Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Wymagania facetów z internetu

Polecane posty

Gość a jak zabo nazwiesz kogos
widze ze pokasowalas moje i swoje posty :D

Zakola można wybaczyć...ale długie trzy włosy na krzyż przerzedzone na całej głowie to zUo. Chałabała - nic nie wyszło, bo najwyraźniej nie był zainteresowany, zdarza się.

a i co do tych włosów - dla mnie tak, mam po prostu taki fetysz, już nawet na forum pisałam, że "brzydkie" włosy po faceta skreślają mniej-więcej tak jak niski wzrost w Twojej teorii.

że brzydkie włosy skreślają wierzę, ale że fajne rekompensują wzrost to ponury żart. no chyba, że jak tu wiele dziewczyn pisze - wolisz niskiego 185 z włosami niż wysokiego 200 bez, to inna para kaloszy

Mówię poważnie, nawet niski facet (powiedzmy 170cm, to chyba niski w waszych kategoriach :P) ma bardzo ładne, zadbane, długie włosy to spokojnie mógłby mi się spodobać ;)

a dlaczego nie, pod warunkiem, że facet się spodoba z wyglądu to reszta zależy od charakteru.

Gość Lodówa.
185 to niski ? Ktoś ma nierówno w głowie

Rozumiem Chałabała, że nigdy nie widziałeś faceta poniżej 180 z dziewczyną....

moorland - dlatego, że kobitka która może miec wysokiego i w dodatku tu cytat " nie lubi liliputów" nidgy niskiego nie weźmie. kurde wiem, że to tylko internetowe forum, jesteśmy anonimowi itd. ale żeby tak kłamac w żywe oczy i zaprzeczac samej sobie...Moorland, nie rób wiochy

a jesteś w 100% pewien, że mówiłam poważnie? Bo znając samą siebie wiem, że nie używam taki niestandardowych określeń jeżeli jestem poważna. Fakt, nie podobają mi się bardzo niskie osoby (ogólnie, nie tylko mężczyźni) i już wyjaśniałam nie raz dlaczego - nie podobają mi się krótkie nogi. Gdyby ktoś mi się spodobał mimo niskiego wzrostu i do tego pasowałby mi jego charakter nie ma absolutnie żadnych przeciwwskazań dlaczego nie miałabym z takim facetem być. Nie wiem jak to się ma do innych kobiet, ale ja sztywnych zasad nie mam i chociaż ogólnie lubię wysokich facetów, nie znaczy, że niski nigdy by mi się nie spodobał.

Gość męska rzeczk
Zapewne rejon górski :classic_cool:

"pogrążasz się" jest chyba ulubionym argumentem na kafeterii w momencie kiedy rozmówca na siłę próbuje nie zrozumieć co się do niego mówi :D

męska rzeczk - no dużo tu mamy gór, nawet więcej niż na południu moor - a co można napisac komuś kto w tak jawnie kłamie i próbuje na siłę znaleźc wytłumaczenie swoich własnych słów?

Nie kłamię - nie zaprzeczyłam, że podobają mi się wysocy i mimo wszystko za niskimi facetami nie przepadam, ale to, że nie mogłabym się z takim związać i, że niski nigdy mi się nie spodoba/nie spodobał o już Ty sobie dodałeś, a wpychania mi słów w usta (albo literek na klawiaturę) bardzo nie lubię.

"Żaba - przesadzasz, jeżeli facet nie czuje potrzeby bycia anonimowym to spokojnie może mieć zdjęcie" nie przesadzam, po prostu takie jest moje zdanie na ten temat i tyle.

Przecież Moorland napisała "liliputów", a Ty napisałeś, że 185 to niski.... Ustalcie jakąś skalą, żeby było porównanie.... Napisz Moorand, co to znaczy "liliput" :D

Liliputy to były takie małe stworki, chodziły z Guliwerem. Dla mnie facet niski to facet po prostu niższy ode mnie (a że ogólnie jestem niewysoka to...). inna sprawa, że 175-180 to średnia wzrostu i większość mężczyzn jest w tym przedziale, czyli ciężko powiedzieć, żeby byli niscy. To Chałabała uważa, że gość mojego wzrostu lub ciutkę wyższy jest niski.

"podobają mi się wysocy i mimo wszystko za niskimi facetami nie przepadam, ale to, że nie mogłabym się z takim związać " że przeczyc swoim słowom sprzed kilku ? dni, tygodni czy kiedy był tamten topik to jeszcze rozumiem, ale w jednym zdaniu Lum - nie piszsę, że niski to 185 tylko , że zdarza się, że ktoś tu tak pisze " wolę przystojnego, ale niższego niż wysokiego z krzywą gębą" po czym dodaje że niższy to koleś 185 a wyższy to 200

Ej, chwila, czy to, że generalnie wolę wysokich oznacza, że jeden niski facet nie może mi się spodobać? To nie matma, nie ma sztywnych zasad :D

"ale to, że nie mogłabym się z takim związać " Nie widziałem tematu, ale domyślam się, że tam miało być "Ale to nie znaczy, że...." A to zmienia treść:D