Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wariatka aaa

Problem z prawem..jazda po pijaku!

Polecane posty

Gość Wariatka aaa

Nie wiem co mi odbiło gdy podczas imprezy wsiadłam do auta nie trzeźwa i złapała mnie policja, miałam 0,86 promila, nie zgodziłam sie podpisać protokołu., zabrali mi prawo jazdy, na drugi dzień już trzeźwa przyszłam z kolega który ma problemy z prawem zawiasy ale nie ma prawka że on jechał i że sie przestraszył uciekł oczywiście trzeźwy !zpisali zeznania a ja mam być jako świadek ! Czy to przejdzie ..? Proszę o jakieś rady!

Gość mam nadzieje ze ci zabiora
parawko bo takie gupie cipy bez wyobrazni nie powiny miec

Gość Ale przecież
jak Cię policja zatrzymała na gorącym uczynku to jak pomimo twojej odmowy podpisania, zresztą jakiej odmowy? Wyjaśnienia składa się później na trzeźwo. To jak możesz wkręcać, że nie Ty prowadziłaś? Widzieli, zbadali cię alkomatem, chyba ich 'obserwacja' się liczy, a do tego wynik z alkomatu

Kłamiesz ... bo jak bys nie podpisała to Policja ma obowiązek zawinać cie na komisariat i zbadac alkomatem w siedzibie Policji nastepnym razem jak juz piszesz takie marne prowokacje to rób to dokładniej

Gość cudkobieta
Regres wie, bo byl w takiej sytuacji

Gość cudkobieta
jak nikt inny na tym forum

skoro zlapala cie policja w momencie kiedy prowadzilas samochod, zmierzyli cie na alkomacie i zabrali prawko, to nie rozumiem, w jaki sposob chcesz im terez wmowic, ze to nie ty, ale kolega prowadzil samochod(????!!!!).

Gość cudkobieta
Uwaga Pirat, program dla właścicieli wartburgów, co cieszą sie że kogoś złapali, bo sami dociskają tylko do 60km/h dlaczego mnie to nie dziwi?

Gość gmail;)
a kolega z zawiasami nie boji się że go wsadzą?

Gość johny skofundowannyyyyyyy
regres ma chyba owulacje :classic_cool:

Gość cudkobieta
dlaczego odbierasz regresowi prawo do owulacji? to typowe zachowanie złej kobiety i bezmózga- co akurat jest określeniem zamiennym w pojęciu regresa. ;-) oWU LA CJA dla RegRE SA oWU LA CJA dla RegRE SA oWU LA CJA dla RegRE SA oWU LA CJA dla RegRE SA oWU LA CJA dla RegRE SA !!!