Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Wymagania facetów z internetu

Polecane posty

moor - aaa to może dlatego. u nas w polandii takie coś nie przejdzie lomu - naprawdę mam 174 i pół, tzn rano jak mnie na badaniach mierzyli tyle miałem, pod wieczór wiadomo człowiek się kurczy. ale lubię sobie zaokląglic tak czy siak

Gość abelindka
To jest naturalne, że każdy szuka swojego ideału. Ale to, że na inne dziewczyny nie zwraca się uwagi, to z tym się nie zgodzę Sama nie uważam się za ideał, a jednak jakieś tam zainteresowanie faceci wykazują mną. Wydaje mi się, że oprócz zdjęcia, bardzo ważna jest także wizytówka, czyli to, co o sobie same piszemy. Jak widzę opisy facetów, którzy piszą "jestem jaki jestem", "napisz, to się dowiesz więcej o mnie" czy "miły, sympatyczny, wesoły szuka partnerki" to nawet nie chce mi się odpisywać im na wiadomości. Skoro nawet nie mogą się postarać napisać czegoś normalnego o sobie, to kiepsko to o nich świadczy. Właśnie to mi się np. podoba na mydwoje, że tam moderatorzy sprawdzają każdą wizytówkę nowych osób i nie akceptują takich ogólników. Dzięki temu przynajmniej na początku mogę dowiedzieć się czegoś więcej o facecie. Jasne, że nie jestem w stanie stwierdzić od razu czy jest on moim ideałem czy nie, ale zawsze jakaś tak podpowiedź już jest:)