Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ł o b u z

Szukam inteligentnej kobiety...

Polecane posty

ŁOBUZ :D już jestem ;-) nie musisz już szukać :-p :D.tyle że z tym wyglądem gorzej :D :-P Pozdrawiam 👄

A czy Twoim zdaniem inteligencja i dzie w parze z ukonczeniem wyzszej uczelni? Bo znam pare pan magister ktore mooim zdaniem najmadrzejsze nie sa. Wiec jak to z tym jest?

Gość madelainea
Mój były często mi mówił,że byłam jedną z niwielu dziewczyn która nadążała za nim jesli chodzi o inteligencję. Tzn. nie ze on był jakims omnibusem ale chodziło o hmmm, poziom umysłowy jesli mozna to tak nazwac, podobne myslenie itp. ale mimo tego co niby tak bardzo we mnie cenił. rzucił mnie z powodu tego,że w jego mniemaniu byłam dziecinna...a co o tym swiadczyło?? Posiadanie własnego zdania i niekiedy postawienie na swoim, co on traktował jako taki barani upór. Ale mimo tego,że nie posiadam ani garba, ani krzywego nosa, a jestem całkiem fajną, naturalna dziewczyna to faceci chyba sie tego boją. A jesli juz sie nie boją to albo zajęci, albo tacy grubo po 40stce;)

Gość kamelija
pełno jest inteligentnych kobiet zwykle są zauważone i zajęte ale nie wszystkie.

Gość pseudonima
"Szukam inteligentnej kobiety..." no zgadza sie...przeciwienstwa lubia sie bardzo :)

Gość realistka z zielonego wzgórza
ok, a co z Tobą jest nie tak Łobuz? Napisałeś, że masz problemy z "tym i owym". Jeśli to problemy z TYM owym, o którym myślę, to nawet najbardziej zakompleksiona a przy okazji inteligentna i romantyczna dziewucha nie wytrzyma z Tobą;)

Gość Taka Sę
To jest drogie panie casting do produkcji, która nigdy się nie odbędzie. Wymagania duże, ale brak budżetu.

Gość angel..
inteligentne nie szukaja chlopaka w necie

Gość Taka Sę
I się chłopina zawiesił. Tak właśnie działają tanie oprogramowania - za dużo informacji i bum. Koniec.

Chłopina się nie zawiesił tylko w przeciwieństwie do niektórych jego życie nie ogranicza się do siedzenia przed kompem.

kobieta vidmo Inteligencja to rzecz wrodzona, wyższa uczelnia - nabyta. Bywa że idą z sobą w parze, ale to żadna reguła. :-)

Gość przykre ze tak wprost
mowisz zezowata... nawet nie wiesz co ludzie z zezem czują :o i zadna z wad nie oznacza ze ktos nie moze byc atrakcyjny.

Gość re_...
.--- .- -.- -... ..-.. -.. --.. .. . ... --.. -.-. .... -.-. .. .- .-..- - --- .-- .. . ... --.. --. -.. --.. .. . -- -. .. . ... --.. ..- -.- .- -.-.. 🖐️

Gość skdfjdnf
jak to głąbie nie jest a.morsa :D 🖐️

Gość re_...
Powiem Ci, że nawet translator z którego korzystałam miał pewne opory w tłumaczeniu tych obelg :D

Gość Urughaijka
Ja jestem w miarę inteligentna :D Gorzej u mnie z inteligencją emocjonalną :] Ale rozumiem, że to nie jest dla Ciebie takie ważne?

Gość Taka Sę
Cieszę się, że po kilku dniach wymyśliłes, co odpisać. To wzruszające.

Gość re_...
Szanowny autor :D Właśnie jestem w trakcie tworzenia dzieła pisanego, pilnie potrzebuję recenzenta :P Zerkniesz jak ukończę?

Gość re_...
Możesz śmiało zrecenzować nim skończę, "na zaś" :P Mam nadzieję, że jesteś skorumpowany i za odpowiednią "sugestię" popartą prezentem wysokoprocentowym recenzja będzie pochlebna :D?

Gość Taka Sę
Raczej rondelkowi - garnki z reguły nie są dziurawe. Pozdrawiam i też bardzo proszę o recenzje. Tworzyłam ten komentarz na tyle długo, że pęknie mi serce, jeśli go przemilczysz.

O tempora o mores!!! Po lekturze tego topiku liczyć na moje skorumpowanie. Masz kobieto odwagę i... desperację :-D

Gość Taka Sę
Widzę, że kolega sprawnie porusza się w terenie sentencji łacińskich. Niesamowite...

Gość re_...
Ja za ptasie mleczko przemilczę fakt, że masz nieczyste sumienie. Będziemy kwita :classic_cool: