Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolohdhsd

sprowadzenie zwłok z Niemiec- ile kosztuje? pomocy!

Polecane posty

Gość lolohdhsd

ktoś sie orientuje? z tego co juz wyczytalam, koszt bedzie chyba spory... :/ ktos mial taka sytuacje?

Gość maturks4
A nie lepiej spytać w Zakładzie Pogrzebowym?

Gość gratuluje tempemu osobnikowi
nade mną:O jestes niezwykle wredny, ze nabijasz sie w chwili gdy inna osoba cierpli:O

Gość gratuluje tempemu osobnikowi
sorry, nie nade mną tylko chodziło mi o pierwszy post z odpowiedzią:O

Gość search
Zwloki musza byc skremowane.Calkowity koszt wyniosl mnie 5 lat temu okolo 1600 euro,w tym bylo przewoz zlok do kostnicy,kremowanie,urna i potem do Polski przewoz.

Gość Taka sobie pani
Myślę że powinnaś zadzwonić na infolinię linii lotniczych, tam Ci powiedzą ile kosztuje przewóz. Jestem stewardessą, ale niestety nie w polskich czy niemieckich liniach lotniczych, więc nie mogę Ci pomóc konkretnie. Wiem że moja linia lotnicza przewozi zwłoki, oczywiście w specjalnych warunkach, więc myślę że inne też. Moje wyrazy współczucia.

Gość lolohdhsd
dziekuje wszystkim za informacje widze, ze tu niektorzy maja tak wypaczone mozgi, ze az rece opadaja...

Gość ddd uucmgkglfld
dzwonisz do zakladu pogrzebowego u nas takie rzeczy zalatwia sie przez wydzial Godpodarki komunalnej mozna tez skremowac i w urnie przewiezc

Gość REDROSA
MIĘDZYNARODOWY TRANSPORT ZWŁOK Tel.(+48)511267490 www.redrosa.pl Świadczymy kompleksowe usługi związane z TRANSPORTEM ZMARŁYCH (przewóz zwłok) z zagranicy do Polski,oraz wszelkiego rodzaju usługi pogrzebowe (kremacje,pogrzeby,balsamacje) na terenie całego świata. Zasiegiem swym obejmujemy calą Europę i pozostale kontynenty. Wykonujemy transport lądowy i powietrzny. W momencie przyjęcia zlecenia zdejmujemy z Państwa ciężar związany z transportem , jak również dopełnieniem spraw urzędowych w Polsce i za granicą . Przywozimy ze sobą specjalistyczne trumny (wliczone w cene uslugi ),oraz wykonujemy czynnosci przygotowujące zmarłego do przewozu. Przez cały czas pozostajemy w kontakcie telefonicznym z bliskimi zmarłego , aż do momentu dostarczenia trumny do Polski . Bazując na wieloletnim doswiadczeniu pracę swoją wykonujemy wpełni profesjonalnie , dokładnie i szybko. Kierując się zasadą-„przede wszystkim pomagać”- nie zapominamy o tym żeby być najtańszym przewoznikiem w naszej branży. Ponadto oferujemy: *Darmowe porady prawne. *Darmowa pomoc psychologa , dla osób bliskich zmarłemu. *Darmowa pomoc w uzyskaniu należnych świadczen finansowych. *Darmowa pomoc w uzyskaniu pożyczki bankowej na pokrycie kosztów transportu. *Darmowa pomoc w uzyskaniu wysokich odszkodowań (jeżeli śmierć była wynikiem wypadku). Inne usługi: *Wszelkiego rodzaju usługi pogrzebowe w wiekszosci krajów na Swiecie (kremacje , pogrzeby,balsamacje) Rozumiejąc jak ciężkim przeżyciem jest dla Państwa śmierć bliskiej osoby pozostajemy do Panstwa dyspozycji przez całą dobę ,7 dni w tygodniu: Tel Polska: (+48) 511267490 ,Tel Anglia: (+44)07508179474 ,Tel Irlandia: (+353)868837069 Transport zmarłych , transport zwłok ,transport trumny ,transport urny,transport ciała, Przewóz zmarłych ,przewóz zwłok, przewóz trumny,przewóz urny ,przewóz ciała Sprowadzanie zmarłych, sprowadzanie zwłok ,sprowadzanie prochów, ciał Międzynarodowe usługi pogrzebowe, kremacja za granica,pogrzeby za granicą

Gość gość
moja przyjaciółka załatwiała cos takiego w zakładzie pogrzebowym. chyba każdy ma swoje ceny za transport zwłok zza granicy, dlatego myślę,że lepiej dopytać. Ona tutaj załatwiała - www.exitus.com.pl/index.php/uslugi/transport-zwlok - podrzucam bo zajmuja się tym, to Warszawa i okolice.

Gość gość
Dokładnie nie wiem jaki to koszt ale wiem ze sprawnie i szybko zajmujas ie tym w http://www.dpsz.pl/kontakt zadzwon i zapytaj ile to wyniesie. Na pewno zalezy od odleglosci.

Gość Zakład Pogrzebowy
Polski Zakład Pogrzebowy w Hamburgu Oferujemy: - transport zmarłych z Niemiec (DE) do Polski (najtaniej!), - przewóz zwłok z domów, szpitali, hospicji,zakładów pogrzebowych - sporządzamy pełną dokumentację wraz z tłumaczeniami - pomagamy uzyskać należne zasiłki, - kremacje w DE oraz w Polsce Służymy pomocą pod całodobowym nr tel. +48 604 559 569 Posiadamy własną stolarnię i wykonujemy usługi pogrzebowe DUŻO TANIEJ !!!

Gość gość
tu http://www.zakladpogrzebowy24.pl/transport.html masz wszystkie informacje na ten temat. Od znajomej wiem ze to nie jest tanie, bo samo zatwienie wszystkich formalnosci, tłumaczen i zezwolen kosztuje swoje plus cena samego transportu. Ale chyba warto jesli ktos bliski umrze za granica.

Gość gość
Musisz zdecydowanie skontaktowac sie z jakims zakładem, który ma w swojej ofercie przewoz osob, z tego co patrzyłem tutaj taka usługę otrzymasz www.pogrzebyskierniewice.com.pl

Gość gość
no na pewno nie mało, bo trzeba jeszcze troche za papierki zapłacić, przetłumaczyć je itp. Ale najlepiej znaleźć firme, która zajmuje się takimi rzeczami. TU http://www.zakladpogrzebowy24.pl/ moesz liczyć na kompleksową pomoc.

Gość gość
Nie wiem dokładnie jak to jest ze sprowadzaniem z Niemiec,to chyba zależy czy na handel czy dla siebie.

Gość Morinko
Najlepiej zadzwonić albo napisać do firmy, bo to zależy. Spróbować można na http://jakubisiak.eu/, oni mają niskie ceny. Co prawda korzystałam z transportu na terenie kraju, ale byłam zadowolona, wszystko profesjonalnie załatwione.

Gość gość
Wrocław jest blisko granicy więc możesz skorzystać z transportu zwłok w zakładzie Witwicka, na pewno Ci pomogą.

Gość gość
Ale po co przywozić zwłoki z Niemiec, jak można pochować na miejscu w Niemczech ?

Gość gość
Gość 10:59 tak tak można też zakopać w ogródku w Niemczech

Gość gość
Bo można :)

Gość gość
Sprawdź ofertę zakładu pogrzebowego Witwicka z Wrocławia. Oferują transport zwłok i jako że są usytuowani blisko granicy to na pewno policzą mniej od innych firm...

Gość gość
Zakłady z podlaskiego mają niższe ceny w porównaniu z innymi zakładami i z tego co wyczytałem na stronie http://hades-biala.pl to biorą na siebie załatwienie wszystkich formalności.

Gość PawelChomirski
Koszt sprowadzenia zwłok z Niemiec to kilka tysięcy złotych. Najlepiej proszę zadzwonić do firm, które w tym się specjalizują np http://drejka.pl

Gość gość
Koszt transportu zwłok jest w dużej mierze zależny od firmy, która się tym zajmuje. Jeżeli poszukujecie taniego i sprawdzonego zakładu pogrzebowego, który zajmuje się transportem zwłok to polecam wam zgłosić się do www.pogrzebyzorza.pl Działają bardzo profesjonalnie.

Gość gość
Polecam firmę LUTO, podobno sprowadzają zwłoki z całej europy i świata. Mojego wujka sprowadzili z Francji. Bardzo dziękuję za pomoc i kompleksową obsługę. 604 898 774 http://www.luto.com.pl/pl/

Gość gość
Serdecznie polecam firmę LUTO, transport zwłok z całego świata. Załatwiają również wszystkie niezbędne formalności i udzielają kompleksowej pomocy. 604 898 774 www.luto.com.pl/pl