Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yutuiyuikj

Dziewcyny macie pomysły na dobrą i smaczna kolacje?

Polecane posty

Gość yutuiyuikj

I dla odmiany nie chodzi mi głownie o dzieci ale tez o nas,rano to wiadomo każdy cos złapie na szybko,popije kawa i juz ale wieczorem mąz lubi dobrze zjesc a ja mam dosc robienia tylko stosu kanapek,czesto jest tak ze w lodówce pustki i pomysłow brak.Czekam na propozycje!

Gość niezły złamas z tego twojego
jak lubi dobrze zjeść to niech on coś wymyśli i kombinuje :O Kiedy wy baby w końcu pojmiecie, że dorosły facet też jest w stanie sam się obsłużyć i nakarmić, że nie macie obowiązku latać koło niego i dogadzać mu za wszelką cenę ? :O

Gość vdsfvdf
naleśniki, kopytka, racuszki, ryz z cynamonem i jabłkami, tarta z jablkami ( b. prosty przepis i 10 min roboty;) proste i smaczne;)

Gość mohitooo___
omlet z papryka badz cebulka i kielbasa grzanki z serem zapiekanki z pieczarkami( takie w wydrazonej bulce)

Gość yutuiyuikj
moj maz pracuje 12 goidzin na dobe czesto na zimnie,deszczu,sniegu,nie siedzi w ciepłym biurze i nie przychodzi na 16:00 do domu więc chyba nalezy mu sie kolacja?

Gość Kocham mojego meza!!!!
jasne ze tak jak masz chote i maz to docenia to mu gotuj a nie sluchaj glupot. Ja gotuje mezowi obiad w sobote a on mi w niedziele a innym g***** do tego :-) W tygodniu jemy niestety poza domem