Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Wymagania facetów z internetu

Polecane posty

Gość Joyjoyjoy
@ Dido - aha to faktycznie przykra sprawa, tutaj pelno frustratów którzy mają 'idealne' życie i lubią innym dogryzać, ale jak wiadomo Karma kiedyś zbierze co swoje i ani się obejrzą a ich idealny świat zmieni się o 180 stopni ;)) uszy do góry :)

Gość a to cfaniara
zaba wysyla cudze foty ?

Gość dido pido
no, może, ale ja dałam swoje :P

Gość dido pido
Jem gówna Offermy. :O

Gość czuje w powietrzu
dido pido to zlosliwa samica ?

Gość a jak zabo nazwiesz kogos
zgadzam sie to niezla cfaniara :D drugiej tak sprytnej przebieglej i wyrachowanej to forum chyba nie widzialo.

Gość 45u45u
żaba letycja to dno, ona jest na serio taką debilką że brak słów... totalnie głupia, z niskim IQ

jak dalas swoje to moze kiedys i twoje bedzie wysylala jako swoje :D trzeba jednak docenic ze ma nietuzinkowy sposob bycia i jest bardzo bystra.

Wydaje mi się, że dwa metry wzrostu to niewystarczająca wartość sama w sobie żeby czuć się bogiem miłości :P Poza tym on ma więcej kompleksów ode mnie, a przecież jestem kobietą :D

Gość żabciullka
żaba letycja jest taka suuuper! jest mądra i piękna a wy zazdrościcie

Dwa metry. kawał chłopa:D Jak mój brat. czuję się przy nim, jak kurdupel;P

jesli ktos tu jest pomaranczowa letycja to z pewnoscia ty nie ja :D

Moorland - a mnie się wydaje, że wczoraj w nocy widziałem ufo...wysoki wzrost jest najistotniejszą cechą określającą atrakcyjnosc faceta, więc tacy goście mają zawsze mnóstwo chętnych kobitek, gotowych za nimi leciec gdy tylko pierdną. jakie może miec kompleksy 2 metrowy kolo:D chyba jaja sobie z Ciebie robi:D

Może mieć np. kompleksy przez nadwagę (nawet jeżeli nie dużą, ludzie umieją sobie wyolbrzymić) ;) Lomu - co Ty nie powiesz :P Ja mam 165cm wzrostu, dziwnie mi się na początku mówiło do jego łokcia stojąc obok :P

Wiesz, w moich oczach jest bardzo atrakcyjny, ale kompleksy to głównie wynik własnej percepcji.

Kiedyś spotykałem się z dziewczyną wyższą ode mnie (ja mam 175, ona miała 190). Zapytała mnie kiedyś, czy nie czuję się niezręcznie przy niej... Powiedziałem, że nie, bo mam bliżej do jej cycków:D Troszkę się na mnie wkurzyła :P

"kompleksy wynikają z tego jak na nas reagują inni" Raczej z tego, co sami o sobie myślimy...

Nie jestem kasiasty, a ona brzydka też nie była. Po prostu zakochać się można w każdym...

Niekoniecznie, zwróć uwagę, że informacje o tym jak możemy być odbierani docierają do nas nie tylko przez bezpośredni kontakt z ludźmi. Skoro uważa się, że nadwaga to coś złego to samemu sobie można wkręcić to, że wygląda się nieatrakcyjnie i powiem Ci, że znając kogoś dobrze i bez mówienia jesteś w stanie zgadnąć jakie ma kompleksy. To, ze zwracają na niego uwagę to swoją drogą (nie tylko przez wzrost), ale jak ktoś sobie coś wkręci to tego po prostu nie zauważa. Lomu - popisałeś się optymizmem , umiesz znaleźć dobre strony w każdej sytuacji :P

Lomu - atrakcyjna, i przeciętna dziewczyna nie zakocha się w kurduplu nawet jak sama ma 150 a co dopiero 190 Moorland - nadwaga dla większości osób jest nieatrakcyjna, ale jak gośc jest wysoki to się nie zwraca na to uwagi. może masz rację, że nie tylko przez bezpośredni kontakt, ale to jednak główne źródło kompleksów

Sama dzisiaj zawiesiłam oko na kurduplu ;) Chłopak mojego wzrostu, ale skubany przystojny - na to nie ma zasady. Co do źródła kompleksów - każdy inaczej reaguje na bodźce ze środowiska, ja się nabawiłam kiedyś głupiego kompleksu bo mi koleżanka powiedziała, że mam krzywe kostki (poważnie!), chociaż akurat nogi zawsze miałam bardzo zgrabne i uważałam je za swój największy atut. Czasem jeden głupi komentarz potrafi rozwalić samoocenę, zwłaszcza gdy ktoś i tak nie jest w 100% przekonany o swojej atrakcyjności.

sorry zabo ze ci juz drugi raz temat zepsulem ale nie lubie hipokryzji :D

Moorland - kłamstwo ma krótkie nogi, znasz to powiedzonko? tak się składa, że często czytam na kafe tematy o wzroście ( ale to dziwne , nie?) i pamiętam temat w którym sama pisałaś, że nie lubisz liliputów. także z tym zawieszaniem oka to sobie daruj. co do źródła kompleksów - faktycznie może to byc uwaga od jednej osoby, ale b często wynika to również z ogólnego trendu.

Co nie znaczy, ze odmówię facetowi ładnej twarzy - to nie jest tak, że skreślam kogoś z listy atrakcyjnych bo jest niski. Fakt, wolę wysokich facetów, ale to nie znaczy, że nigdy nie widziałam przystojnego i niskiego.