla
oj nic nie rozumiem - może jaśniej ??

mysle ze lobuz slusznie napisal ze inteligencja to jest wiecej niz tylko zdolnosci intelektualne. takie rzeczy sie wyczuwa ,przeciez ile jest inteligentnych ludzi ktorzy pracuja na budowie albo jako konduktor w pociagu a wzbudzaja wiekszy szacunek niz niejden wyksztalcony czlowiek poprzez wrodzona inteligencje? pewnie nieduzo :P ale znam takich i powiem ze takich szanuje najbardziej.

Gość MalinowaOla
ale przecież to oczywiste, że inteligencja nie ma nic wspólnego z wykształceniem - poza tym mówimy przecież o różnych rodzajach inteligencji :)

Gość MalinowaOla
nie koniecznie - ale może - bo weźmy na to że ktoś ma ogromną inteligencję werbalną na przykład ale jest psychopatą czy to znaczy, że będzie przyciągał ... kogo ?

A mało było seryjnych morderców czy gwałcicieli którzy przyciągali "na piękne słówka" i tak trudno było ich schwytać? ...

Gość MalinowaOla
no i o tym właśnie mówię - pytanie - o jaką inteligencję ci chodzi ?