Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ł o b u z

Szukam inteligentnej kobiety...

Polecane posty

Gość re_...
Jeszcze nie przyjąłeś korzyści majątkowych więc teoretycznie jeszcze masz czyste sumie, mimo wszystko wezmę ptasie mleczko :P

re_... wybacz jeżeli moja recenzja dotrze do celu dopiero jutro, choć po wstępnej analizie zakładam że będzie ona raczej pozytywna. Pozostał tylko niesmak spowodowany faktem, że zamierzałaś mnie przekupić :-D :-P Aniołku w kropki mam nadzieję, że to nie był sarkazm... Spójrz na cały topik, jak piękną, wręcz literacką polszczyzną są pisane wszystkie posty. Mnie to bardzo urzekło ;-)

Pisałam zupełnie na poważnie :) prawie zawsze kiedy sie wypowiem ktoś później pisze że jestem głupia... i inne takie :p co znaczy ze piszą to bardzo inteligentne osoby :p

Teraz ja napiszę zupełnie poważnie: Aniołku w kropki tym razem bardzo urzekła mnie Twoja autoironia. Do tego stopnia, że być może zmienię wymagania i zacznę szukać głupiej... albo innych takich. :-D

Gość katarz
Łobuz co studiujesz? Moze spelnialabym Twoje kryteria i mieslilabym sie w oczekiwaniach haha :))

Gość babelu
a może nie?

Gość babelu
Nudzi Ci się Łobuzie, czy brak Ci kobiety?

Gość GHAH Mr. God aka Pan Bóg 666
Intlie Inteligentne kobiety są dla inteligentów zarezerwowane! Inteligentna nigdy się nieożeni z parobasem systemowym! Chorego też na męża nie weźmie, czy narkomana, lub alkoholika, czy pijącego kawę i palącego papierosy! To są autodestrukcyjne geny już i dobrze nie rokują! Pracowity musi być! Romantyczki biorą wrażliwego romantyka na męża, a te seksowne zdrowego ogiera silnego do seksu! Knura, buhaja i koguta z kasą do rozpłodu! Taka kolej ewolucji! Przetrwają najsilniejsi! God bless a XXVI century of a simian's generation! We all are monkeys!

Gość babelu
Służę towarzystwem. Mogę zaprosić Cię na randkę, może na "kurnik" ?Ograsz mnie w wybraną przez siebie grę, albo na jakąś wirtualną farmę będziemy sadzić marchewki i żyć długo i umiarkowanie nieszczęśliwie.

Gość babelu
Co za brak polotu i wyobraźni. W jednym parku możemy spotkać się najwcześniej jutro zważywszy na pewne czynniki od nas niezależne, tylko że ja jutro nie mam czasu:P No nic, trudno szukaj dalej;)🖐️ 😘

Migotka czy ja oceniam Twoją szczotkę o której nic nie wiem? :-D Mogłabyś w ten sam sposób odnieść sie do mojego "yntelektu" bo akurat studia nie są jego wyznacznikiem.

Gość babelu
ilość wypitego mleka? To się pewnie nawet da naukowo wytłumaczyć:classic_cool:

wyznacznikeim inteligncji jest chociażby to, ze laska zaprasza go do zglębienia znajomosci (na kurniku) a on odmawia bo chce by laska umówiła sie z nim w ciemno w parku 🖐️

Gość babelu
Chyba bliższe prawdy jednak będzie: Inteligencja zależy od ilości zjedzonego mleka w proszku. Im mniej zjedzonego mleka, tym większy wskaźnik IQ :classic_cool:

Gość Szukam inteligentnej kobiety
Szukam inteligentnej kobiety Autorze zapomnij o tym jak o mikołaju tyo nie istnieje