Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

argennia

Typ sylwetki - stylista - pomocy !

Polecane posty

Witam dziewczyny ! Mam konkretny problem, jeśli chodzi o ubieranie się. Ciuchów mam sporo, ale głównie są to stare ubrania jeszcze za czasów liceum i co was pewnie zdziwi podstawówki też :| Dodam że w styczniu skończę 29 lat. Zakupy to dla mnie katorga, nienawidzę ich, bo nie potrafię kupować, dopasowywać, a sprzedający zawsze ci powiedzą że "leży jak ulał" by sprzedać, także... Nie jestem szczypiorkiem (choć przez ok. 2 lata byłam, wtedy problemu nie było ), a zaś mam chyba sylwetkę jabłka ? Sama nie wiem. 3 miesiące temu urodziłam córeczkę i po ciąży to już wogóle jestem "nierówna". Nie wiem jak sie ubierać. Ubieram to co mam i czuję się z tym źle. Z dzieckiem nawet na spacery nie chodze, a w niedziele wystroję małą i mąż sam z nią idzie do kościoła, bo mnie "zawsze coś dolega" - ( czyt. wstydze się swojego bezguścia ) Czasem myśle sobie, co z tego, inni też źle wyglądają, byle córka ma super ubranka... ale chyba powinno być odwrotnie. Zamnkęłam się w domu i dołuję... Może zna ktoś jakiegoś dobrego styliste w okolicach Rybnika, Gliwic, Mikołowa ?

Gość asasweewr
ciąża niszczy sylwetke, tez bym nie wiedziala jak sie ubrac....

Gość Maryjetta.
Ja z checia bym pomogla,ale mieszkam za granica. Wrzuc foto to ocenie i doradze

Gość kashmirxxxxxx
Nie ubieraj workowatych rzczy,zeby bardziej Cie jeszcze nie poszerzyly.. Moze legginsy + szersza gora? taka za pupe? waskie spodnie + luzniejsza bluzka sa tez fajne fasony sukienek w ktorych kobiety ktore maja troche kg za duzo wygladaja ok .

Poszperałam w necie i wychodzi na to że taka cegła ze mnie. http://www.zniewalajaca.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=89 kobieta_vidmo* my nie chodzimy do kościoła po to by się pokazać - tak zostaliśmy wychowani. A to że napisałam "wystroję małą" nie znaczy że wystroję na pokaz, tylko poprostu wyszykuję, bo 3-miesięczne dziecko samo sie nie ubierze.

Czytałam, że wlasnie legginsy były by dobre czy też spodnie rurki i ogólnie wybierać ciuchy w stylu empire. A buty ? Jakie ? Doczytałam się, że powinno się unikać botków i koturnów. Tych drugich nigdy nie lubiłam, ale za to botki uwielbiam :(